10
Я більше не роблю звичайні сендвічі зі спратами, я не перекладаю вершкове масло, більш задовільний варіант необхідний для натовпу гостей.
Як зробити бутерброди зі спратами на святковому столі? Ви не можете зануритися і просто змащувати хліб з майонезом, викласти скибочки шпара зверху. Але ми пропонуємо взяти десять хвилин, щоб приготувати ніжне поширення розтопленого сиру, солі, часнику і зелені. Сендвічі з ним чудово виглядають на столі, радують пряним смаком і настільки сердитися, що вони можуть замінити більшість закусок.
Сендвічі зі спратами на святковому столі Інгредієнти
Підготовка
"Сайт" Ми пропонуємо 15 оригінальних хлібів, які зроблять ваш сендвіч повним закускою і дозволяють його стати частиною правильної системи харчування. Гуакамоле, яйце паштет, зелена олія, баклажанна паста, сирна маса з часником ... Виберіть смак!
Сендвічі зі спратами на святковому столі Інгредієнти
- лаціна
- 1 л
- 3 яйця
- 2 плавлений сир
- 1 марка
- 40г майонез
- петрушка, пара гілочок кропу
- 2 зубчики часнику
- сіль і перець
Підготовка
- Наріжте лофа, поставте на чашу шматочки і надішліть на 10 хвилин в духовку, нагріту до 180 градусів. У мене є електричний сендвіч, і я його використовували.
- Важко-п'ятити, очистити і відрізати яйце. Зріжте огірки.
- Зніміть фольгу з сирників і виріжте їх на випадкових шматочках.
- Виріжте петрушку на шматочках.
- Помістіть яйця, сир, огірок, майонез і зелень в чаші блендера.
- Зробіть його однорідною. Спробуйте і додайте сіль або перець за потреби.
- Фарба отриманої маси висушеного лофа.
- Помістіть шпроти на паперовому рушнику для видалення зайвої олії. Поставте шпроти на сендвічах.
Р - Прикрасьте плиту кріплками і помідорами вишні.
3610Р. 4200Р. - Смачні та веселі свята!
"Сайт" Ми пропонуємо 15 оригінальних хлібів, які зроблять ваш сендвіч повним закускою і дозволяють його стати частиною правильної системи харчування. Гуакамоле, яйце паштет, зелена олія, баклажанна паста, сирна маса з часником ... Виберіть смак!
Моя сестра чоловіка застрягла дитину під ніс і розповіла мені, що вона не встигла піти, вона повинна стати господинею будинку бабусі.
Гостям пропонують відпочити з улюбленим напоєм, щоб провести приємний відпочинок в Карпатах.