Син пішов з дочкою-завдяком з дитиною в руках, залишаючи їх безкінечно, але я не можу зробити те ж саме.

Для батьків, ми завжди станемо кращим і найбільш близьким. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вечірній жопи Він знайде принаймні краплі розуміння і симпатії для своїх неправомірних рішень. Єдине, гідне пентенсії та пентенсії.

Цікаво, що мати, як правило, більш симпатичними до синів, а батько більш симпатичними дочок. Я дивлюсь чому. У вас є які думки про це? Що робити з інстинктами. Але навіть так, наш читач міг знайти силу і зробити правильний вибір. Історія життя.

Моя сина залишила дружину майже рік після того, як вона народила сина. Вважаю це, щоб бути найнижчим і найрозпадаючим, що людина може зробити. Я не знаю, як лікувати його як людину.

Вона з бідної сім'ї, і я знаю її мама від роботи. Після того, як ми працювали в заводі в сусідніх магазинах. Поговорили про щось пару разів. Заспокійливий, працьовитий жінка. Я не можу сказати нічого конкретного про неї, після того, як всі ми були більше колег, ніж знайомства.

У 2000-х роках, коли після важкої ситуації з економом підтяглися і наші внутрішні неприємності, чоловік не може стояти і залишити будинок. В цілому, у нас нічого не приклеїли, і я не відлякув його. Так, у мене була інша людина, хоча це не призвело до чогось серйозного.

Я почав підняти сина самостійно. З'явилася на роботі, але ми були деякі поставки. Моє син дав на навчання, провів багато часу з друзями. Я часто почула погані оповідання про нього від своїх сусідів, але пам'ятайте, що це було. І я думав: що буде відбуватися. Життя.

Зростаючи, син став більш серйозним про праві речі. Він припинив зникнення на деяких «інскрипціях», знайшов роботу. Нічого особливого, але зміна від кишенях куртки припинилася зникненням. Хороший знак. І тоді він зустрів Юлію, а речі пішли вгору.

Суддя, весілля, життя Як мати, я любив все, що сталося. Дочка-в-права – скромний, розумний. господиня, згідно з сином, також нічого. З матір'ю я знайшов спільну мову, і я не бачив причин не хвилюватися. Навіть на роботі я був пропагований, тому гроші почали гасити навіть за тривале хобі - збираюся до театру.

А потім, hello. Син відходить в сім'ю. Спочатку він кладе, що йому потрібно перевизначити деякі його вказівки. Він вважає, що, можливо, це тільки для того, як він найбільше хоче жити з сином і дружиною. Але я вже підозрюв, що щось було неправильно. А потім мій дочка-в-право, що вона знайшла дивні пропущені дзвінки з того ж номера на телефоні.

Виявляється, що син мав ще одну жінку. І вагітна. За моїм підрахунком він був з нею після народження першої дитини. Це реальна річ ослаблення. Як ви можете показати такий невідповідність вашої жінки та дитини? Вони розлучалися, син залишився в старому квартирі, бо він може дозволити собі. Дочка-в-в-одному пішов до матері.

Довгий час я не приїхав до неї, щоб відвідати мій онук. Але вона остаточно тягне себе разом і контактувала з ними через соціальні медіа. Я захопив щось смачне і прийшов. Але що я бачив мене шоковані: ні, квартира була чистою. Наймодніші, але не бруд або павуки.

Моя онука сиділа на кухні їсти якийсь суп. Не суп, не каша, але деякі жмії води, цибулю і залишки картоплі. Я не бачив нічого подібного з початку 2000 року. Він був страшний. Вимкнено немає грошей. Син оплачує деякі пені і навіть постійно загнічує на дочку-в-праві, що вона витрачає все на себе. Вона одягнена сукня, яка була модна 7 років тому.

Я думав хобі добре, але зараз мені потрібно змінити його. Театр буде проходити спинки. Я хотів би витрачати гроші на їжу і допомогти моїй дочці і онука. На наступний день я мав розмову з сином. Він намагався зробити задоволення від нього, спінінг навколо в сковороді. Лід. Він повинен змінити свою увагу від старої родини до нового. Отримати авто на кредит. Він запитав мене за допомогу.

Я знаходився, коли я дізнався, що я вирішив допомогти своїй першій дружині з грошима. Зателефонуйте мені: Моя мама. І в той момент я знав, що зробив правильний вибір. Ви повинні зробити це з початку. Моє син є одним з перших і траєкторів. Він заслуговує тільки на те, що лікування. Я не хочу знати мій другу дочку. Я допоможу вам спочатку. Тепер вона моя єдина дочка. Я не маю дітей.