Що зламані золоті ланцюгові сигнали в середині дня і що робити

Нещодавно я маю ланцюг зламавЯ пішов на майстер на першій можливості. Милий чоловік дивився на мене і сказав: "Срібний". Не добре, мед. Я фіксую ланцюг, звичайно. Тексти пісень, а це означає: Але ви піклуєтеся про себе!

Я плутав і не розумію, що він означав. Виявилося, що багато народних знаків пов'язані з розбитим ланцюгом. Хоча я не один з тих людей, які вірять в це, я зацікавлений в дайвінгу в темі. Так сьогодні я збираюся розповісти про всі переговори докладніше!

Якщо людина зламала срібну ланцюжок, вважається, що незабаром він може стати хворим. І якщо зламати золото, то серйозне, можливо, навіть хронічне захворювання. Легко малювати аналогію між ланцюжком і людським життям. Це тільки один зв'язок, і весь механізм негайно буде порушений.

180017

Ланцюги виготовлені не тільки з золота та срібла, але й інших матеріалів. Наприклад, зламаний ланцюга платина поганий здоров'я. Також сигналізує, що існуюче захворювання може почати прогресувати. Якщо щось вирушилося неправильно з ланцюжком звичайного металу (коштовності), власник ювелірних виробів повинен подбати про себе і приділити увагу його зовнішнім виглядом.

Розташування ланцюжка на тілі можна носити на різних ділянках тіла. Наприклад, на руці або нозі як браслет. Відповіді, пов'язані з ланкою, також залежать від його розташування.

Проблеми на роботі сигналуються зламаним ланцюгом на руці. І якщо браслет зламався на нозі, людина перебуває в неприємності під час наступної поїздки. Слід відкласти до кращого часу. Коли ланцюжок зламається навколо шиї, вона може призвести до переварів і конфліктів з людьми навколо вас. Можливо, ви повинні переглянути свої погляди на коло спілкування.

Якщо ланцюг не розірвав, але випадково неприпустимий і струганий від тіла, господиня або власник цього ювелірного виробу чекають труднощі в житті. На жаль, мережа може зламати і втратити. Це говорить про те, що людина може бути пошкоджена.

р.

Коли ланцюг перервує і потрапляє на підлогу, дуже важливо його зловити. У цьому випадку ви можете захистити себе від серйозної недуги і визначити її перед тим, як він починає прогресувати. Якщо ювелірні вироби падають під ноги людини, це поганий знак. Невиліковне захворювання призведе до жирового результату.

Не тільки мережа може стати непридатною, але і іншими ювелірними прикрасами. Але не згасити. Якщо ви берете його як знак з Всесвіту, це не так сумний. В цілому, будь-яка поломка є ознакою, що вам потрібно дихати і думати про ваше життя.

Може бути, ви повинні йти до церкви, пам'ятайте ваші гріхи і сповідатися. Це допоможе вам звільнити себе від всіх негативних, які якось накопичуються в межах кожного з нас.

Якщо ваші ювелірні вироби згинаються, це сигнальна проблема, яка чекає вас в майбутньому. Але ви можете виправити все: важливо зважити плюси і мінуси перед тим, як зробити щось.

В жодному разі не варто втратити ювелірні вироби, даровані коханою людиною. Це може призвести до поділу і навіть розлучення. Є багато робити з весільним кільцем. Наприклад, якщо один з молодят падає кільце на весілля, неприємності чекають їх в сімейному житті. Після церемонії кільця не можуть бути видалені, оскільки вони оберігають сім'ю.

Це не весь перелік переговорів, пов'язаних з ювелірними прикрасами. Що таке весільні кільця? Вони мають свою увагу перед весіллям, під час і після неї. Ланцюги дуже складні, теж. Наприклад, якщо вона зламалася в одній жінці, це хороший знак. На своєму шляху буде гідна людина.

Якщо ви вірите в знаки і дізнаєтесь про пару цікавих, обов'язково поділіться ними в коментарях. Чекаємо Вас!