Безкровні люди - альбінос

У Європі на 20 тис. осіб, в Нігерії - 1 у 3 тис. Їх число завжди приблизно однаково - після всіх, альбінізм (лік пігменту в шкірі, волосся, очних мембранах) передається тільки генетично і тільки після 10 поколінь. До речі, очі альбіносу, всупереч стереотипу, не червоні, але світло, і цей відтінок просто відображає промені світла.

Європейки вперше дізналися про таких людей з історії іспанського конкістадора Гернана Кортеца в XV столітті. У Північній Америці, в палаці імператора Монтезума, він бачив кімнату для "абсолютно-білих" людей, які були жертвовані богам під час сонячних затисків.

Просто сто років тому люди-альбінос як curiosity перевозили цирк. Дике ставлення наполегливе навіть сьогодні. У Південній Африці вважається, що альбінізм розтоплюється в повітря після смерті. І завжди є ті, хто хоче перевірити його, вбиваючи «безбарвний». У Танзанії, де віруючі у шамани і курці міцні, амулети з частини тіла абліну високо цінуються, які нібито проти злих духів і допомагають знайти золото. Як жити в Україні?

Лера Рахманко, дизайнер зовнішньої реклами з Києва, навчається любити себе протягом 30 років, відпочивати під час гри в театрі, а мрії про прийняття альбінотичного. «Я зможу зрозуміти його, як ніхто інший, – каже вона. Не можна пояснити мені, чому деякі діти не хочуть грати з дитиною. У школі ми навчимося говорити про мої відмінності з батьками. Пізніше я почав складати, що я не можу, як і інші дівчата, відповідають деякими зовнішніми стандартами: подруги, що близнються модними журналами, експериментують з зображеннями, і на мене звичний тональний крем кольору тіла виглядав як воскова маска.

Лера ще не одружена, тому випуск любові дає на сцені – вісім років грає в маленькому аматорському театрі: «Це мій незвичайний вигляд на вагу золота». Це краще, ніж я, щоб грати роль повітряно-благного ангела, ніж будь-який.

В житті київської жінки тепер, як в дитинстві: Я не походжу в море, бо я відразу спалю на сонці. Для прогулянок я обираєте ті життєздатні алеї і навіть в спекотному літо я «замочіть» в тісних штанах і довгі рукава блузи. Найважчою складовою стала любов до себе. Я все ще відчуваю, що дивиться на мої фотографії і зніміть фотографії, особливо позування перед незнайомцями. Я відчуваю нездоровий інтерес до мого зовнішнього вигляду. Я також уникає яскравого світла, що робить альбінос практично сліпим. «Я був 11 років, ми були повернені з пікніки на нашому Запорожець». Я не зрозуміла, навіть якщо я шукав задню вікно. А батьки не могли фізично бачити це - це автомобіль, пам'ятаєте, з'явився двигун у спині. Нарешті, Дад був зупинений водієм. Як виявилося, ще одна хвилина перегріву, і автомобіль буде вибухнути.
3610Р. 4200Р.

Ігор Дешко (8 років) від Romnov (Суми область) народився не тільки абсолютно білий, але і ... з червоними очима! «Народний милець свого сина, попросіть їх доторкнутися до волосся, попросіть мене те, що я відбілив їх», - розповідає Любов Людмила. Дівчата в класі знаходять його незвичайно красивим. Син гордий себе, тому що я пояснив йому від молодого віку, що Бог поцікав його на пологах, бо він особливий, тому що albinos рідко.

Тим не менш, через поганий зір, хлопчик не завжди йде на позачергові події: «Чому бачить світ по-різному: ми спостерігаємо тему в цілому, і перед ним виходить картина величезного простору, наповненого цим предметом. Займає час на фокус. Так в циркулі, в театрі, він не часто.» Але поганий зір компенсує неприйнятне почуття запаху: «Це не просто, щоб бути сином в їжі: він може запах, що ми не відчуваємо». З Ігорем - це мій контроль якості та свіжості, посмішки Людмила.

22-річний Антон Андрієвський з Кемерово через альбінізм мав змінити зовнішній вигляд, професію та місто. Зараз він живе в Московській області і об’єднав альбінос, ставши одним із творців першого російського веб-сайту - у двох років на ньому зареєстровано кілька сотень своїх колег. «У школі я називався Білий», - сказав він. Не було приємно, тому 3 роки тому я навіть почав фарбувати волосся, брів і вій чорний. Але потім новий образ довелося відмовитися: charcoal волосся на фоні білого обличчя виглядали хреп.
19.03 р.

Я не збираюся працювати з клієнтами. Так я вирішив загубити в великому місті і перенести на передмістя. Я долучився сюди в технічний університет, але вивчав менше року - це без зайвих зусиль, щоб пройти лекції, якщо ви не можете побачити, що написано на чорному борту. Він пішов і почав навчати себе суб'єктів: в Інтернеті і книгах. На заводі мікроелектроніки вистачить знання. й

Але в його особистому житті Антон не дивно допоміг: Дівчата не люблять, що всі шукали мене, і ми розбили. І два роки тому я зустрів свого коханка, який, навпаки, любить, що я завжди центр уваги.

А ще кілька фото альбіно.

р.

3250Р. 3700Р.

Р