Натхнений одяг Monica Bellucci, який ви можете помилуватися назавжди, і деякі навіть хочуть повторювати

У віці 57, італійська актриса Monica Bellucci Вона все ще блискуча! Крім статусу ікони чарівника, актриса в першу чергу має дивовижну кінематографію. Кращі фільми з Monica Bellucci: «Дракула», «Мальена», «Матрикс: перезавантаження» і «Матрикс: Революція», «Пристрасть Христа», «Брати Грімм», «007: Spectrum», «Перед молотовним способом», «Asterix і Obelix: Місія Клеопатра» ...

Я особисто захоплюю Моніка! Її жіночність, методи, стриманість в очах, витонченість, гра і індивідуальність. І її вміння одягатися! Дотепер італійська актриса захоплюється своєю бездоганною зовнішністю, продовжує її моделювання кар'єри.

Натхнений одяг Monica Bellucci, який ви можете помилуватися назавжди, і деякі навіть хочуть повторювати

GettyImages Newsroom Сьогодні "Сайт" готовий невеликий вибір Плаття Monica Bellucci
для дикого натхнення. Направляюча зірка для зрілих леді!

The Best Movies З Monica Bellucci Asked Про краса-секрети Моніка Bellucci каже: «Я щасливий відчувати стиль і себе». Актриса знає нюанси її фігури і знає, як підкреслити її переваги і приховати недоліки. Так, так, ви чули прямо, недоліки. Так само, як і будь-яка інша жінка, Моніка теж має, тому що актриса не особливо любить спорт, але любить спагетті.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Опубліковано Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Актриса часто обирає чорнийй І це не дарма! Monica добре знає, що він стриманий колір, який дає образ елегантним і аристократичним виглядом.

Одним з улюблених нарядів «Мальени» в звичайному житті є пара костюмів труса. У той же час ці костюми не м'язові, як якщо з плеча чоловіка, але навпаки, затягують. Вони підкреслюють жіночі лінії і форми, залишаючи безліч номерів для фантазії.

На додаток до свого улюбленого чорного, Моніка любить використовувати яскраві кольори. І вона блискуча!

Якщо фігура дозволяє, такі в'язані сукні по-справжньому є богом для створення жіночного, принадного образу.

Це дуже насичене поєднання кольорів, це не так?

Якщо говорити про коктейльні сукні, актриса часто вибирає справи сусіднього або силуетй Прикраса, прозорість і будь-які інші акцентні елементи, які використовуються в мінімальному режимі.

Грати на контраст і можливість працювати з акцентами є ще однією успішною технікою Моніка.

В її гардеробі крім любові чорного, беретів і смужок є місце для класичного мистецтва. Пеа-принтй Правда, дана техніка повинна бути використана ретельно. Великі жінки краще вибрати друк в маленькому горошку, а мініатюрні жінки можуть носити сукні в масивному візерунку.

Вертикальна смужка практично завжди працює для розтягування силуету і додання його гармонії.

Успішний прийом, який підкреслить навіть не дуже тонку талію!

Хочу дізнатися, які жінки звертають увагу і чому. Прогулянка і постава є першим, хто ловить очей!

Опубліковано (@l.ladyyyyyy)

Моніка не тільки одна з найбільш оплатних акторів у Голлівуді, але й жіночий І тонкощі для чоловіків і жінок. Я люблю свою природність і легко, але мудре ставлення до життя!

Для мене, мій улюблений і кращий фільм з Monica Bellucci, безумовно, "Мальена" - є Monica просто незамінний і "Пристрасть Христа" - стрічка була номінована на трьох Оскарів.

Ви любите Моніка як актриса або як жінка? Дивіться фільми з нею, вам подобається її спосіб заправки?

Фотозвіт та стаття .