Поради щодо фінансової грамотності, які лежать на поверхні, але багато не знають навіть

Дитячий Фінансова грамотність Не представлений в школах як окремий предмет. І якщо батьки навчають дітей, як взаємодіяти з грошима, це великий успіх. На жаль, це не відбувається в кожній родині. Як дорослих, ми часто не знаємо, як зробити краще в деяких фінансових питаннях.

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як дружать І ніколи не буде в борг знову. Вони не навчать вас в школі.

590364

Скільки дітей в житті корисної вищої математики? Блоки. Кожного дня, коли ми живемо. Тож чому не фінансове право навчається з раннього віку? Ймовірно, що це не добре для економіки.

Я залишаю вас думати і наклеїти мої версії цього питання, і я сам походжу до чуйних. Радники фінансової грамотностіЩо я знайшов на каналі Олександра Поснова. У нижній частині статті буде сам відео з цими ліфами.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Публікація від Фінансових інвестицій (@fadina_prodengi)

Ви отримаєте менше, ніж ви заробите. Спробуйте затримати! Навіть 100 рублів встановлюється в сторону щомісяця буде принести результати.

Виправлення доходів і витратЩоб стежити за тим, де гроші йде. Для того, щоб зберегти цей стіл протягом декількох місяців, щоб зрозуміти, що відбувається і відстежувати ваші непотрібні витрати і неприпустимо покупки.

Публікація GLOBAL COFFEE (@global_coffee_kz)

При отриманні заробітної плати або доходу відразу ж заощаджуйте кошти на найбільш необхідні щомісячні платежі, можна за категоріями. Наприклад, для комунальних платежів, для їжі, для подорожі, для оплати кредиту, якщо будь-який.

Використовуйте картку при оплаті, це дуже зручно і вигідно. І не забудьте про системи лояльності та кешбеки. Багато банків мають готівкові кошти.

Публікація від Income/Work/Instagram (@olga.samysheva)

Зробіть свідомі покупки. Похід до магазину, поясніть вашій дитині, чому ви приймаєте стільки ковбас, молока або печива. Чому ви обираєте один з трьох видів сметани? Дискусії з дитиною, якість та вартість придбаних товарів, необхідність їх придбання. Зверніть увагу на дату виготовлення, щоб не купити товари, що розширюються.

Налаштуйте цілі для накопичення. Тоді ваші дії будуть відчуватися! Запитайте самі питання: Чому потрібні гроші? Які ваші цілі? Дуже важливо відповісти на написання.

Публікація від Tax Consultant (@nika.ta)

«Гроша зла,» «велика гроші настає з великою кількістю важкої праці», «Я не можу ставити високу ціну на роботу, я не гідний», «великі гроші не можуть бути зароблені чесною праці», «Ви повинні народитися в багату сім'ю, щоб бути багатими». Все це. обмеженняякі часто приходять з дитинства.

Або можливо один з фраз, які ви чули від колеги або другу, і він потрапив в голову. Нерідко це наше мислення, яке визначає якість нашого життя.

Що я можу запропонувати? Позбутися від цих шкідливих думок вірусів! Зробіть час, щоб ніхто не відволікав вас, сидіти в затишній атмосфері і писати всі ці переконання. Проаналізуйте, де вони приходять, а потім напишіть протилежне ставлення поруч з ними.

Опубліковано Vedas Astrologer, Психолог, тренер (@daria_lachinova)

Якщо ви читаєте цей образ щодня, мозок вже зосередиться на нових ставленнях, створюючи нові нейронні зв'язки. Читання не повинно бути механічно, але свідомо кожного слова з розумом і з цілим серцем. Поступово, життя дійсно почне змінюватися.

Звісно, по дорозі, можуть бути похилими прикладами, що свідчать про правду старого ставлення, але не варто забувати, що це лише частина реальності. Це не так швидко, але назавжди!

І в кінці інсталяцій напишіть: "Я позбавлюся від всіх обмежувальних установок!"

Публікація з психології неврології (@openheart.psychology)

Уникайте схем піраміди. Вони можуть злити всі накопичені гроші в часі. Пам'ятайте, що ризики повинні бути виправдані.

“Оплатити себе!” є однією з основних фраз найкращої книги Найбагатший людина в Вавилоні. Про збереження грошей для мрії або мети. Поставте не менше 5-10% на себе. Так, це невеликий відсоток, але якщо ви дійсно це регулярно, результат перевищить ваші очікування!

Публікація Євгена Смірнова (@nenenezhenka)

А також поради від особистого досвіду: відключати рекламу всюди, щоб не купити додаткові.

Хочу закінчитися порадами про життя. Робота, яку ви користуєтеся, зробить вас набагато більше грошей в довгостроковій перспективі. Ви не згорнете в роботі, як це. Ви дізнаєтесь більше, ви дізнаєтесь і з часом, що вартість 20,000 може коштувати 200,000 або навіть 500,000! Ви ніколи не зробите мільйон доларів на улюблену роботу.

Відповідність з ММ Сни прийшло вірно (@elena_blinovskaya)

Для ознайомлення з цими рубатими в деталях, дивитися відео з каналь Олександра Посновай Дуже дякую!

про:blank

Я також рекомендую читання 6 дійсно важливі поради, які ви можете поліпшити фінансовий стан. Може бути не відразу. І буде, звичайно, деякі зусилля, щоб зробити. Але результат обов'язково варто!

Публікація від Думка. МОНЕТАЦІЯ ТЕЛЕЕНТІВ (@feyka_pro_money)

Висловлення «ми приїжджаємо з дитинства» розкриває секрети багатьох невдач дорослих. Фінансова грамотність дитини – це просто необхідний предмет, який повинен навчатися малюку з раннього віку.

Розкажіть, де ви і чоловік отримав гроші. Розкажіть, що вони не падають з неба і що вони повинні бути зароблені, і щоб ви повинні витрачати їх мудро. Спробуйте використовувати свій персональний приклад, щоб показати, наскільки екологічно чисте і неприпустимо поліпшенняй І я настійно раджу виконувати обмеження вірувань, щоб не переходити їх на своїх дітей.

Я дійсно сподіваюся, що ці поради допоможуть зберегти і навіть збільшити ваші гроші!