Попереднє ставлення до людини не дозволяє думати об’єктивно. Почуття, стереотипи та інші світогляди створюють величезний розрив між людьми. Чому так багато сумних історій про відносини між матір'ю та дочкою-в-правом? Є багато причин, чому мати не дає їй дорослого сина йти безкоштовно. Дитина повинна отримувати тільки краще від життя, а наречена повинна вибрати, щоб стати матчом.
Алена зустрілася з боями відразу після зустрічі її мати-в-право: я одружився 4 роки тому, і всі ці роки я чую неускладнені зауваження в моїй адресі моїм матері-в-правом. Вона просто не любить мене, Alena коментує.

р.
Довгий перед весіллям я побував у Ігорі. Я подарував мені чай і попросила мені все про сім'ю. З Я хочу зустріти другу маму, щоб познайомитися з батьками. Звісно, вона була дуже нещасливою, що мама мала проблему з твердими напоями.
Я не пишаюся тим, що ви можете вгадати. Моя бабуся врятувала мене від дитячого будинку як дитини, і вона підняла мене. Але я не розумію, чому я повинен бути сором'язливим або винним, що мій батько зробив. Я, моя мама потребує допомоги, але що потрібно робити з мною? Яблука не падає далеко від яблуні, і ми знаходились на зв’язку.
Ми живемо під тим самим дахом. Так сталося, що за роки свого студента я не помістився в гуртожитку, як я мав дозвіл на проживання міста, і я не міг бути вдома. Моя бабуся відійшов і це не було легко. Ігор запропонував стати дружиною і я погодився. й
Навіть напередодні весілля мій чоловік сперечався з матір'ю, вона відчайдушно не захоче йому замазувати мене. Але тоді Ігор сказав, що він одружився в будь-якому напрямку, і якщо вона була проти неї, ми будемо жити в оренду житла. Після чого мати-в-завдячений, щоб бути заглушеним. На жаль, вона боїться, що я б якось мав поганий вплив на нього з такими поганими генами, і ми жили в її будинку.
Всі ці роки я запитав Ігоря для переміщення. Взаємозв’язок з матір’ю посилюється, вона може викинути скандал з нічого. У третій рік я знайшов роботу і передано до відділення листування. І тоді у мене була дитина з Ігорем, і мені довелося викинути, бо ніхто не хотів сидіти з дитиною.
Ігор почав залишатися на роботі, зникнув у вихідні дні. Тоді він виявився на мене. Я не міг вижити цього зради. Я не мав жодного лівого, і я не мав наміру залишитися в цьому будинку. Я тихо впакував мої сумки і не ходив з дитиною.
Ми просто сіли на зупинці автобуса, і я був плутаний про те, що станеться поруч. Мати з дитиною в кінці осені з великою кількістю речей підняті питання від пасер-by. Тільки один бабуся припинив і запитав, що сталося.
Я кинувся в сльози. Моя бабуся знала мені потрібна допомога. Вона взяла на себе радість і дочку до неї. Невелике село від благословення цивілізації. Я жив тут протягом трьох років і дізнався, як допомогти Бабусі Ана з готелем. Моя дочка називає Баба-А-Баба-А бабуся. Я думаю, що це наш охоронець ангел. Я завжди думаю, що мій бабуся, коли я виглядав на неї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й
Світ не позбавлений хороших людей. Але доброта в реальності може бути більшою, якщо кожен спробував зрозуміти і допомогти їм. Люди з важкою долею не завжди можуть сподіватися на удачу, багато розпадів і посунути свій талант, можливості, життя в пляшці. Якщо шкідливі звички є генетичними, це є. Аліна була дуже щасливою, тому що вона не стежить в стопах її матері, але знайшла сили для боротьби за краще життя. Вона стане хорошим прикладом для своєї дочки.