Щоб приготувати свердловину голови, я проходжу логічні тести з відповідями, омолодити мозок.

Логічні завдання схожі на мозкові гімнастики, що розвиває навички мислення. Цей логічний тест з відповідями допоможе розслабитися і приймати перерви від турбот, витрачаючи час на користь і задоволення.

р.

Логічний тест з відповідями від Seven Sisters 1324968

Сьогодні, субота і кожен з семи сестер вирішили знайти щось до своєї справи. Перший прочитав роман, другий фрі млинці, третій грає шахи, четвертий вирішує головоломки кросвордів, п'яту епоху, шості рослини води. Що робити сестру?

Дві фабрики

Один чоловік успадкував два заводи, які виготовляли дуже красиві жінки взуття. Все добре пішов до тих пір, поки не стало зрозуміло, що працівники були викрадені взуття для своїх подруг. Яким чином заводський власник вирішує проблему крадіжки?

Кіт і миша

Коли дощ, кішка в кімнаті або в підвалі. Коли кішка знаходиться в кімнаті, миша знаходиться в отворі і сир знаходиться в холодильнику. Якщо сир на столі і кішка знаходиться в підвалі, то миша в кімнаті. Дощ і сир на столі. Де кішка і миша?

На ньому не хочу іноземців. Тож він пропустив закон про визнання. За його словами, кожен відвідувач повинен зробити заяву про те, що його життя буде залежати. Якщо гість говорить правду, він буде знімати. Якщо вони лежать, вони повісять. Що потрібно сказати, щоб вийти на підступну лінійку?

Підключіть всі точки на малюнку в трьох прямих лініях.

Що на малюнку? Дивись уважно, що ви бачите на малюнку крім бука?

Відповідей.
  1. Сьома сестра грає шахи з третьою.
  2. Власник замовляє один завод, щоб виготовити тільки взуття для правої стопи, а інший тільки для лівої стопи.
  3. В даний час в номері або підвалі. Але сир на столі, що означає, що кішка не може бути в кімнаті. Отже, ми вже знали кота в підвалі. Якщо сир знаходиться на столі і кішка знаходиться в підвалі, миша в кімнаті.
  4. Якщо гість говорить: «Я був вирок, щоб повісити», він буде кутовий лінійка. Якщо це правда, губернатор повинен стріляти його. Але це не вірно. І якщо це не вірно, він повинен бути повіслений. Але це буде означати, що він сказав правду. Таким чином, заява «Я був засуджений, щоб повісити» врятує життя незнайомця.
  5. Необхідно зробити трикутник з ліній.

6. Поверніть бичок вниз і ви побачите смішний людина читання книги на лавці.

Як вам подобається логіка для дорослих і дітей? Ви отримуєте відповідь? Поділіться думками в коментарях. Хто знає, ми можемо зробити помилку у вирішенні одного з головоломок.