12
На шляху додому я купую ковбаси, лаваш і сир, щоб оформити вечерю для багатьох родичів.
Як це зробити ковбаса Немає клопотання? Вимкніть його дуже просто. Ми не потребуємо міцно виготовленої глини, літрів соняшникової олії для глибокого смаження. І час, по суті, займає кілька хвилин. Після того, як ми готуємо ковбаси за найпростішим рецептом, в якому ми зробимо без зайвих полос.
Від хорошої новинки снек буде досить корисним. Саме тому ми будемо варити в духовці, яка, як ви знаєте, не впливаємо на інгредієнти, як і глибокий холодильник. Головне, що продукція не пускає. Ми намагаємось використовувати лише свіжі та якісні компоненти, оскільки наше здоров’я настає в першу чергу.
Ковбаски в лаваші з сиром Басіс:
інгредієнти
Від хорошої новинки снек буде досить корисним. Саме тому ми будемо варити в духовці, яка, як ви знаєте, не впливаємо на інгредієнти, як і глибокий холодильник. Головне, що продукція не пускає. Ми намагаємось використовувати лише свіжі та якісні компоненти, оскільки наше здоров’я настає в першу чергу.
Ковбаски в лаваші з сиром Басіс:
інгредієнти
- 6 ковбас
- 6 сендвіч шматочки сиру (cheddar)
- 2 засмаги лаваш (або за смаком)
- яйце
- кунжут
На якому принципі кота вибирає свого власника і раба серед господарів
Половина тисяч тістечок «Пeach» зробила мою матір'ю і тітка на весільний стіл, пропускають точний рецепт всім