Моя мама розповіла мені про своє життя, що мій батько пішов перед я народився, але пара днів тому людина з'явився на мій дверцят.

«Я виріс без батька, все моє життя і був впевнений, що він загинув до мене, – каже Анастасія. Дівчинка 25 років, нещодавно відійшов від матері і почала будувати незалежне життя. Все вирушилося в звичайному режимі, поки раптом секрет незнайомець збивається на її двері. Що відбулося і як закінчилося ця історія, читати далі в статті.

Моя мама – приватна особа, вона перебуває в бізнесі. До тих пір, як я можу пам'ятати, вона завжди була розмова з кимось на телефоні і вирішувати питання. Коли я був маленькою дівчиною, я використовував, щоб мати няні з мене, поки мій мама не була.

Я виріс без батька: серйозне захворювання приймав його до я народилася. Що мій мама сказав, коли я вперше запитав, де мій тато був. Я не можу зрозуміти, чому інші діти мають батьків і я не можу. Відповіла моя мама, і я не мав вибору, але вірити її.

Коли я був 14, моя мама мала хлопця. Він був більш молодшим, ніж мій мама, і я не знаю, що збирався між ними. Не мій батько. Але це не потрібно для мене або моєї матері.

В той час, коли я сердився з матір'ю, я думав, що вона була зраджена пам'ять батька. Я навіть зробив її скандал з цього приводу. Тексти пісень, а це означає: Тоді мій мати взяв свою руку і сказав: Моя дівчина, ваш батько завжди хотів бути щасливим. Якщо я жив решту мого життя, я можу дізнатися, що щастя? ?

І я зрозумів, що моя мама мала право на нові відносини. Я зробив це простіше лікувати мій дружок. Після пари місяців він зникнув. Після того, як з'явився новий, а потім ще один. Я дійсно не знаю, що мій мати розум. Але я не говорив про це знову. Тепер я отримую.

Несподівана гість головоломка утворюється при акуратному, але скромно одягнена людина збивається на двері. Він дивився близько 50 років. Він запровадив себе: Моє ім’я Андрея Паркоменко. Я бачу, що я не міг рано. Я ваш тато.

Важко вводити слова, як шокував я. Я виріс без батька, все моє життя і був впевнений, що він був мертвим. Інший, в моєму місці, може скручувати її пальцем до її храму і змащений дивним. Але з яких причин я вирішив слухати цей чоловік.

р.

Він розповів мені про те, що мій мама зробив. На ранні дні своїх відносин мій батько і його друг об'єднав компанію. Тим не менш, його мама обдурила на нього з тим же другом. Коли він дізнався про все, він хотів позбавити його прав на компанію. Але мій мама очікувала його і прийшла до плану.

У той час вона була вагітна з мене і вирішила по blackmail її батько. Якщо він не зникнув від свого життя і дасть бізнес добровільно, мама буде робити все, щоб зробити мене виростити капелюх. Якщо він захоче, вона нехай буде дивитися мене рости.

, Україна

Дад показав мені цілу папку моїх дитячих зображень, мій перший дитячий зуб, ретельно захований в невеликій коробці. Я не міг вірити очі. Дад подарував все в житті.

І мій мама просто обдурив всіх. Я отримав мій друг Дад, став бізнес-партнером, а потім взяв на себе всю компанію. Зміна чоловіків як рукавички. Я не знаю, що вони існували. А потім мама вирішила, що вона більше не приховує.

За 25 років я думав, що мій батько був мертвий. Але тепер я бачу його перед мною, так реальний і простий. Він розмовлявся про своє життя після поломки з мамою, і я просто торкався. Я радий мій тато остаточно вирішив розповісти мені правду. Я знаю, що це важко для нього, боявся. Але я не маленька дівчина більше, і тепер я можу стати для себе і мій тато!

Після читання цієї історії ми отримали враження, що Анастасія була просто інструментом для своєї матері. Завдяки їй вдалося отримати те, що вона хотіла. Жінка отримала бізнес, повернула її нелюбленого чоловіка і стала багатою.

Незважаючи на те, що батько героїні не мав можливості бути поруч з нею, він не встигнути відродити себе на очах. Вони впевнені, що вони зможуть зловити. Але мати Анастасії не в змозі зробити це більше.

Ви дізнаєтесь про стосунки з матір’ю, якщо ви були Анастасія?