26
Кожен рік Я випікаю багато стипензлів, подаруйте сім'ю і друзям, поділіться перевіреним рецептом.
Запікати багато щороку. класичнийЯ даю їм сім'ї і друзів. Я давно мріяв про приготування сиру, але щось припинило мене. Я думав, що це важко і нудно, але це не було тут. Все вийшло просто і легко, навіть новачк може впоратися з випіканням на «Ви».
Цей рецепт поділився зі мною колегою на роботі, вона запекла цей спосіб протягом багатьох років.
Сьогодні видання. "Сайт" Я даю вам інструкції про те, як приготувати дивний стролленй Тексти пісень, а це означає: Це буквально плавлення у роті!
Сирний толлен Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Я хотів би дізнатися, чому потрібно випікати в великих пакетах. Це справжня хінтесенція відмінного смаку і дивовижного аромату!
Зберігайте їх краще загорнути в пергаментний папір, а потім в фольгу. Як правило, залишають черепащі в закритому ящику на балконі або в шафі. Головне, що випічка не отримує прямих сонячних променів. Також можна зберігати в холодильнику до 2-3 тижнів. За цей час Столлен буде "зрілий"Замочений в ароматах Лимончело з апельсиновим соком і краще смакувати.
Р
Ще один кінчик: обов'язково додайте до тесту мигдальнийй Ви можете придбати в магазині, але це буде дешевше, якщо ви подрібните шахтні горіхи в борошно.
На Різдво і Новий рік затишними сімейними вечорами, цей сир міцний обгортає вас неповторним смаком і ароматом!
Цей рецепт поділився зі мною колегою на роботі, вона запекла цей спосіб протягом багатьох років.
Сьогодні видання. "Сайт" Я даю вам інструкції про те, як приготувати дивний стролленй Тексти пісень, а це означає: Це буквально плавлення у роті!
Сирний толлен Інгредієнти для тесту
- 550г борошна
- 2 яйця
- 15г розпушувач
- 200 г цукру
- 10г ванільний цукор
- 4 ст.л. мигдального борошна
- 300г сир
- 250г масло
- 0,5 лимона
- пілінг 1 апельсин
- 0,5 ч.л. турмерної
- 1 ч.л. кориці
- 0,5 ч.л. коріандра, гвоздики
- 0,5 ч.л. горіха і кардамону
- щіпка
- 0,5 ч.л. бадян
Наповнення інгредієнтів
- 500г сушених фруктів (родзинки, журавлини, вишні)
- 150 г горіхів
- 200г кандимед
- 300мл Лимончело
- сік
Підготовка
- До випікання, замочити сухофрукти в Лимончело і апельсиновий сік протягом години. Потім залийте цю суміш в банку і закрийте кришкою. Залиште його на добу, періодично струшіть банку. Як сушені фрукти, зазвичай використовують темні і світлі родзинки, журавлину і вишні. Не потрібно замочити корицею.
р. - Для Тестування Ударуйте сир з блендером на товсту сметану. Якщо не можна досягти такої консистенції, то можна додати трохи сметани до сиру.
- Ви можете додати спеції до тесту за вашим смаком переваги. До речі, також замість всього переліку поганих, гвоздик і інших речей, можна просто додати 2-3 тони суміші спецій для імбирного печива до тесту. Олія кімнатної температури з цукром і ванільним цукром. Додати ваші улюблені спеції та сіль. Подивитись його добре.
- Додайте яйця в тісто, перемішайте все близько хвилини. Потім додайте сир і мигдальне борошно. У двох дозах додайте борошно з розпушувачем. Змішайте м'яке тісто. Додайте сухофрукти, крупи і горіхи (за бажанням). Попередньо обсмажити горіхи в духовці і подрібнити ножем.
- На пилоподібному борошняному столі перемішайте сушені фрукти і горіхи в тісто так, щоб вони рівномірно розподілялися на тісто. Якщо необхідно, можна додати трохи борошна, але не вийняти занадто з нього, щоб тісто не виходило забито. Зверніть увагу, що тісто повинно бути м'яким, але його не варто розкласти по таблиці.
- Розділіть тісто на 2 або 3 частини (при невеликій кількості). Прокочуйте кожну прямокутник і, відступивши 1/3 від краю, зробіть прокатку отвір. Тепер оберніть велику сторону. Ось як ви формуєте всі струлі. Видаліть з поверхні цукерок, родзинок і журавлини так, щоб вони не опікувалися. 8949911
- Випікають стелени в духовці, попередньо розігрівають до 180 градусів за 60 хвилин до готовності. Готові струлі рясно змащують вершковим маслом, рясно посипають дрібним цукром і цукровою пудрою.
Я хотів би дізнатися, чому потрібно випікати в великих пакетах. Це справжня хінтесенція відмінного смаку і дивовижного аромату!
Зберігайте їх краще загорнути в пергаментний папір, а потім в фольгу. Як правило, залишають черепащі в закритому ящику на балконі або в шафі. Головне, що випічка не отримує прямих сонячних променів. Також можна зберігати в холодильнику до 2-3 тижнів. За цей час Столлен буде "зрілий"Замочений в ароматах Лимончело з апельсиновим соком і краще смакувати.
Р
Ще один кінчик: обов'язково додайте до тесту мигдальнийй Ви можете придбати в магазині, але це буде дешевше, якщо ви подрібните шахтні горіхи в борошно.
На Різдво і Новий рік затишними сімейними вечорами, цей сир міцний обгортає вас неповторним смаком і ароматом!
Гумінгрі - кращий масажний салон в Києві
З настанням зими в відносинах охолоджується, якщо я вкрадена відчуженням, чоловік не подряпин.