Я запакував свої мішки і пішов ніде, тому я залишаюся на автостанції, якщо мій бабуся не підійшов мене.

Попереднє ставлення до людини не дозволяє думати об’єктивно. Почуття, стереотипи та інші світогляди створюють величезний розрив між людьми. Чому так багато сумних історій про відносини між матір'ю та дочкою-в-правом? Є багато причин, чому мати не дає їй дорослого сина йти безкоштовно. Дитина повинна отримувати тільки краще від життя, а наречена повинна вибрати, щоб стати матчом.

Алена зустрілася з боями відразу після зустрічі її мати-в-право: я одружився 4 роки тому, і всі ці роки я чую неускладнені зауваження в моїй адресі моїм матері-в-правом. Вона просто не любить мене, Alena коментує.

р.

Довгий перед весіллям я побував у Ігорі. Я подарував мені чай і попросила мені все про сім'ю. З Я хочу зустріти другу маму, щоб познайомитися з батьками. Звісно, вона була дуже нещасливою, що мама мала проблему з твердими напоями.

Я не пишаюся тим, що ви можете вгадати. Моя бабуся врятувала мене від дитячого будинку як дитини, і вона підняла мене. Але я не розумію, чому я повинен бути сором'язливим або винним, що мій батько зробив. Я, моя мама потребує допомоги, але що потрібно робити з мною? Яблука не падає далеко від яблуні, і ми знаходились на зв’язку.

Ми живемо під тим самим дахом. Так сталося, що за роки свого студента я не помістився в гуртожитку, як я мав дозвіл на проживання міста, і я не міг бути вдома. Моя бабуся відійшов і це не було легко. Ігор запропонував стати дружиною і я погодився. й

Навіть напередодні весілля мій чоловік сперечався з матір'ю, вона відчайдушно не захоче йому замазувати мене. Але тоді Ігор сказав, що він одружився в будь-якому напрямку, і якщо вона була проти неї, ми будемо жити в оренду житла. Після чого мати-в-завдячений, щоб бути заглушеним. На жаль, вона боїться, що я б якось мав поганий вплив на нього з такими поганими генами, і ми жили в її будинку.

Всі ці роки я запитав Ігоря для переміщення. Взаємозв’язок з матір’ю посилюється, вона може викинути скандал з нічого. У третій рік я знайшов роботу і передано до відділення листування. І тоді у мене була дитина з Ігорем, і мені довелося викинути, бо ніхто не хотів сидіти з дитиною.

Ігор почав залишатися на роботі, зникнув у вихідні дні. Тоді він виявився на мене. Я не міг вижити цього зради. Я не мав жодного лівого, і я не мав наміру залишитися в цьому будинку. Я тихо впакував мої сумки і не ходив з дитиною.

Ми просто сіли на зупинці автобуса, і я був плутаний про те, що станеться поруч. Мати з дитиною в кінці осені з великою кількістю речей підняті питання від пасер-by. Тільки один бабуся припинив і запитав, що сталося.

Я кинувся в сльози. Моя бабуся знала мені потрібна допомога. Вона взяла на себе радість і дочку до неї. Невелике село від благословення цивілізації. Я жив тут протягом трьох років і дізнався, як допомогти Бабусі Ана з готелем. Моя дочка називає Баба-А-Баба-А бабуся. Я думаю, що це наш охоронець ангел. Я завжди думаю, що мій бабуся, коли я виглядав на неї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й

Світ не позбавлений хороших людей. Але доброта в реальності може бути більшою, якщо кожен спробував зрозуміти і допомогти їм. Люди з важкою долею не завжди можуть сподіватися на удачу, багато розпадів і посунути свій талант, можливості, життя в пляшці. Якщо шкідливі звички є генетичними, це є. Аліна була дуже щасливою, тому що вона не стежить в стопах її матері, але знайшла сили для боротьби за краще життя. Вона стане хорошим прикладом для своєї дочки.