Я прийшов пізно, і моя дружина була як лимон, сірий з втомою, я був досить втомився від нього.

У серці будь-яких сильних сімейних відносин є взаємоповага, довіра і любов. Крім цього, є також особисті обов'язки подружжя, які створюють баланс в «завантаженні» партнерів. Це дозволяє відчувати рівні пари і не відхиляти додаткові обов'язки. На жаль, не всі сім'ї дотримуються цього принципу.

Віктор і Ірина Віктор ніколи не пошкодили своє рішення маррі Ірини. Вона була ніжною і доброю дівчиною, яка зробила все можливе для свого загального комфорту. Вона була однією з тих молодих дружин, які при шлюбі поспішали виконувати свої жіночі обов’язки навколо будинку, щоб відповідати титулу ідеальної дружини.

Коли Віктор прийшов з роботи, він завжди чекав свіжої страви, чистоти і комфорту. Спочатку він не міг зрозуміти, як Ірина зуміла зробити все це після своєї роботи, і все ще залишається настільки красивим. У відповідь на питання, молоду дружину тільки похилого від ембаррасседно, якби вона була просто компліментована. Віктор запропонував свою допомогу, але Ірина сказала, що не варто турбуватися про такі речі. Це її робота. Тоді Віктор не мав вибору, але щоб обрізати його плечі. Він швидко звик до постійного комфорту.

Після 2 років в сім'ї з'явилася дитина. Ірина була на батьківщині, залишила лише шість місяців і погодилася з її перевагами для роботи в домашніх умовах. В будинку не було грошей.

Ірина спробувала зберегти темп життя. Очищення, приготування їжі, робота. Але піклуючись про дитину про перевиведення всієї схеми. Безсонні ночі та враження від емоційного стану Ірини. Вона посміхалася трохи і більше не лікувала себе, і вона повинна виконувати обов'язки ідеальної дружини через силу.

Одного разу, коли вона знову захотіла сина, Віктор повернувся з роботи і подивився на дружину з тривожністю. Побачила, що Ірина намагалася досягти неможливості і неодноразово радувала її давати себе відпочинком. Але його дружина не хоче чути його. Хто буде чистити і варити, якщо не її?

- Дивись, вам обов'язково потрібно відпочивати, Віктор сказав їй після вечері.

, Україна

Пелюшки - Так, ви прямо. Я дуже втомився, Ірина недбала підтверджувала. Вона ледь тримала її сльози. - І хочу відпочивати. Я втомився бути такими...

- Що?

- Ідеально. Неважливо, як я спробую, я все ще не можу.

- Але я не хочу ідеальної дружини. Мені потрібно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ірина недбала і ненавидала Віктора.

- Але у мене є один стан, він сказав. Відтепер ви сказали мені, що робити навколо будинку. Я допоможу вам, чи подобається вам чи ні. Про дитину. Огей?

- Так, Ірина відповіла і лопнула в сльози. Вона не думала, що вона потребує підтримки чоловіка. Особливо його допомога.

По-перше, вона виросла ідею, що жінка повинна бути відповідальна за всі важливі речі - це те, як її мати і бабуся поводиться. Але вона повністю забуває, що суть шлюбу є взаємодопомоги. Хто не потребує підтримки коханого?

Ви погоджуєтесь, що персональні обов’язки подружжя повинні включати рівні вимоги? Чи наполягає Віктор на допомогу дружині?