Поцікавився чоловіком після роботи, тому він виніс коляска, бажав ходити з дитиною, але він сказав, що він був переміщений до матері.

Сім'я життя пари за перші пари років – це казка. Попри те, що в сім'ї немає дітей, закоханих не завадять вільний час. Чим довше родина живе за одним сценарієм, тим важче її перебудувати. Кожен стикається з труднощами рано чи пізно. Це сталося в сім'ї Ніни та Євгена.

«У нас був великий час після весілля. Для 8 років життя ми маємо власні звички і правила в сім'ї. Я забрав на хори навколо будинку, і я не заперечую чоловіка що-небудь. І він звик, щоб мати гарну вечерю і хороший відпочинок після роботи. Ви можете відвідати наші батьки. Всі ці роки я хочу дітей. Але з їх зовнішнім виглядом чоловік почав дивуватися, говорить Ніна.

На початку ми не поспішаємо мати дітей. Після весілля вони почали робити ремонт в старій квартирі, вони хотіли б жити трохи за їх задоволення. У нас було все чудово, всі 7 років мухнуть, як і в любові, гармонії. Я нещодавно мав близнюки.

Р

Упродовж своєї вагітності мій чоловік відкинув мене, він був дуже щасливий, що він мав би спадкоємців. Я, ймовірно, щаслива дружина в цей короткий і важкий період одруженого життя. Я не вірю, що ми були батьками.

Крім того, ми сповільнили всі витрати двома, так як ніхто не очікуваний близнюки. Женья чекала мене з лікарні, як я використовував для того, щоб прасувати всі його речі і завжди мати щось, щоб їсти вдома. В останні місяці я не збираюся, тому я був на безпечній стороні. Весь цей час Женья була самотньою.

Бездоганний чоловік «Очікується, що він був дуже нудним і очікував, що з лікарні я негайно відправиться в піч і варив його борщ. Так, він був дуже втомився від судів в цей час, але я не відпочив. Близнюки вимагають багато уваги. У перший рік я не спав, запросив маму за допомогу протягом дня і пару годин Кемаріль, а Женья була на роботі.

Але після роботи він занурився крім маленьких дітей. І Женья почала перепробувати мене за те, що ми припинили спілкування, я не готую смачну їжу тричі на день, і будинок брудний. Іноді я запитаю його після роботи, щоб допомогти мені взяти коляска, щоб пройти в свіжому повітрі разом. Іноді Женья буде вийняти коляска, і іноді він відхилявся, що він був дуже втомився і я буду йти на прогулянку поодинці.

І я запросив йому взяти коляска, і він просто мовчазно війшов в приміщення і вийшов валізу. Він сказав, що він збирається на мами, він втомився від хаосу. Я розумію його дуже багато, я не тримала його, але я сидів з моїми дітьми на третій місяць, і я нічого не чув від мого чоловіка.

Я роблю щось. Я не збираюся готувати і мити чоловіка, і це було досить легко без нього. Я не чекаю підтримки з-за кордону, і я не знаю, якщо я хочу, щоб Жана приїхати додому. Може бути краще, якщо він не хоче бути батьком. Я не можу довірити його. й

р.

Кожен дорослий має власну ідею сімейного життя. Щось з тих, хто хоче, щоб діти і насолоджуйтеся кожним моментом, проведеним з сім'єю. Так, це не завжди легко, але хто, але ваша сім'я, підтримаєте вас у складний час? Іноді ви повинні бути міцним плечем, щоб торкнутися. Це не просто для чоловіків, але простіше для молодих мам? Чи можна ви пробачити чоловіка на місці Ніни?