Новорічна техніка «Місцевий мішок», яка приваблює матеріальне благополуччя будинку, може виконуватися тільки один раз на рік.

«Коли декорувати ялинку, використовуйте цей трюк, щоб привернути гроші, як магніт!» - сказав колишній однокласник, який протягом двох років переїхав з одного до просторої траншеї в центрі. Техніка грошових сумок Можна зробити лише один раз на рік. Тепер час, щоб зробити це, щоб наступний рік не буде в кредит!

Сьогодні видання. "Сайт" Це буде справді чарівним. Новорічна технікаЗаповнить будинок з грошима. Дякуемо!

Багато грошових практик виготовляються на місячній місяць, але це особливий, він не залежить від фази місяця. Ви можете зробити це будь-яким днем і в будь-який час, головне - встигнути до Нового року.

Для залучення Фінансове благополуччя і заливаємо будинок з грошима енергією, при декоруванні ялинки на нижніх гілках, потрібно повісити сумку монетами.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Веб-сайт: www.prosto_schaste_

Ви можете придбати сумку, але набагато краще, якщо ви пришиваєте його самостійно. Ваша енергія буде там, що важливо.

Кількість монет обмежена, мінімум 5 монет. Вони можуть бути будь-якого зношення, від 1 руб. і вище, він не грає велику роль. Хоча деякі езотерії говорять, що варто покласти монети з числом 5 в сумці. Важливо, що це монети вашої країни, не іноземні. І монети повинні бути дійсними, антикварні монети не будуть працювати.

Опубліковано COFFE TARO ОНЛАЙН (@dinarakofe_taro)

Тепер ми перетворюємо на практику самостійно. Зніміть його свіжими, встановіть собі позитивним способом, а потім опустіть монети в сумці, вразивши те, як гроші тікає до вас. Ви можете подумати про це як зелена енергія, яка заповнює грошовий пакет, а також охоплює вас і ваш будинок.

Потім зав'язуємо шию сумки і залиште її поруч зі свічкою. Як тільки свічка вигорає, це знак, який можна повісити сумку монет на ялинку.

Публікація Юлія Тимченко (@_lia_timchenko___)

Якщо на момент читання цієї практики ви вже прикрасили дерево, не хвилюйтеся. Зайдіть ще 1-2 різдвяні іграшки на ялинку, як декорування дерева, а потім запустіть цю практику.

Ця сумка повинна повісити на ялинку з усіма прикрасами до тих пір, поки ви вирішили, що це час, щоб приховати дерево. Розберіть дерево, візьміть монети з мішка і розподіліть їх до всіх членів сім'ї. Зберігати їх як самостійно. гроші-talismanй

Опубліковано COFFE TARO ОНЛАЙН (@dinarakofe_taro)

Заборонено витрачати ці монети. Вони повинні приваблювати гроші на всю 2022. Зберігайте монети Ви можете під скатертини, на кухні (сухе цукор і крупи) або у вашому гаманці. З останнім варіантом необхідно бути обережним, щоб не випадково витрачати монету з мішка «магніт».

Одна монета повинна бути лівою в будинку, тримати її поруч з сімейними заощадженнями. І ви можете покласти його в свинарський банк, якщо у вас є.

Відстеження від вашого абундантного життя (@your_wealth_life)

Якщо є маленькі діти в будинку, переконайтеся, що вони не знімають сумку. Життяhack від мене: ви можете повісити мішок глибоко в дерево або на спині, якщо дерево не в центрі приміщення.

Публікація Дар'я Данченкова (@daria_danchenkova)

Я також рекомендую вам дізнатися, де покласти дерево цього року, так що вимогливий тигр був задоволений і присуджував вам удачу. Ми повинні розуміти простір, який ми живемо!

Публікація Євгена Душа Астрологера (@astrolog_evgenia)

Я буду пошивати в наступні кілька днів. Кошикй Не простий, але чарівний. І все магія в намірі розширити фінансові межі і жити в достатку. Техніка грошового мішка працює бездоганно!

Я сподіваюсь, що ваш готівковий потік збільшується щодня. Так що це буде!