Салат «Ніж глухого» з ніжною підгодою для фігури, яку можна плести без посилання на совісті

До нового року я отримав бажання від друзів, які крім салату Олів'є хочуть побачити на столі якийсь незвичайний салат. Я вирішив здивувати їх і почав шукати кулінарну громадськість в Інтернеті. Рецепт салату «Деф Нест» з куркою для схуднення господині – я читаю і зрозумів, що це те, що потрібно.

Салат на столі виглядає дуже оригінально через його оформлення у вигляді птах гніздой І поєднання продуктів просто чудовий!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Дефі Салат з гніздом з ніжною фурнітурою для фігури, яку можна плести без совісті. Шамінь на столі!

Рецепт салату з курячими інгредієнтами
  • 100г лейк
  • 1 куряче філе
  • 4 марлі
  • 3 яйця
  • 7 картопля
  • 100-150г Пекінська капуста
  • 3-5 перепелиних яєць
  • зелений
  • 100г майонез
  • 200г сметана
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Курячий вершковий бульйон в злегка солоній воді, а потім подрібнюють ножем. Зверніть увагу, що курячі філе можна замінити індичкою м'яса.

2. Трохи порізати леки (він можна замінити синім салатом цибулю). Можна накидати її злегка, щоб зняти гострість.

3. Огірки краще брати в рівних пропорціях свіжого і маринованого. При бажанні можна взяти не два, але три огірки. Свіжі огірки розрізають соломкою, а мариновані кубиками. Пікантна капуста (можна замінити салатом айсберга) дрібно порізати. Також ріжемо зелень дрібно.

4. Змочити яйце на дрібній тертці. Деякі використовують білок в салаті. Побачити свій смак.

5. Очистити картоплю і вирізати їх тонкою соломкою, добре вимити і вичавити їх. Важливо! Посмажити картоплю в великій кількості гарячого масла на сильному вогні до золотистого. Засмажте картоплю в одному шарі, якщо ви навантажите все в каструлю відразу, ви отримаєте один великий драма. Покладіть картоплю на серветки, щоб поглинати зайвий жир.

6. Змішайте всі інгредієнти, залишаючи деякі з картоплі і зелені для прикраси. Заливаємо салат з сумішшю майонезу і сметани. Продам його і за смаком. Як альтернатива я можу запропонувати заправку салату з грецьким йогуртом з невеликим додаванням соєвого соусу.

7. Перед подачею прикрасить салат з рештою картоплі і зеленню. Поставте перепелині яйця в салатному центрі. Також можна зробити яйця для салати тертий сир, жовтки, зелень і часник. Змішайте все, додавши трохи майонезу і сіль, а потім сформувати потрібну форму з цієї суміші. До речі, салат Краще варити відразу після варіння, щоб картопля залишилася хрусткою. Бон привіт!

Також я пропоную дізнатися, як спекотна гіпсія варить Олів'є новим способом. Незвичайне поєднання, яке здивує гостей з віскі!

Обов'язково тримати це. салат "Даф Ман гнізд" з куркою. Ви можете прикрасити будь-який святковий стіл, а також полюбити близьких під час звичайної сімейної вечері.

Основна краса цього салату є відносно ніжним заправкою для фігури. Хоча вміст калорій цього салату навіть з такою заправкою високий, але що ви можете зробити? Кілька разів на рік, на свята цілком можна їсти таку смачну страву. Головне, щоб дізнатися мірку, і це стосується всього!