В якості батьківської відповідальності за життя іншої людини. Щоб ваша дитина виросла в процвітаючому середовищі, була щаслива і здорова, потрібно дотримуватися багатьох правил, дивитися свою дитину і бути завжди пильним. Це підхід до виховання дітей. Хтось підкреслить один аспект догляду за дитиною. Інші батьки орієнтовані на щось інше. Всі вони різні. Але немає нічого дивного в тому, що десь батько може з'явитися або щось здивує. Ми всі люди. І є критичні випадки, коли без порад ззовні просто не обійтися.
р.
Підхід до батьківства Важко залишатися назавжди, коли є активний життєрадісна дитина поруч з вами. Для цієї крихти достатньо, щоб просто застигати, і ваше серце відразу йде на підбори. Що можна сказати про ситуації, де досить простий падін на колінах.
Це як Валентина підняла дочку. У парі місяців з'явився 7 років. I'm 1 клас. Просто подумайте. Але останнім часом Валентини забрали ручку до дитячого садка. Тепер ви повинні зібрати його разом і одягати його в більш престижне місце. Але не було менше хвилювання.
З одного боку, чоловік Валентини закликав її не турбуватися про свою дочку. Є учитель поруч з нею, і Катя є супутником дівчата. Що може статися з нею? Валентина не хвилюватися, якщо Катя була більш обережною дитиною. Не так клюмі. Більше того, як тільки сталося, що вона впала просто в плоскому місці. Або вона отримала травми, які не думають про це. В цілому їхні найкращі друзі з Валентиною були перекисом водню і зеленими.
Після того, як Катя була в школі, Валентина пішов до батька, щоб прийняти його пара банок огірків. Моя мама не була з ними протягом тривалого часу, і мій батько не мав бажання робити їжу. Але було любов до солі.
І як вони сіли і відверті чай обговорюють останні розробки, смартфон Valentina. Катя називається.
до Так, мед? Все океї?
Валентина Петровна, шкода за занепокоєння.
Пелес був класним керівником Katie. Вона сказала, що дівчина переходить в однокласник в коридорі і подарувала їй ніс погано. вона дрібна. Але ми повинні приїхати якомога швидше, щоб супроводжувати дівчину в стаціонару.
Валентина ніколи не була настільки швидкою. Прийміть до лікарні, щоб дати народження. Батько погодився дати свою поїздку до школи і травмувати терапевта.
до Головне, що не панікувати під Катериною, мій батько повторив все, як вони пішли в школу. - Візьміть його і поставте в машину. Ми розберемо його.
Вибрати 42 _
У школі Валентина практично впала на підлогу на вигляд кривого носа дочки. Вона діяла як нічого не відбулося. Я просто вдарив іншим дівчатам голову. Valentina намагався не панікувати. Вона забрала дочку рукою, подякував вчителя за дзвінок, і вони пішли на машину.
- Ой! мій батько кричав весело на пам'яті моєї бабусі. до Ми вже в бою. Ти океї, солдат?
- Катя відповів.
до Це чудово. Пройдемо для поїздки, і поставимо все на вашому місці.
Не знайдено місця. Вона навіть почала гасити руки тривожно. Добре не їздила.
У травмі ніс швидко випрямлявся і оббивається. У ці секунди Валентини практично отримали темні очі. У разі, якщо вона була надана запахом аміаку.
- Мама, все прекрасно, - сказав Катя спокійно в своєму звичному голосі. - Ніс в положенні.
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. - Тепер підемо додому.
П'ятниці були вдома після того, як. У передпокої з батьком зайшов карая.
- Тепер ви можете відтінити, він сміється. - Просто в кімнаті. Поспішно, ніколи не покажуть її, як вам страшно. Як батьки, ми завжди повинні бути в контрольному режимі. Я пішов на моє місце. І так, завдяки огіркам!
Чи є ваш підхід до виховання батьківства: поради батька Валентина? Не варто показувати своїх дітей? Як це може вплинути на дитину?