Друзі завітали мене в гості з господинею, але більш запропонували для домашнього бенкету, щоб за смаком приписи страв дружини.

Це життєва ситуація. Я люблю дружину і кохану господиню.й Перед тим, як кинути мене з необґрунтованими звинуваченнями, звертаючись до почуттів правосуддя, до совості. Просто послухайте. У нас є одне життя, і варто відчувати його до найменших деталей.

Я не розірвав закон. Більш того, в деяких країнах, навіть культурах, немає нічого соромного про полігамі. Я звір, якщо мої почуття однакові для двох жінок замість одного? Але зараз обставини такі, що просто живуть з цими двома жінками, які не мають можливості — наше суспільство засуджує. Це те, що сталося з нашим читачем Валентина.

Я люблю дружину і кохану господиню і виросла в середню сім'ю. Мама, Дад, двокімнатна квартира 20 хвилин від центру міста. Школа, з пострадянськими моральними викладаннями, а потім інститутом. Незвичайний. Як молодий чоловік, він звикнути до вечірок, дискотеки та вечірок з друзями. Є знайомства з гарним сексом,

Після коледжу він отримав хорошу роботу. Я визнав свою сферу зсередини. Він взяв ризик і пішов на незалежний рейс. Так я став надихаючим бізнесменом. В той же час я познайомився з Інною. Багато підприємців-підприємців розуміють, що це було дуже важко.

Piabay буквально врятував все. Після того, як кожна додаткова копійка є потенційним прибутком. Вам необхідно інвестувати в бізнес. Не було особливо зіпсовано будь-якими подарунками. По суті, я часто запозичений з неї. Просто трохи. Але скільки сьогодні молоді люди можуть дозволити собі таку поведінку і не брати участь у «халф»? Важко.

Коли ми повернулися на наші ноги, ми мали весілля. Не було заходу для мене. Просто вимушений обряд. Отже, народження дитини. Інна, моя дружина, є особою, що я впевнений у світі. Я можу поділитися своїми глибокими думками з нею і вона завжди зрозуміє. Може бути не, але принаймні дати поради.

У нас є два діти. Хлопець і дівчина. Хороший, хороший хлопець. Я не знаю багато про це. Дружина знає, як варити шикарно, відмінно підняти дітей, обставивши квартиру на її лижах, і я покажу вам чесно - жінка має особливий зір. Іноді я приходжу додому і просто подивіться на мій будинок. Як кіно. Я не думаю, що дизайнери приходять з будь-яким кращим.

Після народження дітей фігура вже не така ж. Трохи жиру до смаку. Крім того, протягом багатьох років життя, життя і моменти пристрасті, я ретельно вивчила всі зовнішні недоліки. Хати, знову. І я розумію, що недоліки не можуть бути змінені, і нові переваги не будуть додані. Не в нашому віці. Це правда, і це трохи сумно.

Не дивно, що я раптом мав великий клієнт, і провів набагато менше часу вдома. Добре, це офіційна версія. По суті, клієнт був Світлана. І так, вона дійсно чудова.

Її вік відігравав велику роль: вона була однорічною дружиною. Розсувні, підходять для тіла. Еластична шкіра. Цікава інформація про все. Іноді він навіть проціджував мій чоловік его. Звичайно, немає дітей. І я повністю погоджуюсь, що наші відносини залишаються секретом з дружиною. Не хочу, щоб знищити сім'ю.

Моя друзі, мій друзі, дуже добре знає світло. В першу чергу, як це призначене для користувача, вони радять мене приїхати до мого сенсу, щоб переглянути пріоритети життя. А потім стало зрозуміло, що подвійне життя вже було частиною мене, і вони запали. Від часу я йшов у людей. На щастя, настояна машина має свої переваги.

Вона любить якісну їжу, хороший відпочинок. Він любить прокидати рано і робити гімнастики і каву для нас. Про те, як ми можемо поставити сина в хорошу школу, і наступного тижня, щоб зробити зміни в квартирі. Вона пахне прохолодного парфуму, не приготування їжі і посуду.

Це так, щоб говорити, Інна. Тільки якщо вона не зустрілася, і мала багато вільного часу і фінансової свободи. Я розумію це чудово і я оплачую за нього. Чому? Я просто можу це дозволити. В цьому зв'язку тільки моя дружина, Інна, є жертвою. Або ж, вона зробила. До останнього часу.

Не дивлячись на те, що великий наше місто, люди завжди перейдуть на перехресні шляхи. Так мій козин Інна випадково побачила нам світло. Я не заперечував, і чому розірвати комедію? Поговорили, я сказав вам все, що це. Виявляється, що вона відчуває щось неправильно, і вона виходить, ми були як внутрішньо готові говорити.

Р

Не ліктям або обіцяє взяти дітей і половину майна. Такий дешевий шантажу не має свого стилю. Вона просто дивилася на мене в кінці розмови і попросила мене думати. Що я знаходжу в неї і що Світлана може дати мені. Чи варто це парафії чи дійсно серйозні почуття дорослого. Я бачу дітей, коли я хочу.

І я думав. Спочатку він прокинув себе між двома вогоньми, страждаючи від щирого вибору. Я написав всі плюси і мінуси. Я дивився на ситуації з різними кутами. Я навіть прочитав щось мотивування. І прийшов до одного прозаїчного висновку. Я не хочу ні з них. По суті, я віддали себе від дітей. Вся ситуація показала, що в останні роки ніхто не людей, що навколо мене сприймав мене як рідна людина.

Інна – чудова мама і господиня. Перевага і розуміння. А до неї, я тільки батько наших дітей. Підтримка, гаманець та засоби для нормального життя. Світло - це красива, всебічно розвинена людина. З бонусами. Мені приємно, вона не виходить з інших чоловіків, але вона не дуже люблю мене. Що відбувається, ми просто порушуємо, як друзі.

Всі я можу зробити це гроші. Прискорити або інвестувати. Як кальмари збирають горіхи. У них багато, але чому вони потрібні так багато? Вона приховує її багатство на дощовий день, а потім забуває там, де вона залишилася. Так я. Тільки робота приносить мені задоволення. Все ще... Не важливо.

Що робити зараз? Це важливий вибір життя. Яким буде говорити про головне життя. І я не подбаю про нього, але я не відчуваю ніяких спеціальних трепідів. Я живу в оренду квартиру і думаю. Я не страждаю від самотності. Доставка їжі не приваблює жінок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. З якоїсь причини така перспектива не на всіх виправках, навіть надихаючих. Я думаю, що мені потрібно більше часу.