Стиліст розповів, як довго пуховик не можна носити жінкам з типом фігури «пір»

Коли я купив мій перший пуховик, він зданий ідеальним до тих пір, поки я залишила магазин. Виявилося, що пуховик нижче коліна дуже теплий, але його неможливо перенести, і я схожа на ковбасу в тісто. Сьогодні Хочу розповісти вам, яку куртку вибрати відповідно до типу фігури, згідно з порадами стилістів.

Який пуховик вибрати Короткий пуховик Дівчата з годинниковим малюнком грішний, щоб приховати за розмірами плащової талії. Виготовлені пуховики відмінно підійдуть. Як і все, крім видів фігури «паш» і «апп». Особливістю укорочених пуховиків є те, що вони візуально вагають верхню частину тіла. Стилісти рекомендують носити короткі пуховики з широкими брюками і масивним взуттям. Зрозуміло, звичайно, з волоссям, адже каусальні місця повинні бути теплі.

Мар 28 2014 в 12:21 PDT

Ударний подовжений пуховик Duta верхнього одягу ідеально підходить для власників грушеподібної фігури. Куртка пуховика компенсує непропорції в верхній частині тіла, а потім силует буде виглядати гармонійно. Довжина пуховика повинна бути трохи нижче стегна. Такі пуховики можна носити як з високою, так і низькою взуттям. Не зайвим буде вказати талії мереживом або ременем на пухову куртку.

Дівчата з фігурою «дослі» також повинні зупинитися на подовженому пуховику. Відмінність полягає в тому, що для них пуховик повинен бути обраний в стилі oversize. Цей варіант приховуватиме зайві обсяги і візуально розтягувати силует. І моделі з поясом і додатковими деталями в образі краще уникати.

Ті власники фігури «ректул», які хочуть бути вишуканими і жіночними навіть при сильному морозі, підійде прямий пуховик з поясом до колін. Стрічка візуально підкреслить талію і простягаємо силует. Такий зовнішній одяг повинен поєднуватися з черевики. Не зайвим буде велика витяжка, яка компенсує відсутність головки.

Довгі пуховики з поясом довгі, а ще краще - з спідницею, яка буде збити фігуру «перевернутого трикутника», вони краще виглядають на тонких дівчат з широкими плечима. З таким одягом добре поєднуються не тільки каблуки. Ви можете сміливо вибрати взуття на широкій стабільній підошві і навіть поході взуття.

Консультації редакційної колегії пуховиків, навіть найсвіжіші, іноді виявляються лише непристойними сумочками, а в -20 градусах може виявитися те, що пуховик досить теплий. Тут ви зможете придбати термонижню білизну або вибрати інші нижню білизну.
Якщо вам подобається комфорт і свобода руху стільки ж, скільки я роблю, подивіться на гірськолижні куртки. При порівняно рівній ціні лижна куртка може бути набагато тепліше і зручніше. Для таких курток використовується спеціальний наповнювач, і вони практично завжди водонепроникні. Що таке зимовий одяг?