16
Коли я був дитиною, мій бабуся буде вийняти прихований бар шоколаду на зимовий вечір і зробити ароматний напій для мене і моєї сестри, і тепер я роблю те ж саме.
Гарячий шоколад - це ідеальне місце для зимових вечірок. Чому не лікуйте себе або кохану людину з чашкою смачного і легкого десерту? Розкажіть мені, Як зробити гарячий шоколад з фруктовими нотами.
Завдяки ягодам десерт набуває міцної кислинкою, вишуканою родзинкою. Головне, щоб вибрати правильні інгредієнти і взяти їх. Шоколад з більш ніж 70% вмістом какаой
Гарячий шоколад з вишнею так що нам потрібно для однієї порції:
інгредієнти
р.
Підготовка
Ви також можете приготувати смачний гарячий шоколад з ароматом цитрусових.
З цих інгредієнтів будуть отримані дві дрібні порції.
інгредієнти
р.
Підготовка
Цей ароматний і смачний напій неодмінно зробить зимовий вечір більш затишним і додасть святковий настрій. Улюблені члени родини неодмінно оцінять домашній гарячий шоколад з натурального шоколаду та з любов’ю.
Завдяки ягодам десерт набуває міцної кислинкою, вишуканою родзинкою. Головне, щоб вибрати правильні інгредієнти і взяти їх. Шоколад з більш ніж 70% вмістом какаой
Гарячий шоколад з вишнею так що нам потрібно для однієї порції:
інгредієнти
- 50г чорний шоколад
- 10 заморожених або свіжих вишні
р.
Підготовка
- Якщо ягоди заморожені, то кладуть їх на розморожування в мікрохвильовці протягом декількох хвилин. Потім беремо кісточки і віджимаємо сік в чашку.
- До соку додайте шоколад зламаний на шматочки, знову відправляйте в мікрохвильовці протягом 3 хвилин. Краще вибрати режим розморожування. Якщо немає мікрохвильової печі, можна розтопити шоколад в водяній бані.
- Після того, як шоколад розтопився, до нього додаємо щелепні вишні. Це досить товстий десерт.
- Щоб зробити шоколад більш рідким, можна додати трохи теплого молока.
- Ви можете прикрасити десерт зефіром, коктейльними вишнями, збитими вершками або корицею.
Ви також можете приготувати смачний гарячий шоколад з ароматом цитрусових.
З цих інгредієнтів будуть отримані дві дрібні порції.
інгредієнти
- 90г чорний шоколад
- 300 мл молока
- 1 помаранчевий
- цукор
- мелена кориця, мелений імбир за смаком
р.
Підготовка
- Шоколад подрібнюється ножем або зламаним вручну на невеликі шматочки.
- З ножем для очищення овочів знімаємо шкірку з апельсина - тільки верхній помаранчевий шар.
- Якщо використовується цукор, перемішайте його з корицею.
- Ми нагріваємо молоко в невеликій сотейці з товстим дном, але не доводимо його до кипіння.
- Додати зламаний шоколад до спекотного молока. Варити до готовності шоколаду на невеликому вогні, постійно помішуючи.
- Додаємо апельсинову шкірку і цукор з корицею і імбиром в соус. Подивляйте його акуратно. Принесіть шоколад до кипіння, видаліть з вогню, коли з'являються перші бульбашки.
- Перед подачею краще процідувати гарячий шоколад через сито так, щоб чашка не отримала шкірки і спеції частинок. Перед подачею чашку шоколаду можна прикрасити зефіром, скибочку апельсина або корицею.
Цей ароматний і смачний напій неодмінно зробить зимовий вечір більш затишним і додасть святковий настрій. Улюблені члени родини неодмінно оцінять домашній гарячий шоколад з натурального шоколаду та з любов’ю.
Моя дочка почала linger більше і більше після школи, тому я тримала її і побачила її в занедбаний будинок.
Всім життям, щоб орендувати будинок або спробувати купити самостійно: що краще