Моя дочка почала linger більше і більше після школи, тому я тримала її і побачила її в занедбаний будинок.

Чи можливо це? сім'я Після довгого і загадкового поділу? Непередбачувана доля. Важкий прагматолог відповідає, що ситуація повинна спочатку розумітися. У цій статті ми спробуємо поставити все на своє місце.

Мій чоловік зникнув, коли я був сім місяців вагітним. Він пішов на бізнес подорож і ніколи не повернувся назад. Я намагався знайти Костю, але він ніколи не існував. Мені важко прийняти, що мій чоловік покинути мене і його ненароджена дочка. Але мені довелося переїхати.

Навколо того ж я отримав велику спадщину від мого батька, який був в бізнесі все своє життя. Я мав дізнатися про життя: без батька, без чоловіка, з дитиною в руках, багато грошей і зобов'язань. Я отримав його.

Зараз моя дочка 12 років, я все для неї, щоб бути щасливою. Вона вважає, що батько помер, перш ніж вона народилася. Про Коста, бо я любив його, щиро.

Я ніколи не кладав тиск на Катя і не змусив її робити те, що вона не зацікавила. Я намагаюся підтримувати свою дочку в усіх її вчинках. Вона нещодавно почала працювати на балах. Я побачила його на телевізорі і зловила вогонь. Катюша зазвичай підбирається водієм. Але останнім часом я починав непристойний, що моя дочка приїжджає до дому пізніше звичайного.

Я вирішив слідувати за нею і побачили, що вона збиралася до занедбаного будинку біля будівлі, де проводилися заняття. Коли я ходив в будинок, я був просто приглушений. Моя Катюша відвідує деякі бездомні люди тут. Він був вівся в той момент, коли його дочка сказав: "Дядько, прокинувся, я приніс вам харчування!"

Я відразу відтягував свою дочку на плечі, забрав її в руки і виніс її від цього жахливого будинку. Той, хто не прокинув, і подякував Богу. Katya cried і shouted що це людина був її друг. Вона допомагає йому, бо він не має дому або сім'ї. Я намагався пояснити, що вона не повинна йти до нього більше, але моя дочка не хоче слухати мене. Тільки вечору вона заспокоїлася і обіцяє, що вона більше не піде до цього будинку.

Кілька тижнів пропускаються з тих пір. Я починав забрати дочку частіше, і ми витрачали більше часу разом. З одного дня, на шляху додому, дочка помітила щось назовні свого вікна і витісняла, «Зупинити машину, мама!» Про нас

Ми вийшли з машини і Катя вивели до чоловіка, який лежав на зупинці праворуч на тротуарі. Поблизу дощу і не було поруч. "Одно, прокинувшись!" Мама, це мій друг, він потребує допомоги! ?

Коли я пішов ближче і нарешті дивився на обличчя бездомного чоловіка, я був тероризований. Це був Костя, мій чоловік! Я ніколи не плутаюся з кимось: Костю було надано велике моль на правому щоку. Я відразу ж назвав амбулаторію, Катя послав додому, і пішов до самої лікарні. Важко вірити, що сталося.

Після обстеження лікар повідомив, що Bones має серйозні проблеми з пам'яттю та мозку: «Напевне, що він нічого не пам’ятає від свого минулого життя». Ваше ім’я. Але є надія для відновлення. Для цього потрібно зробити досить складну і дорогі операції. Ви готові до цього?

Я пам'ятаю свою дочку, зателефонувавши Костянтину Дядько. Впевнено, він не міг уявити себе. Я почав пам'ятати, як Костя часто скаржалась від головного болю. Це головоломки. Але я не міг вірити, що всі ці роки він здивував і пережили, поки я купила в багатство і солюду. Ми зустрілися з нашою дочкою. Чи є у нас шанс змінити сім’ю? Звісно, я розповідав лікарю, що я бажав всі витрати.

Через тиждень Катя і я допустили в приміщення вперше. Він був несвідомий, але він виглядав набагато краще, ніж він зробив на вулиці. Я сказав дочку правду. Це було важко, але вона розуміла. Katyusha завжди був дуже розумною дівчиною. Я знаю, що це займе час для нас, щоб адаптувати і жити разом. Але я вірю, що ми подолаємо всю жіночність, бо ми є однією родиною!

Після читання таких оповідань ви починаєте вірити в силу збігів і випадкових зустрічей. Реюньйон сім'ї головного персонажа відбувався завдяки своїй чутливій донці, яка стала друзями бездомним чоловіком. Можливо, вона відчувала свого роду дух? Діти дивляться більше, а дитяче серце може слухати.