Мама пообіцяла, що після весілля вона подарувала мені бабуся і чоловіка, а потім раптом змінила її розум.

Моя мама почала відремонтувати стару квартиру минулого року. Тоді я думав, що вона готувала проживання для мене, говорить Вікторія. Дівчина недавно одружена, тепер вона живе в оренду квартиру з чоловіком, і до недавнього часу Вірка думала, що її мама дасть їй бабуся квартиру.

Мама пообіцяла, що після весілля вона подарувала мені бабуся і чоловіка, а потім раптом змінила її розум.

Реконструкція старої квартири «Я просто одружився». Перед весіллям ми обговорюємо питання квартири з батьками. Моя мама - одна річ спочатку, але вона виявилася досить різною. В іншому день, моя мама приречена мене з новинами, що вона і мій тато були розлучення. З блакитного. Я чекаю на весілля, щоб оголосити мій розлучення.

Моя мати 50 років. вона одружена її тато 30 років тому. Моя мама подбала мене і мій брат весь час, і мій dad завжди підтримав мене стільки, скільки він міг. Він працював з ранку до ночі, приніс всі гроші в сім'ю, він ніколи не мав шкідливих звичок, і я ніколи не бачив його і матір його серйозно сперечався. Це його.

На жаль, моя мама втомилася від тихого щасливого життя. Вона сказала, що вона була втомилася. Як і всі господарські хори були її відповідальність, і Дад прийшов від роботи і відпочив на дивані. Моя мама очистила, приготувала нас їжею, і ми тільки поперли її з питаннями про те, чи є що-небудь їсти і чи мила наше взуття.

Моя мама чекала, щоб допомогти їй у всьому. Вона не говорила про брата, він похилого життя. До тих пір, як мій бабуся був живим, вона сказала, що я хотів би зробити мій кращий в житті. Так мій мама не змусив мене зробити все.

872651

І коли бабуся загинув, мама вирішила розпочати ремонт своєї квартири. Ось як вона обробляє втрату. У той час мій чоловік і я надав на картину, і виявився, що я був вагітним. Мама почув все, що говорять. І коли я пропоную вибрати шпалери разом або допомогти їй з ремонтом, мій мама знеболюється.

Перед весіллям мій мама запакував і сказав, що вона почала нове життя в її квартирі. Ми просто подивимося на її запитання. А потім стало зрозуміло, що вона почала нове життя в оновленій квартирі, і вона порадувала нас шукати в оренду житло, адже квартира з батьком і братом буде трохи переповнена.

Вона знає, що я чекаю дитини, і це, як вона поводиться. Ми не в змозі витрачати гроші на оренду житла. Я збираюсь на залишок батьківства, і Сєрозха не робить багато грошей. Його батьки будуть любити допомогу, але вони не мають іншої квартири.

Моя мама ніколи не розповіла про її плани. Моє питання було те, що ніхто не запросив її про квартиру. Я просто думав, що у мене є моя квартира після весілля. Не чесний, але мій мама не відчуває провини. й

А замість обговорення планів майбутнього з сім'єю, кожен мріяв, що мати зробить ремонт і презентувати такий щедрий подарунок наречену на весілля. Деякі люди живуть ілюзії і навіть не соромляться вимагати, що не належить їм. З іншого боку, рішення матері було несподіваним, але якщо вона попередила свою сім'ю, конфлікт не може бути. Хто ви думаєте, що це право в цій ситуації?