Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Новорічна техніка «Місцевий мішок», яка приваблює матеріальне благополуччя будинку, може виконуватися тільки один раз на рік.

«Коли декорувати ялинку, використовуйте цей трюк, щоб привернути гроші, як магніт!» - сказав колишній однокласник, який протягом двох років переїхав з одного до просторої траншеї в центрі. Техніка грошових сумок Можна зробити лише один раз на рік. Тепер час, щоб зробити це, щоб наступний рік не буде в кредит!

Сьогодні видання. "Сайт" Це буде справді чарівним. Новорічна технікаЗаповнить будинок з грошима. Дякуемо!

Багато грошових практик виготовляються на місячній місяць, але це особливий, він не залежить від фази місяця. Ви можете зробити це будь-яким днем і в будь-який час, головне - встигнути до Нового року.

Для залучення Фінансове благополуччя і заливаємо будинок з грошима енергією, при декоруванні ялинки на нижніх гілках, потрібно повісити сумку монетами.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Веб-сайт: www.prosto_schaste_

Ви можете придбати сумку, але набагато краще, якщо ви пришиваєте його самостійно. Ваша енергія буде там, що важливо.

Кількість монет обмежена, мінімум 5 монет. Вони можуть бути будь-якого зношення, від 1 руб. і вище, він не грає велику роль. Хоча деякі езотерії говорять, що варто покласти монети з числом 5 в сумці. Важливо, що це монети вашої країни, не іноземні. І монети повинні бути дійсними, антикварні монети не будуть працювати.

Опубліковано COFFE TARO ОНЛАЙН (@dinarakofe_taro)

Тепер ми перетворюємо на практику самостійно. Зніміть його свіжими, встановіть собі позитивним способом, а потім опустіть монети в сумці, вразивши те, як гроші тікає до вас. Ви можете подумати про це як зелена енергія, яка заповнює грошовий пакет, а також охоплює вас і ваш будинок.

Потім зав'язуємо шию сумки і залиште її поруч зі свічкою. Як тільки свічка вигорає, це знак, який можна повісити сумку монет на ялинку.

Публікація Юлія Тимченко (@_lia_timchenko___)

Якщо на момент читання цієї практики ви вже прикрасили дерево, не хвилюйтеся. Зайдіть ще 1-2 різдвяні іграшки на ялинку, як декорування дерева, а потім запустіть цю практику.

Ця сумка повинна повісити на ялинку з усіма прикрасами до тих пір, поки ви вирішили, що це час, щоб приховати дерево. Розберіть дерево, візьміть монети з мішка і розподіліть їх до всіх членів сім'ї. Зберігати їх як самостійно. гроші-talismanй

Опубліковано COFFE TARO ОНЛАЙН (@dinarakofe_taro)

Заборонено витрачати ці монети. Вони повинні приваблювати гроші на всю 2022. Зберігайте монети Ви можете під скатертини, на кухні (сухе цукор і крупи) або у вашому гаманці. З останнім варіантом необхідно бути обережним, щоб не випадково витрачати монету з мішка «магніт».

Одна монета повинна бути лівою в будинку, тримати її поруч з сімейними заощадженнями. І ви можете покласти його в свинарський банк, якщо у вас є.

Відстеження від вашого абундантного життя (@your_wealth_life)

Якщо є маленькі діти в будинку, переконайтеся, що вони не знімають сумку. Життяhack від мене: ви можете повісити мішок глибоко в дерево або на спині, якщо дерево не в центрі приміщення.

Публікація Дар'я Данченкова (@daria_danchenkova)

Я також рекомендую вам дізнатися, де покласти дерево цього року, так що вимогливий тигр був задоволений і присуджував вам удачу. Ми повинні розуміти простір, який ми живемо!

Публікація Євгена Душа Астрологера (@astrolog_evgenia)

Я буду пошивати в наступні кілька днів. Кошикй Не простий, але чарівний. І все магія в намірі розширити фінансові межі і жити в достатку. Техніка грошового мішка працює бездоганно!

Я сподіваюсь, що ваш готівковий потік збільшується щодня. Так що це буде!

...