Що потрібно пам'ятати і що робити, щоб не витрачати ваш виміряний час до літати на небо

У бюстах щоденних турбот люди припинили запитати самі основні питання: хто ми, де ми збираємося і що ми залишимо позаду? Набридна робота займає більшу частину нашого часу, а вільний час витрачається на перегляд реальних шоу та мережних фліппінінгових сторінок в соціальних мережах. Але чи принесе нам будь-яку користь, залишить знак в майбутньому, зробить життя коханих? Якщо ви не можете змінити щось. Для цього слід зберігати такі правила.

Кожна хвилина хтось залишає цей світ. Ми вже в рядку, навіть якщо ми не знаємо її.

Ми ніколи не знаємо, скільки людей попереду. Ми не можемо знову повернутися в лінію.

Ми не можемо виходити з цієї лінії. Ми не можемо уникнути черги. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

1. Зверніть увагу на хороші моменти.
    Немає в житті. Зміна речей і не завжди для кращого. Так що не кинути нічого до завтрашнього дня, спробуйте зробити кожен день, який надихає вас, змушує вас прокинутися вранці і, незалежно від того, що любов цього життя. , Україна

Ilf і Петров The Golden Calf каже, що це добре: Ви завжди думаєте: "Я буду час для цього. У моєму житті буде багато молока і сіна. Насправді це ніколи не буде знову. Це була найкраща ніч нашого життя, мої бідні друзі. Ви не помітили, що

2. Значення часу.
    Не витрачайте час на те, що ви не любите. Якщо ви помилитеся, аналізуйте досвід, який ви маєте, або дайте згоду на ситуацію. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

3. Шановні друзі!
    «Повага кожного чоловіка як себе, і до нього, як ми хочемо зробити, щоб нам не було нічого вище, ніж це». – Конфуція
  4. Любов.
    Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він перетворює все навколо нас і робить нас неймовірними.
  5. Створення змін.
    Щоб зрозуміти, що ви любите, дайте змінити серце, вивчити світ навколо вас, і відкрити щось нове щодня. Так, будучи успішним і щасливим є важливим. Але у виконанні успіху ви можете пропустити свою долю. І знайте себе, ви будете щасливими і успішними.

6. Я шкода.
    Перед сном, пробачте всіх і падають дупа з чистим серцем.
  7. Урок сердитися.
    Від емоцій немає, але вони повинні бути зрозумілими і зрозумілими. Якщо ви часто відчуваєте сердитися, аналізуйте події, які викликають її. Можливо, ви перезапуски. Візьміть все, як це. Ви зупините енергію і енергію, і зможете зосередитися на сні.
  8. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
    Завжди одна зустріч, одна розмова, щоб сказати, скільки ви любите коханих. Подбайте про себе і сім'ю, зустрітися частіше.

Чому одна людина щаслива, життєрадісна і повна енергії, тоді як інший хворий і пригнічений? Один зіпсує долі, а життя іншого – серія нещастя. Що секрет до здоров'я, щастя і довголіття? Ці питання відповіли книжковою серією Діагностика Карми Сергія Миколайовича Лазарєва.