Він жив з дружиною навпіл свого життя, підняв сина, а у старій вікі закохався з іншим.

Непристойні стосунки після п'яти іноді викликають не менше, ніж любовний інтерес у юному віці. Особливо якщо це стосунки виникає поза шлюбом з чоловіком або дружиною. Руслана Олегович був задоволений життям, ніж коли-небудь. Після того, як весь час, який проходив поза містом в маленькому будинку. Він жив по сусідству з тим, хто хоче провести решту свого життя.

Коли його син і його сім'я переїхала за кордон, було важко зупинитися в будинку Руслана Олеговича. Його дружина, Анна Володимирівна, не хочу душі в сина і онуків. І всі розмови у своїй квартирі були про дітей і їх благополуччя. Не було нічого більше, щоб поговорити. Або вони просто не хочуть. І тепер, коли віддались тільки консоляції, то в квартирі було тільки ангіш.

Для того, щоб якось відродити і диверсифікувати своє життя, пара вирішила придбати невелику ділянку з будиноком поза містом. Продавець був сусідом на в'їзді, тому ціна була трохи нижче оригінальної. Село не далеко, яке було тільки до своєї переваги - Анна Володимирівна не переносить довгих поїздок.

П'яти перших днів на сайті непросто. Руслана Олегович не був використаний для такої роботи, хоча для свого віку він був досить життєздатним. Анна Володимирівна вперше продемонструвала ініціативу, але скоро втратив інтерес. Займав місяць подорожі, щоб остаточно прийняти рішення про місце відпочинку.

Якщо ви хочете піти в любові, перейдіть. І я досить дивитися телевізор або читати, сказав Анна Володимирівна, коли Руслан Олегович запитав про час відправлення.

709503

Том не мав вибору, але щоб обрізати плечі. Руслан Олегович почав подорожувати на сайті окремо. Щодня земля здавалося залучити його більше. І він кохав його. Хоча він переповнений першим, він незабаром почав відчувати щось інше. Заповнена енергією.

Крім того, зустрілася жінка, Інна Вікторівна. Вона була кімнатою. Він є лише пара років молодшого і нещодавно відродженого. Вона була точною протилежністю дружини. Повністю життя, чарівність і ніжний. Незабаром Руслан Олегович зрозумів, що закохався в любов. Крім того, його почуття були взаємними. Інна Вікторівна вже давно розлучилась, і вона не позбавлена такої особи, як Руслан: надійний, добрий і розумний.

80577634

Пара Peels почав жити в одному будинку. Але одне питання залишається відкритим. Руслана Олегович мав розповісти про дружину. Він хоче маррі Інна Вікторівна, але майбутній бесіду з дружиною налякати його. На деяких точках він навіть не пошкодив, щоб отримати разом з Інною, але потім побачив її посмішку і заспокоївся вниз. Єдиний спосіб розлучення. Але розлучення на 65? Хто одружився в цьому віці?

Він вже уявляв судовий погляд Анни Володимирівни, дітей, сусідів і він не був просто. Що це таке? Почуття винності? Груша змін? Руслана Олегович відчував як траєктор, який захотів свободу. Не знаю, як вийти.

Взаємовідносини - результат Як діяти Руслан Олегович? Чи варто розвивати це пізні відносини? Якнайшвидше розповість Анна Володимирівна?