16
Що варити з листового тіста, який був в холодильнику з часу безсмертного
Коли немає часу, або ви не хочете мені з домашнім тестом, готовий листовий тісто приходить до порятунку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Сьогодні видання. "Сайт" Як швидко варити. домашня піцай Ми використовуємо листи готового тіста, який довгий час лежав в холодильнику!
Листкове тісто Інгредієнти для тесту
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити міні-піца в тубусі, що в 7 разів краще, ніж піца з італійського ресторану. Ось так з ситуації, де хочеться смачно смачно смакувати, але затишку готувати!
Скоріше взяти замітку цієї ідеї і обов'язково використовувати листовий тісто для піцерія за цим рецептом. Не пропустіть можливість порадувати своїх близьких. Це так просто!
Ця піца може бути будь-яким. Спробуйте, експериментуйте та оберіть вподобаний смак!
Сьогодні видання. "Сайт" Як швидко варити. домашня піцай Ми використовуємо листи готового тіста, який довгий час лежав в холодильнику!
Листкове тісто Інгредієнти для тесту
- 1 пакет листового тіста
- 100–50 г м’ясного нарізання ( яловичина, кулька яловичини)
- 100г моцарелла
- 2 ст. л. Пармезан (або будь-який інший твердий сир)
- 6-8 маслин
- 2-3 зелені цибулини
- 2 ч.л. оливкової олії
- зелень (базилік, петрушка)
- соус і спеції
Підготовка
- Тісто потрібно розморожувати першим. Подивіться на інструкції, які написані на пакеті. Як розморожувати цей тип тесту і як його запекти. Після розморожування викладають тісто з рулону, намагаючись не деформувати його. Ресторан і куплена піца зазвичай кругла, домашній цілком допустимо варити і прямокутну. Так цей варіант з тестом аркуша дуже корисний.
Р - Підготуйте всі інгредієнти заздалегідь. М'ясна нарізка може бути придбана готовою, нарізаною або самим делікатно вирізаною деревою і балкою добре заточений ніж. Якщо немає домашнього соусу, можна обсмажити м'якоть томатів з спеціями або використовувати готовий томатний соус. Я часто бере мій бабуся. Всі інші інгредієнти можна просто вирізати або натерти. Все про все зазвичай займає близько 10 хвилин.
- Змастити деко з оливковою олією (листя близько половини чайної ложки). Ретельно розкласти листкове тісто на палубі. Трохи проштовхуйте краю тіста по периметру, створюючи розбір бічної сторони. Змастити тісто, в тому числі збоку, з невеликою кількістю томатного соусу.
- Викласти на тестові заготовки моцарели, посипати все сухий орегано (якщо будь-який). Це один, який дійсно ідеально підходить для піци. Також викладають м'ясо начинку і оливки. Порізка їх не варто. У домашньої піци вся оливка виглядає набагато привабливіше. Посипаємо піцу дрібно нарізаною зеленою цибулею (зеленим перцем, не білою частиною, зробимо).
р. - Посипати піцу з тертим пармезаном або будь-яким іншим тертим сиром. Посипати все оливковою олією. Випікайте піцу в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 15-20 хвилин до готовності тесту, в цілому начинка вже є головою.
- Готовий. Головна Піца Нарізати прямокутники. До столу в гарячому або теплому вигляді краще послужити таку піцу. Бодибилдерши!
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити міні-піца в тубусі, що в 7 разів краще, ніж піца з італійського ресторану. Ось так з ситуації, де хочеться смачно смачно смакувати, але затишку готувати!
Скоріше взяти замітку цієї ідеї і обов'язково використовувати листовий тісто для піцерія за цим рецептом. Не пропустіть можливість порадувати своїх близьких. Це так просто!
Ця піца може бути будь-яким. Спробуйте, експериментуйте та оберіть вподобаний смак!
Я доведе, що вантажоперевізник є найважчою роботою, не потрібно порівнювати поїздку з сидячи на дивані.
Повітряне тісто, для якого вам не потрібно псувати парою, підготувавши будь-яку пасту з неї.