У віці 57, італійська
актриса Monica Bellucci Вона все ще блискуча! Крім статусу ікони чарівника, актриса в першу чергу має дивовижну кінематографію. Кращі фільми з Monica Bellucci: «Дракула», «Мальена», «Матрикс: перезавантаження» і «Матрикс: Революція», «Пристрасть Христа», «Брати Грімм», «007: Spectrum», «Перед молотовним способом», «Asterix і Obelix: Місія Клеопатра» ...
Я особисто захоплюю Моніка! Її жіночність, методи, стриманість в очах, витонченість, гра і індивідуальність. І її вміння одягатися! Дотепер італійська актриса захоплюється своєю бездоганною зовнішністю, продовжує її моделювання кар'єри.
GettyImages Newsroom Сьогодні
"Сайт" готовий невеликий вибір
Плаття Monica Bellucciдля дикого натхнення. Направляюча зірка для зрілих леді!
The Best Movies З Monica Bellucci Asked Про
краса-секрети Моніка Bellucci каже: «Я щасливий відчувати стиль і себе». Актриса знає нюанси її фігури і знає, як підкреслити її переваги і приховати недоліки. Так, так, ви чули прямо, недоліки. Так само, як і будь-яка інша жінка, Моніка теж має, тому що актриса не особливо любить спорт, але любить спагетті.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Опубліковано Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)
Актриса часто обирає
чорнийй І це не дарма! Monica добре знає, що він стриманий колір, який дає образ елегантним і аристократичним виглядом.
Одним з улюблених нарядів «Мальени» в звичайному житті є пара костюмів труса. У той же час ці костюми не м'язові, як якщо з плеча чоловіка, але навпаки, затягують. Вони підкреслюють жіночі лінії і форми, залишаючи безліч номерів для фантазії.
На додаток до свого улюбленого чорного, Моніка любить використовувати яскраві кольори. І вона блискуча!
Якщо фігура дозволяє, такі в'язані сукні по-справжньому є богом для створення жіночного, принадного образу.
Це дуже насичене поєднання кольорів, це не так?
Якщо говорити про коктейльні сукні, актриса часто вибирає справи сусіднього або
силуетй Прикраса, прозорість і будь-які інші акцентні елементи, які використовуються в мінімальному режимі.
Грати на контраст і можливість працювати з акцентами є ще однією успішною технікою Моніка.
В її гардеробі крім любові чорного, беретів і смужок є місце для класичного мистецтва.
Пеа-принтй Правда, дана техніка повинна бути використана ретельно. Великі жінки краще вибрати друк в маленькому горошку, а мініатюрні жінки можуть носити сукні в масивному візерунку.
Вертикальна смужка практично завжди працює для розтягування силуету і додання його гармонії.
Успішний прийом, який підкреслить навіть не дуже тонку талію!
Хочу дізнатися, які жінки звертають увагу і чому. Прогулянка і постава є першим, хто ловить очей!
Опубліковано (@l.ladyyyyyy)
Моніка не тільки одна з найбільш оплатних акторів у Голлівуді, але й
жіночий І тонкощі для чоловіків і жінок. Я люблю свою природність і легко, але мудре ставлення до життя!
Для мене, мій улюблений і кращий фільм з Monica Bellucci, безумовно, "Мальена" - є Monica просто незамінний і "Пристрасть Христа" - стрічка була номінована на трьох Оскарів.
Ви любите Моніка як актриса або як жінка? Дивіться фільми з нею, вам подобається її спосіб заправки?
Фотозвіт та стаття .