Я назвав Сватею і сказав, що нам терміново потрібно купити дитячі квартири, адже без нашої допомоги діти нічого не здатні.

«Я намагаюся допомогти дітям стільки, скільки я можу, що не можна сказати про своїх матчерів», - розповідає Олена Борисівна. Вона вважає, що забезпечення благополуччя дітей, які вже створили сім’ю, є безпосередню відповідальність батьків. На цій основі вона мала незгоду з матір'ю сина-завдання.

Тонкощі виховання батьків в сім'ях завжди відрізняються. Проблема полягає в тому, що люди намагаються накладати свої значення на інших. Коли світогляд не збігається, виникає конфліктна ситуація, яка важко вирішити.

р.

Я дочка була одружена протягом 6 років. Мій чоловік і я подарував молодим сім'ям квартиру. Ми робимо все, щоб допомогти нашим дітям. Ми допомогло ремонтувати квартиру і купити меблі. Час закінчення з онуками - це задоволення, тому ми ніколи не відмовляємося сидіти з ними, коли мама і тато повинні бути далеко. Моя син-в-права - дуже хороша людина. Але співрозмовники не допомагають дітям потрапити на ноги.

У мене є два маленьких бабуся. Наймолодший і мати вдома, і найдовший повинен бути прийнятий з школи. Після дня мій чоловік і я ходжу до роботи. Часом є обід, іноді ми йдемо додому. Я дивився на бездіяльність матчерів. Якщо у них немає дітей або онуків. Вони живуть для себе, постійно ходять за кордоном на екскурсіях і насолоджуватися життям. Я не бачу дітей, які були справи з весілля.

Р

Тоді подарували скромний конверт молодим. Спочатку гроші, ймовірно, будуть досить, але, звичайно, не за 6 років. І тепер все більше потрібно допомогти. Щоб підняти онуки якось. У нас є однокімнатна квартира з двома дітьми. Знаходилося багато речей, іграшок, коляски.

Діти швидко ростуть, а також потребують особистого простору. Спочатку я вирішив поговорити з сином-правом, сказав, що це буде добре думати про квартиру двох або навіть трьох. Якщо він не може заробити гроші, чому б не попросити батьків за допомогу? У трьохкімнатних просторих квартирах можна навіть змінити.

р.

Моє братство відмовилося слухати мене і занемовити мене спілкуватися з батьками на цій темі. Він хороший, але гордість перешкоджає його від отримання того, що він хоче. Ви бачите, щоб забрати гроші з батьків, і він не соромився жити за рахунок наших коштів. Всі ці роки він живе в квартирі ми купили, оплачує тільки комунальні рахунки. Звісно, він живе комфортно, і не хоче нічого змінити. Це не випадок!

В той час як ми були молодими, ми змогли зробити гроші на нашому квадратному метрі. Це ще простіше. Але я можу бачити, що син-в-право не проціджує. Зароблені 8 годин в офісі і будинку на дивані. Я назвав Сватя, сказав, що я повинен допомогти купити дитячу кімнату більш просторою, і вона відповів, що вона не мала такої можливості. Я почав цю розмову, і це не мій бізнес. Як я можу допомогти дітям, якщо я хочу допомогти їм?

229 грн.

«Я хочу, і буду». Розпорядження між батьками та дітьми. Цікаво, що мама нареченої сама пропонує допомогу, турботи і турботи. Але зрозуміло, що ніхто не запросив її допомоги, вона накладає себе. Чому відмова? У нижній лінії є те, що ця поведінка є невротичним, згідно з психологом. Можливо, у старшому віці Олена Борисівна бачить консолідацію у догляді дітей.

Вона потребує її, не її дочок і онуків. Я рекомендую читати корисну книгу, яка буде вказувати помилки у сприйнятті та допомогти вирішити деякі сімейні конфлікти. Ну, якщо це не допомагає, то потрібно боротися з психологічними проблемами з психологом.