Моя дружина зловила мене з коханою коханою жінкою, упаковала свої сумки наступного дня, і залишилася незважаючи на те, що дитина в місяць.

У випадку, коли людина дуже винна і не може допомогти. Це ситуація, що 30-річний Ігор знайшов себе. Після того, як він чинив абсолютно банальну зраду до найближчої людини.

Peels Atonement Lisa був скаче a таксі додому після висить з її найближчий друг. 6 місяців тому вона може безпечно ходити додому. Але тепер вона не хоче знову втомитися. Вона використовується для інсульту її круглий живіт і сказала собі: "Ми будемо додому найближчим часом."

Не чекав свого чоловіка, Ігоря, бути домом. На сьогоднішній день він мав бізнес-зустріч в ресторані, а Ліза використовується для таких заходів, як правило, останні більше години. При в'їзді натиснула кнопка виклику ліфта. Всередині щось приглушене неприємне, але Ліза спробувала думати про смачну їжу, яка чекала її в холодильнику. На сходулі Ліза відзначила, що сусід, очевидно, купив себе новими духами. Її запах був загострений через позицію, тому вона може легко помітити нові запахи.

Пелюшки зрада була темним в квартирі. Однак Ліза відразу відчувала щось неправильно. З спальні були дивні звуки. Збільшився запах жіночого духу. Ліза перетворилася на світло в передпокої і, не знімаючи її взутті, перемістивши коридор в спальню. Чим ближче вона потрапила до дверей, тим більш чітка різниця між двома голосами: Ігорем і жінкою. Ліза прийшла і перетворилася на вогні.

Вона знайшла їх в найцікавішому місці. Ліза не сказав нічого. Вона не могла говорити. Ігноруючи спроби Ігоря поговорити з нею і змусити екзамени, вона переїхала назад до виходу. У той час як чоловік поспішав покласти на свій нижню білизну і спробував зупинити її, Ліза перетворила замок з тремтячими руками і залишила квартиру. Починав крісель в ліфті і починав крісель на вулиці. На щастя, таксі прибули дуже швидко, і це не далеко від моєї матері.

З цього вечора життя Ігоря почала згорнути. Ліза не хочу поговорити з ним. Всі його дзвінки скидають, а потім додають в чорний список. Мати-в-одному не було краще. Ліза припинила з матір'ю, щоб отримати речі, а Ігор був на роботі. Пізніше на нічному вогні він знайшов замітку, де Ліза вимагала розлучення. Вона не може жити з траєктором і траєктором.

Останнім словом Ігоря захопився розлучення. Його дитина приїжджає, і він хотів бути з дитиною. Він не п'яний так багато. Я не хочу поговорити з Тамара. Він знав довго, що вона була в любові з ним. Але в цей час він хотів запекти її з його увагою. Ігор не мав ідей, що це може йти так далеко.

Він зробив різні спроби попросити прощення. Очікується Ліза біля входу, відправила квіти і подарунки. Він запитав про допомогу від свого батька і батька, але нічого допомогло. Ліза не хочу бачити його, набагато менше прощав його.

На роботі Ігор став більш відволікним. Колеги відзначили, що кожен день стає більш дратівливим. А Тамара поговорила своїм друзям на роботі про свою перемогу над її довгою любов'ю. Таким чином, протягом декількох днів всі співробітники усвідомили про невідповідність Ігоря.

Якщо Ігор мав часову машину, він точно його використовувати. Але вона не була, тому я мав запитати своїх друзів за порадами.

до Я не знаю, як допомогти вам тут. Якщо ви не хочете поговорити з вами, можливо, краще не доторкнутися до неї. Ви, головне, завжди там, але не нав'язувати. Про те, щоб мати дитину. Подумайте про тебе. Ви підтримуєте її. Може бути потім він буде.

П'ятий Ігор вирішив порадувати другу і не турбувати дружину. Розслаблення до тих пір, поки не кисть. Може бути друг правий і має дитину допомогти їм зберегти шлюб. Я хочу, щоб я вірю.

У місці Лізи ви пробачите Ігор? Він заслуговує прощення? І почервоніння допоможе цій ситуації?