Я дізнався, скільки моя дочка заробляє на вечірній роботі, і відмовилася сидіти з онуками

Невелика заробітна плата. Якщо є суттєві витрати, які не можуть бути зменшені. І в цьому випадку людина повинна шукати нову роботу або шукати робочі місця. Як вирішити фінансові проблеми?

Сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться сюжетом пансіонату, дочка якого вимушена працювати навіть у вихідні дні. І хоча молода жінка має підстави для такої перевірки, але її літня мама категорично проти цих часових завдань. Після того, як все, не повернулося здоров'я на будь-які гроші.

Я дізнався, скільки моя дочка заробляє на вечірній роботі, і відмовилася сидіти з онуками Р

Моя дочка Алла нещодавно розлучила чоловіка, а тепер не тільки дві діти на шиї, але і кредит на квартиру. Колишній син-в-право вирішив діяти красиво - він запакував найнеобхідніші речі в валізи і відірвав в іншу жінку. Він передав свою частку квартири дружині. І якщо перед сплатою кредиту від зарплати, то він пропустив цей батон до Ана. Тому вона особливо важко її зараз, говорить Вера Михайловна.

Я дізнався, скільки моя дочка заробляє на вечірній роботі, і відмовилася сидіти з онуками

«Чи щось незрозуміло на роботі моєї дочки. Потім затримується заробітна плата, після чого вони обіцяють зменшити стан, потім планують закрити альтанки. І якщо ви платите все вчасно, то ці гроші за кредит і найнеобхідніший досить ледь. й

«Відчуження не сплачує аліментів, оскільки він думає, що він вже допоміг подарувати квартирі. Дочка має однакову думку, тому не вимагає нічого. Нерідко діти не можуть дозволити собі плоди. Ну і це не так!

Складання часової роботи «Чому дочка з пошуку роботи, отримав роботу в певному складі, де необхідно виконати замовлення до доставки. Але є кожен перехід 12 годин, і після роботи часто залишаються. Спочатку я думав, що вони були добре платити.

«Ми живемо в найближчих дверях, тому я завжди допомогла мені дочку, коли я шукав, щоб подивитися після дітей. Так було в цей раз, коли на вихідні Вона повернулася з її зсуву, не обличчя на неї. У мене була вечеря і впала дупа на моєму дивані і не ходила додому. У неділю, покинувся рано на годинник тривоги, мав закуску і повернутися до складу. Я повернувся до кінця.

«Я попросив, скільки вони були оплачені. Виявилося, що дочка заробила дві тисячі рублів в два зсуви. Я був дійсно upset. Ви повинні катування себе для тих пені? Наполягати, що вона не мала вибору, а наступні вихідні будуть повертатися до складу, бо гроші потрібні. Я не хочу, щоб працювати там, бо ви не можете купити здоров'я для грошей.

В кінці я сказав, що я не сидіти з онуками, якщо вона пішла на цей склад знову. Я знаю, що моя дочка не залишилася. Для відпочинку у вихідні та лімуні від екс-люда потрібна. Він також відповідає дітям. І невірно, що його дружина працює без вихідних, і він десь страждав з новою пристрастю, — сказав пансіонер.

Звісно, з одного боку, Вера Михайловна права, адже це не випадок, що молода мама працює так важко без вихідних. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І допомога екс-люда в цій ситуації не буде зайвою.