Я використовую для їжі з тієї ж тарілки, це наша традиція, але дочка відмовляється поділитися з нами з першого шлюбу.

Коли Микола приніс свою дочку з першого шлюбу в будинок, Христина не розуміла. Підліток не розім'яв пара з його наявністю. Крістіна завжди радий поговорити з її stepdaughter. І хоча вони не мають дружніх відносин, оптимізм покрокового набору для зміни.

Я використовую для їжі з тієї ж тарілки, це наша традиція, але дочка відмовляється поділитися з нами з першого шлюбу.

Шлюб Христини та Миколая 15-річний ВІК не був особливо цікавим, щоб бути друзями з новою дружиною батька. Але в той же час вона не була негативною. На щастя, її батьки зламали аміково і ніхто не перетворив дівчину проти іншого батька. Вона тепер жив з батьком і мачуха, так як вона була набагато ближче від батьківського дому до її нової школи, ніж з її попереднього дому.

П'єси Крістіна і Микола одружилися 3 роки. Вони не планують мати дітей і просто насолоджувалися кожним іншим підприємством. Коли люди почали ділитися живим простором разом, з часом вони почали розвивати свої звички. Наприклад, їсти разом з однією пластиною. Ніщо подобається, навіть приємно. Але Vicke, очевидно, це звичало відштовхування.

Сніданок, обід і вечеря в Крістіні та Ніколаї були однаковими сценаріями. Одна велика тарілка і велика порція їжі підібрали, які пара активно захоплювалися в обидві щоки. І миття посуду менше, і приємно поділитися з коханою людиною. Вони так використовуються для того, щоб вони не подумали, що це може виглядати дивним.

Пелес Віка не скаже нічого спочатку. Вона просто ate, дивлячись на її пластину, намагаючись не помітити поведінку батька і мачуха. Через тиждень вона сказала, що вона буде їсти після них. Крістіна знає, що щось було неправильно. Вона вирішила поговорити з Віркою і пояснити її те, що це подобається бути на столі, це їх маленька сімейна традиція. І вона, вик, повинна показати більше повагу батькам і їсти з собою.

Я використовую для їжі з тієї ж тарілки, це наша традиція, але дочка відмовляється поділитися з нами з першого шлюбу. Р

У відповідь на слова Крістіна Вимкнено і закрито в номері. Звісно, Христина ніколи не була мати. Але вона подумала, що вона зробила право. Поведінка Вікі є неприємною. І не болить її, щоб попілити її родичам. Навіть якщо вона не схожа на таблицю з ними.

Пелес Крістіна дуже сподівався, що Віка прийде до своїх почуттів і зупинитися, як дитина. Звичайно, ситуація не страшна. Але це може стати початком великого конфлікту, що Христина не хоче дозволити. Поки вона вирішила не турбувати її stepdaughter. Але не залишить вас байдужими. Чи є вона правильно?

Чи є вона нормальна, що дочка з першого шлюбу живе з батьком і його новою дружиною? Чи є Крістін робить право з її stepdaughter? Чи не варто підняти питання поваги та освіти?