Який дивний запах в квартирі пов'язаний з тим, що мати-в-завдявся відвідати?

Це майже новорічна історія про те, що іноді ви не повинні забувати про доброту близьких, навіть якщо це здається прийнятий для наданих. Відвідування матері. в будинку. Що звучить незвично. Але це життя, хтось у жінок, і хтось у спині. Ми розповімо вам, що сталося тут і які сюрпризи можуть бути представлені зміною долі.

Редакція "Сайт" Він не прагне вирішити всі рівняння в цьому житті. Я не думаю, що це буде будь-яким. Так багато людей, так багато різних сюжетів. Давайте подивимося, якщо ви коли-небудь зустрілися щось, як це. Якщо так, будь ласка, залиште свою думку в коментарях.

Мати-в-праві Лариси прийшли в квартиру і відразу почали голосувати, кажучи, що цей запах, як довго він продовжить і терміново відкриває двері на балкон. Завітайте зараз! Найцікавіше, що Лариса настільки смілива тільки тоді, коли Людмила Іванівна не є домішкою. Вона любить її мати і говорить зазвичай. Тільки Артур, чоловік, слухає.

614942

Повернулися до дому Людмила Іванівна. Як я був, з однією валізацією. Що відбулося, поки не було іншого вибору. П'ятнадцять років тому, коли вона була 50, вона переїхала в передмістя з другом. Вирішені на відносиниМій син - це дорослий, ви не повинні тягнути його більше. Я вирішив жити за себе.

Так вона переїхала в її цивільний чоловік, як вона дзвонила йому, і залишив її трикімнатну квартиру з сином і дочкою-в-правом, Артуром і Ларисою. Давайте дітям жити! І так, через 15 років, її життєвий партнер раптом розповів її наступне. Я шкода, Людмила, але мій будинок і земля належить до моєї дочки. Я тут для неї.

Вона повинна переходити з мене зараз. Так, Людмила, дякуємо вам за чудові роки, але нам доведеться домовитися про способи. Наші відносини не офіційно підтверджені, тому я не можу запропонувати вам щось – це все dochkino. Узагалі Людмила Іванівна збирала валізу, і вона прибула до неї сина з дочкою-заправом.

І якщо син отримав матері без сумніву, дочка мама Дуже класно. А коли виявилося, що Людмила Іванівна вже зараз живе з ними постійно (мами-в-завдяким у першу чергу не завадить говорити про те, як розвивалася ситуація), вона стала сердитися. Моя мама не скаже нічого, але вона відчувала чоловіка.

Який дивний запах в квартирі пов'язаний з тим, що мати-в-завдявся відвідати? р.

Я повинен сказати, що Артур і його мати панчохий Не потрібно говорити. Їм можна спокійно сидіти на кухні, а настрій вже вгору. Крім того, Людмила Іванівна «незавантажена» дочка-в-права. І він підготує, і юніори допоможуть зробити уроки. Але це не те, як Лрісса.

І так вона пролягає в квартиру, зв'язки, які необхідно провітрювати, і всього за п'ять хвилин пізніше вона усвідомлює, що Артур сидить на валізу і розвантаження речей з шафи. Що відбувається? А Артур розповідає про свою дружину. В той час як друг в будинку протягом трьох місяців, тому що він йде на годинник, а пізніше переїжджає в оренду квартиру ближче до роботи. І ми повинні швидко підготуватися, тому що навантажувачі найближчим часом.

до Ви повинні бути забуті, Лариса, що ми тут, щоб відвідати. Мама квартира, вона прийшла до свого будинку. Ось чому нам потрібно залишити. Я поговорила з нею, але я думав, що це важливо для вас, щоб бути вашими землями. Я не думаю, що я можу прийняти це прямо з вас. Так ми рухаємось, і ми будемо однаковими. Тим не менш, що у мене є акція, досить орендувати квартиру.

Не забудьте, хто ви і де ви Хто знає, що сталося, якщо мій син не вирішив. Для нас його дії здаються мудрими і збалансованими. Що ви думаєте про це?

Відвідування матері. Це може викликати справжню гіпію, але раптом виходить, що вона не на всіх гостях. Це був хороший старт! Про те, чому наша героїна вважається її матір'ю-завдяттям кульбаби і не чекала ніяких хитрощів від неї. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!