місяць Я рахую свій батько, бо це так патологічний, що він навіть не має достатньої їжі, я намагаюся допомогти будь-яким чином я можу.

Коли ви вже дорослі здійснили жінку, і немає життєвого партнера поруч, виникає відчуття нижчості. Після всього, є тільки пари і сім'ї, і ніхто не поговорити в домашніх умовах. Скоро чи пізно час самотності, нарешті, прийде до кінця. Питання є, це людина дійсно ваша єдина людина?

місяць Я рахую свій батько, бо це так патологічний, що він навіть не має достатньої їжі, я намагаюся допомогти будь-яким чином я можу.

Час самотності Галина не використовується для скарження про своє життя. Хоча вона мала тільки один батько, і тільки кішка чекала її в домашніх умовах, жінка спробувала не бути дискуровані. Вона працювала і виготовлялася за батька, чия пенсія залишала бажати кращого. Щомісяця розрахувала платежі до батька і додала їй гроші, щоб він міг відчувати себе безпечно в квартирі і купити потрібні товари.

Не пощастило з любителями. Я просто не зустрілася з ким Галина бажала залишитися. Звісно, з'явилися часи, коли цей факт скинув її і зробив її розпад. Проте вона спробувала залишатися оптимістичною. І з хорошої причини. Після цього Ігор з'явився на своєму шляху.

Він був свого віку, розумним і чарівним. Галина думала її чоловіка. Бо вона була гарною і цікавою з ним. І полюбив Ігор. Незабаром люди сповідували свою любов один одному.

Галина вже відчувала підхід до весілля, доки вона дізналася, що син від попереднього шлюбу живе з Ігорем. Хлопчик був понад 10 років і не потребує постійного догляду. Проте, сама присутність дитини зробленої Галини. Вона вирішила не поспішати. І до початку маршу Мендельсону Галину та Ігоря домовилися жити разом, щоб побачити, як вони все разом.

Син Ігоря не прийшов до контакту з потенційним мачуха. Але я не відштовхував її повністю. Галина не була затишна з цим ставленням. У той же час вона спробувала себе дружиною і матір'ю. Тепер вона повинна чистити і варити на три. Не обговорювалися. Всі гроші, які вона отримала від оренди її вакантної квартири, пішли на потреби всієї родини. Так само була справжня зарплата.

місяць Я рахую свій батько, бо це так патологічний, що він навіть не має достатньої їжі, я намагаюся допомогти будь-яким чином я можу. р.

Коли Ігор дізнався, що Галина дала частину своїх грошей до свого батька, він почав зануритися. Вона повинна подбати про нього і сина. Що набридло після роботи та іншої кулінарії Галина, щоб не викликати кварель, погодився з Ігорем. А потім поховала в інший номер, щоб знову відрахувати гроші.

Пелюшки тривали кілька місяців. Галина ніколи не відчувала себе таким втомленим і невільним. Я не можу лежати і дивитися телевізор, тому що Ігор і сина його потрібно щось. Вона не може відчувати себе комфортно, коли вона прийшла до фінансів. Ситуація здавалося б більш ворожим. Потенціал, як батько, продовжував користуватися послугами Галини, не кажучи вже про «замовити тебе». Вона відчувала, як вона була впада в пастку.

По закінченню місяця стосунки з Ігорем були припинені. Галина повернулася до своєї квартири і практично криється з рельєфом. Мир і свобода у власних стінах стали святими. І гравітуюче почуття самотності перетворилося в найсолодіші відчуття в останні часи. Подумайте про це, бо вона втратила її все!

Peels Життя Домін: Що Це Історія Вчити Нас? На жаль, присутність партнера не позбавить відчуття нижчості. Час самотності приходить до кінця, коли людина поруч з яким живе вільно. Якщо це неможливе, обговорити ваші питання з вашим партнером. Можливо, що мова йде про проблеми буде безпечно впливати на відносини.

Але варто пам'ятати, що самотність несе як негативні, так і багато позитивних аспектів. І буває, що хтось більш вражається самотністю, ніж компанія з невірним партнером.