28
Коли я хочу, щоб мій чоловік сидіти спокійно в домашніх умовах на свій день, я готую страву до тих пір, поки не закінчую все, я не ходжу в будь-який час.
Ми знаємо, що сніданок є найважливішим сніданком. Після сну наш організм особливо потребує енергії, і нам потрібна сила для довгого і плідного робочого дня. Тим не менш, час, щоб приготувати щось комплексне катастрофічне, і вироби під рукою, як правило, тільки найпростіші. Тут допоможе зайняті господині і надійшло мангал-рескуту - пирога лаваша в каструлі.
Лаваш пиріг в каструлі Інгредієнти
Підготовка
Яйця можуть практично завжди знаходитися в списку продуктів для ідеального сніданку. Ми зібрали для вас 30 рецептів страв з яєць, які ви обов'язково повинні спробувати.
Лаваш пиріг в каструлі Інгредієнти
- 1 лист лави
- 5 яєць
- 80г сир
- кріп і петрушка
- сіль і перець
Підготовка
- Спочатку знайдіть пластину діаметром сковороди.
- Використовуйте ніж, щоб зробити дві ідентичні кола лаваші.
- Сир тертий на великій тертці. Як заточувати тертця і що робити з тим, що вже вижили його століття, ви дізнаєтеся в нашій статті.
- Поставте каструлю на вогонь без змащування нічого.
- Покладіть лаваш коло на сковороді.
- Зверху поламайте яйця, сіль і перець.
- Посипаємо половину тертого сиру і нарізану зелень.
Р - Потім покрийте лаваш з другим кругом. Закрийте каструлю кришкою і варіть на 5-7 хвилин.
- Після призначеного часу відкрийте кришку, переверніть на лаваш, посипте залишився сир і зелень, знову покрийте кришку.
- Зачекайте сир, щоб розтопити і приймати свій сніданок від вогню. Детальніше про рецепт можна знайти в відео.
- Для того щоб послужити, порізати страву як піца. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Смачний та смачний сніданок!
Яйця можуть практично завжди знаходитися в списку продуктів для ідеального сніданку. Ми зібрали для вас 30 рецептів страв з яєць, які ви обов'язково повинні спробувати.
Для того щоб не кататися з приготуванням голубів, перекручувати 1 величезну капусту, смаки, як сармальна, румунська чорниця
Пушкін не написав одну поему про батька і матері, тільки з батькам звернулися тільки «Смере лицар».