Коли я хочу, щоб мій чоловік сидіти спокійно в домашніх умовах на свій день, я готую страву до тих пір, поки не закінчую все, я не ходжу в будь-який час.

Ми знаємо, що сніданок є найважливішим сніданком. Після сну наш організм особливо потребує енергії, і нам потрібна сила для довгого і плідного робочого дня. Тим не менш, час, щоб приготувати щось комплексне катастрофічне, і вироби під рукою, як правило, тільки найпростіші. Тут допоможе зайняті господині і надійшло мангал-рескуту - пирога лаваша в каструлі.

Лаваш пиріг в каструлі Інгредієнти
  • 1 лист лави
  • 5 яєць
  • 80г сир
  • кріп і петрушка
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Спочатку знайдіть пластину діаметром сковороди.
  2. Використовуйте ніж, щоб зробити дві ідентичні кола лаваші.

3. Сир тертий на великій тертці. Як заточувати тертця і що робити з тим, що вже вижили його століття, ви дізнаєтеся в нашій статті.
  4. Поставте каструлю на вогонь без змащування нічого.
  5. Покладіть лаваш коло на сковороді.

6. Зверху поламайте яйця, сіль і перець.

7. Посипаємо половину тертого сиру і нарізану зелень.
    Р

8. Потім покрийте лаваш з другим кругом. Закрийте каструлю кришкою і варіть на 5-7 хвилин.

9. Після призначеного часу відкрийте кришку, переверніть на лаваш, посипте залишився сир і зелень, знову покрийте кришку.

10. Зачекайте сир, щоб розтопити і приймати свій сніданок від вогню. Детальніше про рецепт можна знайти в відео.

11. Для того щоб послужити, порізати страву як піца. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
  12. Смачний та смачний сніданок!

Яйця можуть практично завжди знаходитися в списку продуктів для ідеального сніданку. Ми зібрали для вас 30 рецептів страв з яєць, які ви обов'язково повинні спробувати.