Де покласти дерево цього року, так що вимогливий тигр був задоволений і винагородив вас удачі

"Чи варто ставити ялинку так, щоб 2022 хост, вимогливий тигр, задоволений і винагороджений удачі?" Я запитав експерта feng shui. Я нещодавно дізнався, що, поставивши дерево в місці з хорошою енергією, ми можемо запустити наступ. вигідні подіїй

Сьогодні видання. "Сайт" розповість деревоДовести до будинку процвітання. Тигр буде радіти!

Де покласти дерево цього року, так що вимогливий тигр був задоволений і винагородив вас удачі

Де покласти дерево на новорічну ніч дивилисьМи повинні бути добре підготовленими. Ми повинні знати простір, в якому ми живемо. І починаємо з дерева.

«Різдвяна ялинка – центральна точка святкового настрою в будинку. Як правило, його обов'язково загорає яскраво і миготливий світло. І це досить сильний активатор позитивних енергій! – кажуть досвідчені майстри феншуй.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Публікація живих ялинок/Піни/ ЕКБ/ДЕЛІВРИ (@elka96.rf)

й ¶
Кращі сектори цього року Дерев'яні кріплення Це захід, південь і південний захід.

Утеплення західної частини кімнати, де буде стояти дерево, можна створити воістину сім'ю і теплу атмосферу відпочинку в будинку. Є багато чудес на заході, одна з них є встановленням сонця.

Опубліковано Feng Shui BA TZY KI MEN (@svetlanaivandiuk)

Поставлення дерева з підсвічуванням на ЗахідМожна привертати енергію миру, гармонії і любові до дому, а водночас розгладити всі конфлікти і непорозуміння. Також, встановивши ялинку на заході, можна розраховувати на кар'єрне просування, завершення простежених проектів і створення дисципліни і взаємин.

Прикрасити дерево стоїть в західній частині приміщення, краще в золотистих бежевих або білих тонах. Не забудьте ліхтарі! Найяскравіше і частіше дерево згорнеться, чим більше вона принесе удачу. Позитивний вплив такого різдвяного дерева буде посилено старовинними (радянськими) скляними круглими кульками та гірляндами.

Публікація Вал Ніконорова (@valeo.nika)

Є один. Новорічна традиціяРозміщуйте нові іграшки на дереві щороку, як символ нових можливостей, які відкриває новий рік.

Новорічне дерево встановлене На південьЦе дозволить збільшити потік готівки, а також допомогти реалізувати ваші цілі і мрії. Краще прикрасити таке дерево кульками і іграшками в червоних, золоті і срібні тони. Добро загорнути бенгалові вогні біля такого дерева і сміятися прямо.

Публікація декоратора Vastu Владивосток (@anya_bri)

Місце дерева південний західВи можете допомогти розвивати і просувати свої ідеї та проекти. А також збільшити дохід матеріалу! Тут дерево прекрасно підійде, прикрашений зеленими і червоними іграшками.

Найкрасивіша прикраса для ялинки - це змішування старих іграшок з традиціями і спогадами, і одна нова іграшка для відкритого шляху. Це шлях безперервності. Це як сім'я!

Публікація Юлії Ра Російська Мандалас (@yuliya_ra_mandala)

Найпопулярніші позитивно Для установки лісової краси: 15, 18, 26, 29 і 31 грудня. У святковому столі з спиною на Півночі в новорічний період, з 23:00 до 24:00.

Астрологічний дизайн ручної роботи (@inariirina)

Я також раджу зустрітися з 10 чарівних секретів привернення до багатства Фен-Шуй. Вимкніть це просто!

Астрахан (@guseva.decor)

Тепер ви знаєте, де дерево І як це зробити краще з точки зору феншуй і психології благополуччя. По-перше, я сказав чоловіка вчора, що потрібно перемістити шафу, щоб покласти дерево. Він не запитав занадто багато питань: це необхідно.

Ви кладете дерево в будинку ще? Які відтінки ви одягнете її в?