Батьки розповіли, що чекають подарунки, адже на Новий рік варто дарувати коханим щось дороге і приємне.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Напередодні новорічних свят редакція "Сайт" Хочу нагадати вам, які подарунки. І допоможи нам в цьому виді розповіді Олександра Бірштеїна, нещодавно зловила наш погляд на Facebook.

«Чого часу подарувати подарунки напередодні Нового року», - сказав він і подивився на своїх батьків. - Дуже дорогі і приємні! «Чому це?» моя мама дивилася. Я не знаю, і я шукав допомогу. Але Дад не підтримує її. Він сказав. - Побачити, що він вже стає дорослим.

Я дивився на мою матір'ю і спробував розтягнутися, щоб стати більш високим. А мій батько продовжував, перевернувшись до моєї мами, «Так ми маємо чудові новорічні подарунки чекаємо вас!» Я хочу сказати, що подарунки повинні бути передані мені, але я трохи мій язик. Я не міг гасити себе перед тим, хто вірив у мене.

Ситуація. Вже десять днів до Нового року, і у мене є рубль зі зміною! Не достатньо. Проксимус Я знаходжу з грошима. Далі І тепер важливо, щоб дізнатися, які подарунки порадують маму і далять самі.

«Що я можу подарувати маму? Я попросив себе. І сказав він: "Я не знаю." Він був схожою ситуацією з Дадом. Я поганий син! Це трохи гіркий. І я раптом запам'ятав, що я ніколи не дав подарунок батькам на довгий час. Ні, ми приклеюємо щось непотрібне і нехай в дитячому садку, змалював деякі листівки в школі, але ці були тільки зіпсовані плоди ручного трудового уроку.

Я думав довгий час, а потім пішов до моєї мами. "Мом!" він попросив її. - Що таке Dad? "Чи ви завжди будете здоровими!" - сказала моя мама. Тексти пісень, а це означає: Тоді вона думала і сказала: "Я щасливий. й

"Це не цікаво," кисть. Чи можна сказати мені, що Дад бажав з Санта Клауса? Мами було мислення. "Ви знаєте, - сказала вона, "Дата не має хорошої ручки". Це сором'язлива, щоб побачити, що він пише. й

Коли я подякував мамі, я почав мій тато. Дад також думав, а потім повідомив, що мій мама працює з улюбленого парфуму "Ред Москва".

На наступний день після школи я ходив покупка. Результат цього заходу шокував мене. Так, я знайшов красиву китайську ручку з золотою перо в магазині Voentorg. Так, в парфумерному відділі були парфуми "Ред Москва". Але ручка вартість зап'ять, а парфуми - п'ятдесят рублів! Де я можу отримати такі неймовірні гроші?

Я прогулявся весь день, повторюючи і повторюючи питання: "Що робити?" І вночі я мріяв про наших котів Василь, хто, поширивши його вуса і прославився валеріаном, запропонував: «Зробити гроші з мене!» Я знаю, що там був вихід.

У мене був кішка свиничного банку. І я був частково через пожертви, частково через прямий виверження, збираючи гроші на камеру Смена. Вартість камери божевільні гроші - сто і сорок рублів! Але він був більше, ніж ціль. Камера була мрія стала справжнім! І тепер мені довелося розбити її.

Моя око трохи поливала, коли я, поширила газету на підлозі, приймала кішку з полиці. Я вже давно за рік, і я звик до неї. Я відчув, як кішка шукала на мене.

Повернувшись, я вдарив дно молотком. Смоктати, я думаю. Не зламаний Доні. Я потрапив harder, потім harder. І замість пробивання отвору в нижній частині я зламав кота на п'ять штук! І я кинувся.

Потім він зібрав серед штук рублів, трешки, один червоний десяток і невелику річ. Підрахунок багатства показали, що вже є дев'ятдесят-два рублів. З пеніями.
На наступні два дні я просто хотів надіслати мені покупка. Ви б'єте! Після того, як вся здача дрібних речей, ненависна угода, залишалася для мене. По-перше, купуючи цукор, я обдурив, попросивши продавця Тітка Катя, щоб дати рубль двадцять змін.

Я купив і приховав подарунки Золотий Feather Pen і парфум. На початку грудня, збиравшись на ліжко, подарував батькам ручку і парфум. Вони були щасливими, вони були вдячні. Дуже приємно!

З ранку, коли я прокинувся раніше, я виглядав під дерево. Натюрморт я чекав подарунок. Під дерево на якомусь тумбі стояв мій поросійський банк кішка, хтось вміло приклеївся. Звісно, не вдалося зібрати гроші, але я радий. А потім я отримав компенсацію. Склеюємо кота разом. Чи не я заслугував нічого іншого?

Я сидів, що я хотів би подякувати вам за подарунок і не показати вам, що я був відхилений. А потім я виглядав на досить великий куб, який подається як тумбочка для кота. Ні! Але це було. Я знав, що я знайшов в ній!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Добра історія Олександра Бірштеїна навчає нас, що подарунки повинні бути зроблені з чистої душі. Коли ви щиро хочете, щоб любити кохану людину, це не важливо, скільки це буде коштувати. Найголовніше, що ви вносите в цей подарунок.

На початку розповіді, 10-річний хлопчик впав на себе. Однак він не задовольнив всі свої заощадження для своїх улюблених батьків і провів їх на різдвяних дарах. Він був готовий сказати, що до своєї мрії, щоб порадувати його маму і таду. І зробив він! Повернувшись, він отримав ту саму камеру, яка заощаджувалася протягом року.

Що може бути більш красивим, ніж щаслива дитина і його щасливі батьки?