10
Навіть в СРСР модистами носових шарфів, ідея для тих, хто носить капелюхи протипоказана
Капор - жіночий головний убір, який дівчині в ХІХ ст. Продукт дистанційно нагадує капелюх, який виглядає як шапка, яка прив'язана до стрічок. Наші мами і бабусями, які використовуються для носіння фарширок і часто в'яжуть шапочку для себе і їхніх дітей. Ця шапка не зіпсує зачіску, і її можна носити замість шапки і шарфи одночасно. Сьогодні ми розповімо, як пришити капюшон своїми руками від шарфа.
Капітан своїми руками Капор можна пришити з тканини або зв'язати спицями. Тепер не тільки літні жінки, але і дівчата будуть носити великогабаритні голівки з красивими барвистими візерунками. Цей головний убір більш підходить до класичного стилю, ніж капелюх. Дуже легко зшити витяжку з теплого широкого шарфа або навіть ручка.
1990Р. 2199Р.
Вам потрібно.
Капор можна носити, або можна приховати частину шарфа під одягом. Він виглядає красиво і тому. Детальніше про те, як правильно відкрити і пришити всі деталі можна знайти на каналі «Світ модного одягу». І тепер я залишаю відео з майстер-класом, щоб ви могли помилуватися прекрасним продуктом, який виробляється на півгодини.
про:blank
Існує навіть простий варіант для швейних витяжок. Не потрібно утеплити шарф, якщо це товста вовняна шарф, яку потрібно пришити в капюшон. Досить просто пришити спину капюшона і пришити хутро і гудзик до неї переднього. Цей варіант підходить для тих, хто любить загортати себе в шарфах, але не може стояти зморщену зачіску.
Як бачите, існує безліч варіантів пошиття цікавого і практичного заголовка. На відміну від капелюха, це не торкається волосся і добре, тому що він не літає в похмуру погоду. Тепер кап-капс знову на піку популярності, але ця ідея далеко від нових. Який вам кращий?
Капітан своїми руками Капор можна пришити з тканини або зв'язати спицями. Тепер не тільки літні жінки, але і дівчата будуть носити великогабаритні голівки з красивими барвистими візерунками. Цей головний убір більш підходить до класичного стилю, ніж капелюх. Дуже легко зшити витяжку з теплого широкого шарфа або навіть ручка.
1990Р. 2199Р.
Вам потрібно.
- свінгери
- 1м фліс тканина
- лаціна
- Увійти
- мереживо
- свінгери
- нитка і голка
- олівець
- метри
- хутро
- Складіть тканину флісу так, щоб ви отримали трикутник. Виріжте цей трикутник з ножичками. Потім поєднайте трикутника флісу і трикутну ручку, відійдіть від краю хустки 2 см і відріжте трикутник.
- Порубати тканину шпильками і ниткою на швейній машинці або вручну голкою з ниткою. Обгорніть край ручного хустина 2 рази, пришийте його і зшивайте її ниткою, щоб ви не бачите зріз тканини.
- Тепер потрібно вирізати ще одну деталь з флісу. Для цього заміряйте обхват голови з вершини до підборіддя (А) і заміряйте висоту від чола до задньої частини голови (Б). Ці вимірювання слід зазначити на флісі.
- До розміру А слід додати 3 см, а до розміру B - 5 см. Тепер можна відрізати півколо.
- Знайдіть середину шарфа і півкола. Покладіть два шматки разом і витягніть деталі навколо краю витяжки півколо. Далі всередині від її краю вимірюємо 3 см і робимо лінію. Таким чином, ви отримаєте бузок, який одягнете капюшон навколо шиї.
- Згладити виріб і пришити шматок хутра на шарф. Це може бути хутро старої витяжки або навіть деяких комірів. Головне - пришити його в центрі. Спочатку пришиваємо комір всередину на краю шарфа. Потім оберніть її і вручну пришиваємо на іншу сторону голкою з секретним швом.
- Тепер залишається розтягувати шнурок в клітку, закріпити його за допомогою замків і пришити гудзик на капюшоні. Зон.
Капор можна носити, або можна приховати частину шарфа під одягом. Він виглядає красиво і тому. Детальніше про те, як правильно відкрити і пришити всі деталі можна знайти на каналі «Світ модного одягу». І тепер я залишаю відео з майстер-класом, щоб ви могли помилуватися прекрасним продуктом, який виробляється на півгодини.
Існує навіть простий варіант для швейних витяжок. Не потрібно утеплити шарф, якщо це товста вовняна шарф, яку потрібно пришити в капюшон. Досить просто пришити спину капюшона і пришити хутро і гудзик до неї переднього. Цей варіант підходить для тих, хто любить загортати себе в шарфах, але не може стояти зморщену зачіску.
Як бачите, існує безліч варіантів пошиття цікавого і практичного заголовка. На відміну від капелюха, це не торкається волосся і добре, тому що він не літає в похмуру погоду. Тепер кап-капс знову на піку популярності, але ця ідея далеко від нових. Який вам кращий?
Турецька мама-в-правила мене, як заварити каву в Туреччині, щоб я більше не хочу йти в каву магазин.
Я ніколи не думав, що мої дочки залишають мене самостійно в складних умовах, але тепер я бачу, як неправильно я був.