Чи потрібен скляний стіл на кухні сучасної господині: всі плюси і мінуси такого вибору

Сучасний кухонний стіл можна зробити з різних матеріалів, різних форм, розмірів і кольорів. У магазині ви завжди можете вибрати столик для вашої кишені. Я працював в меблевому магазині на рік і можу сказати з впевненістю, що я знаю все про кухонні столи. Сьогодні Я поговорю про те, який стіл прослужить довго і які недоліки столів в залежності від матеріалу стільниці.

обідній стіл не просто деталь інтер'єру. Це меблі, яка виконує важливу функцію. Ми їсти на обідній стіл, іноді готуємо на ньому. На основі призначення вибирають столи з дерева, скла, ламінованої МДФ, комбіновані, кам'яні шпоновані столи і так далі.

Мар 28 2014 в 12:21 PDT

Столи, виготовлені з дерева, служать десятиліттями, тому можна сказати про стільці з масиву. Приємний теплий матеріал стійкий до зовнішніх впливів. Згодом дерев'яний стіл легко відновити, знімаючи верхній шар масиву. До красивого дерев'яного столу подається довгий час, досить витерти його за допомогою меблів воску і покрити стільницю під час їжі.

З гарячих об'єктів поверхню столу втрачає зовнішній вигляд, тому стоїть необхідність. Дерев'яні столи часто просочують маслом, що не дозволяє воді замочити і деформувати стільницю. Але деревні столи дорогі.

Іноді дерев'яні столи покривають емаль. Це спеціальна фарба, яка робить поверхню глянцевою. Я повинен сказати, що на таких білих столах подряпини сильно видно. І на темній емаль, дрібні подряпини відразу зловити око.

Шпоновий стіл є бюджетною альтернативою деревному столі. У такому столі, ніжки і каркаси виготовляються з дерева, а стільниця з МДФ, покрита тонким шаром, що імітує дерево, знижує вартість будівництва. Такий столик досить міцний при певних умовах: його краще не замочити. Оскільки шпон приклеюється до стільниці, він може витікати вологу. Після чого край відходить і шпон відбухає. На порівняно рівній вартості краще вибрати таблицю з масиву.

Столи МДФ різні, вони, звичайно, дешевше, ніж шпоновані столи. Є ламіновані МДФ, з цього матеріалу виготовляють стільниці в кожному McDonald's. Така поверхня стійкий до вологи і подряпин, добре переносить перепади температур. Фарба МДФ має такі ж якості, як ламінат. відбитки пальців залишаються на темній фарбі, а найменші подряпини видно на білому. Особливо це стосується матової фарби.

Натуральні кам'яні столи є величними конструкціями, які часто зважують близько 200 кг. Як правило, вони виготовляються в футуристичному сучасному стилі і призначені для стояти в просторому залі. Камінь міцний, стійкий до гарячих предметів і подряпин. Столи кам'яні дорогі, вони в основному виготовляються для розміщення в центрі приміщення, квадратних або прямокутних моделей рідко.

Камінь ідеально підходить як матеріал для стільниці на кухонному острові. Штучний камінь дешевше і злегка світліше натурального каменю. В експлуатації іноді проявляється себе краще, ніж камінь, який може затемнити від плям кави або їжі. Штучний камінь має набагато ширшу колірну палітру.

Скляні столи на кухні виготовляються з міцного гарячого скла. Варіанти будь-якого смаку, але такі столи не підходять для будь-якого інтер'єру. Прозорі стільниці створюють невагомість. Що потрібно для маленької кухні. Є розкладні скляні столи, які мають висувні вставки з двох сторін. Нерідко ці вставки не перевищують 200 см в ширину, тому не завжди допоможи, якщо натовп гостей приходить додому.

Скло зручно доглядати, не боїться вологи, його часто можна мити агресивними миючими засобами. Скляні столи можна зробити для замовлення з малюнком. відбитки пальців видно на склі, особливо якщо це чорний стіл. І якщо стільниця не виготовлена з прозорого скла, то з часом виникає ризик того, що фарба поступово з'явиться, так як ці стільниці фарбуються знизу.

Для багатьох важливо, щоб скло холодно. Так, можна порізати салат на ньому або не боятися ставити чашку безтурботно. Скло вразливе тільки в тому випадку, якщо на ньому зводиться різкий важкий об'єкт. Ми використовуємо для того, щоб переконувати клієнтів своєї міцності. Ну, кільце пада на столі також не дуже приємне звучання.

Якщо є маленькі діти в будинку, подбайте про захист дитини від гострих куточків столу. Пари з дітьми, швидше за все, вибирайте дерев'яні столи або столики з закругленими кутами. І матеріал, з якого зроблений стіл не тільки на основі його характеристик. Дизайн інтер'єру та планування слід враховувати. У класичному стилі дерев'яні меблі виглядають органічно, а в сучасному - скляні і комбіновані.

Одним з найстильніших, але досить дорогих рішень є поєднання сталевого твердого фундаменту і дерев'яної стільниці. Хочу сказати, що гіп про покупку столів починається восени, а висота продажів, коли таблиці можуть бути дорогими через високий попит, є новорічні свята. У цей час люди закінчують ремонт до нового року і прийдуть до столиків і стільців 31 грудня. Перед тим як купити меблі заздалегідь і подумайте про свій вибір.