Я думав, що мій чоловік мав тільки одну дитину, поки я випадково зустрівся з хлопцем, який виглядав як мій крок.

“Чи дитина буде покинутий у правому розумі? Я бачив, що Артур був поганим батьком, але я не думаю, що він був таким поганим, говорить Вероніка. У правому місці. Жінка дізналася правду про її чоловіка і stepchild. Що сталося і які рішучі дії героїні збираються брати, читати далі в статті.

Кілька років тому я одружений чоловіка, який мав дитину з першого шлюбу. Його дружина загинула під час пологів. Історія застрягла мене, і спочатку я думав Артура був сміливим один батько. Я закохався з ним і сином Міша.

Коли Артур запросив мене до маррі, я погодився без загиблості. І я розмовляв сина, глибше я пішов в материнство. Я не хочу втратити його. До того ж, я серйозно вважився формалізувати його і стати його правовою матір'ю.

Це не просто мій щирий любов для хлопчика. Я почав помітити, як Артур лікує сина більш часто. Він бере участь у житті, часто просто ігнорує його. Хвороба дивитися Мішка щасливо розповісти батька щось, поки він сидить з носа на екрані телефону.

Проблема спілкування Миша та його батько приніс нам ближче до хлопчика. Я завжди там і підтримав його. Ми звикли провести вихідні разом з Артуром. Одного дня ми ходимо в парку і зустрілися з хлопцем, який був схожий на дві краплі води, як мій крок.

Спочатку я не міг вірити очі. Хлопці ходили з рукою літньої жінки, стрибаючи на одну ногу і розповідають її щось захоплено. Він дивився як ведмедя навіть у виразах обличчя, дивовижна!

Я думав, що це занадто дивний збіг, тому я підійшов до незнайомця з дитиною. Миша поглянула на своєму подвійному і зацікавила його. Хлопці відповіли у виді. А потім я сказав: "Я шкодую." Ми ходимо в парку і помітили вас. Я був дуже дивний, тому що ваш онук виглядає так само, як мій крок, не думаю, що ви думаєте?

Важко передати слова, як змінився на обличчі цієї жінки. Вона дивилася в Ведмідь і сказала: "Сісти сидять вниз." Хлопці, ви хочете грати трохи? Всім зацікавили, що вони відразу пішли на майданчик разом. Ми сидимо поруч один одному.

«З дружиною Артура?» Повернутися назад. Вона продовжила, “Чи ви напевно знаєте, що її перша дружина зникла під час пологів”. Я її матір, брат Паша. Моя дочка народила близнюки, але одна з хлопчиків була вроджена риса. Одна нога була меншою, ніж інша. У зв'язку з цим він зараз limping. й

3222534

Я тримав мовчки. «Коли Артур вийшов, він відмовився від нього. Він не потребував ламу, хрещеного сина. Він завжди мріяв про ідеальний малюк. Моя людина і я відразу ж вирішив, що ми візьмемо дитину в нашу турботу, кладемо його на ноги. Звісно, Артур не допоміг нам будь-яким чином. Він просто відварив Паша.

Я вже не зможу мовчати: «Я можу відмовитися від дитини, будучи в правому розумі?» Я знав, що Артур був поганим батьком, але я не думав, що це погано! «Що погано батько означає? Я розповів про те, як Артур не відповідає. Тоді вона сказала, що я готую документи, щоб офіційно стати матіром Міша.

Але це не все. Я вже давно замислювався про оздоблювальні роботи та вимирання Артура. Тепер я зрозумів, що це було абсолютно правильне рішення. Коли Ольга Степанівна дізналася про все, вона запропонувала їй допомогу: Ми покажемо хлопчиків правду. І ви можете переїхати з нами. У нас є 3-кімнатна квартира: достатньо місця для всіх!

Коли всі документи були готові і Артур дізнався про все, він не реагував. І це було найстрашніше. Я чекав мене, щоб нарешті позбутися від його агонізації батьківства. Я не розумію, що ти можеш бути так байдужим до ваших дітей!

Чи можна відмовитися від своєї дитини в лікарні? На жаль, є дійсно багато таких випадків. Але також трапляються історії діточок. Це точка!