Я проживаю в передмісті на довгий час, є достатня кількість грошей, і кожен Різдво я прагнув до моєї колишньої матері-на-прави, щоб порадувати її.

Є багато історій, де відносини між дочкою-в-правом і батько-в-правом не розвивалися з самого початку. Тим не менш, іноді буває, що батько-в-право і мати-в-право одержують так добре з дочкою-в-правом, що навіть у випадку розлучення. батько Дуже близько людей до молодої жінки.

Коли Антон і я одружився, ми спочатку хотіли орендувати будинок. А батьки мого чоловіка наполягали, що ми живемо з ними у великому будинку. І для всіх там було досить багато, Дар'я пише.

«У першу чергу я сумніваю, чи правильно жити під такою ж дахом, як мій батько-в-право і мати-в-право. Я чую, що зазвичай не закінчується. Мій друзі - сказав він Але незабаром всі мої сумніви були розбиті, так як мій батько-в-правил виявився простим, розумінням і дуже хорошими людьми. й

«Я подарував дочку, що батьки мого чоловіка дуже задоволені. Він постійно зникнув на роботу, потім з друзями, тому я не можу впоратися самостійно. Але батько-в-право і мати-в-право не відправлятися від мене і Катюші один крок. Вони допомогли годувати її, ванну і змінити одяг. І якщо я мав йти на бізнес, я завжди знайшов час, щоб подивитися після моєї бабусі, ніколи не відмовлявся.

«Later Katyusha пішов до дитячого садка і я зміг піти на роботу. Але наші стосунки з Антоном повністю зламаний. Він не зацікавився донькою, він не подумав про мене. Я можу дивитися телевізор, поки я витягував важкі сумки з магазину. Доброго дня мій батько-в-право звернувся до мене. Тоді мій син відповів мені для того, щоб дозволити мені носити ваги, але Антон не чув.

«І тоді я мав можливість працювати за кордоном. Дуже далеко, до Португалії. Я розумію, що це був великий шанс виростити професійно, заробити гроші, спробувати нові речі. Але я не можу взяти Катюша з мене, і я просто боявся залишити свою дочку на мій поганий чоловік.

Я поділився своїм досвідом з матір'ю, не ховав нічого від неї, сказав все, що це. Вона сказала своєму батько-в-правові, а наступного дня її засвоювала: «Чи ви хочете, і якщо це таке хороша можливість». Не потрібно турбуватися, мій дід і я буду дивитися після Katyusha, освіченість, все буде відмінно. Просто зателефонуйте мені частіше.

«Побачила батька і розуміла, що мій шлюб з Антоном ламав на швах. Я не здався мій бабуся. Я знаю, що батьки Антона дуже відповідальні люди, тому я дійсно не можу хвилюватися. Я вирішив піти. й

З тих пір, як це було 7 років, я займаюся гарною позицією, одружився тут в Португалії, подарував сина. Її дочка 2 роки тому. Чоловік лікує Катя як рідний, все добре йде.

«Що не тримає мене вдома, але я не можу допомогти приїхати хоча б раз на рік. Я не думаю, що це буде, але кожен раз я щасливий йти на Різдво. батькоякі стали реальними родичами.

Я отримую дорогі подарунки і поспішайте порадувати своїх чудових людей. Минулого року ми летемо з Katya разом, цей час ми теж будемо. Я не можу чекати, щоб захопити їх, Дар'я писав.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Примітно, що Дарія розробила великі стосунки з батьком-завданням, незважаючи на розлучення з сина. І ця історія доводить, що добре люди завжди знайдуть спільну землю і допоможуть один одному. Неважливо, якщо вони пов'язані або ні.