14
Турецька мама-в-правила мене, як заварити каву в Туреччині, щоб я більше не хочу йти в каву магазин.
Це безпечно сказати, що кава має багато шанувальників. Приготувати і використовувати навігацію еліксію різними способами. Хтось любить залити зернові зерна окропом, не турбуючись варенням. Деякі люди воліють розчинний напій. Але все ж, більшість вибирають натуральну каву і спосіб приготування в східному вигляді. У статті ми детально пояснимо, Як правильно заварити каву в Туреччиній На перший погляд все просто, але є багато нюансів.
Є багато способів зробити каву в Туреччині. Ось найпопулярніші:
Звичайно, існує безліч інших способів зробити навігацію напою. Але ми розповімо про перший метод. Східнийй
На перший погляд це може здатися, що приготування кави в Туреччині просто. Але є нюанси, які можуть значно впливає на смак готового напоюй Не всі знають про них.
Зняти Турку з вогню і насолоджуватися ароматним еліксиром, який поліпшить настрій і допоможе підняти настрій!
Додаткові поради
Габаритний зображення
Також рекомендуємо прочитати статтю про те, як правильно зберігати каву, щоб вона не втратила свій смак і ароматичні якості.
Який спосіб зробити каву? Скажіть мені в коментарях!
Є багато способів зробити каву в Туреччині. Ось найпопулярніші:
- Турк. Цей метод приготування кави також називається «Східний». Це один з найстаріших способів приготування винайдених арабами. Цікаво, що напій спочатку приготували на гарячому піску пустелі або на вугіллі. Кава заварена в Турку виходить дуже яскравим і насиченим.
- У чашці. По дорозі для тих, хто завжди поспішає і не готові чекати заварювання в Туреччині.
- Французький прес. Ще один швидкий спосіб. Якщо необхідно зробити напій для декількох осіб одночасно.
- Кавоварка гусера. Це пристрій, в якому кип'ячена вода проходить через фільтр з кавою під тиском пари, знизу вгору. Напій досить насичений і сильний.
- У автоматичній кавовій машині. Цей метод популярний в офісах і кафе. Звичайно, не кожен буде придбати кавову машину.
(Б) - З фільтром кавоварки. Це теж простий спосіб. Фільтр встановлюється і заповнюється кавою. Вода заливається в спеціальну ємність. Решта кавовика робить себе.
- В еспресо кавоваркі. Принцип роботи такої кавоварки полягає в проходженні гарячої води через шар меленої кави під певним тиском. Але цей метод не підходить для новачків, тут потрібен досвід і майстерність.
- Вентилятор. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. В результаті виходить дуже ароматний і сильний напій.
Звичайно, існує безліч інших способів зробити навігацію напою. Але ми розповімо про перший метод. Східнийй
На перший погляд це може здатися, що приготування кави в Туреччині просто. Але є нюанси, які можуть значно впливає на смак готового напоюй Не всі знають про них.
- Щоб зробити каву на східному шляху, нам потрібно наступне обладнання: кавовий подрібнювач (якщо кава квасоля), турк, довга ложка.
- Візьміть 2 ч.л. кави на склянку напою (в квасолях або землі), 120 мл процідженої води, 1 ч.л. цукру (можна використовувати), сіль також за смаком.
- Якщо кава в квасолях, подрібніть її в кавовий подрібнювач на 40-50 секунд. Краще це зробити. кілька разів, з перервамиВ іншому випадку болгарка може перегріватися, що буде впливати на смак готового напою.
- Заливаємо каву в Турку. Додайте сіль і цукор при бажанні. Хто може знайти його дивним. солянаЦе допоможе Вам смакувати каву. Перемішайте всі сухі інгредієнти.
- Заливаємо відфільтровану воду в Турку зі швидкістю 60 мл на 1 ч.л. кави. Рівень води не повинен бути вище вузької частини турків.й
- Відправляємо Турку в середню вогонь, щоб кава почала поступово зігріватися. Коли піна з'являється, знизіть вогонь до мінімуму.
р. - Ретельно дотримуватися піни - краще не йти далеко від плити. Коли піна починає швидко підніматися, видаліть Турку з вогню і почекайте піну, щоб оселитися.
- Відновити Турку на вогонь і чекати, поки піна починає знову підніматися. Видаліть з вогню і дайте піну оселитися.
- Якщо є час, повторити ці дії близько 4-5 разівй Справа в тому, що протягом цього часу буде процес вилучення і кава віддасть всі свої ефірні масла. Напій буде насичений, з насиченим смаком.
Зняти Турку з вогню і насолоджуватися ароматним еліксиром, який поліпшить настрій і допоможе підняти настрій!
Додаткові поради
- Не довести каву до кипіння в Туреччині. Ідеальна температура - 95°C.
- Так що зерна кави осідають на дні, після приготування до неї додати 1 чайна ложка льодової водий
- Не поспішайте в чашку кави. Краще пускати його на 1-2 хвилини.
- Щоб аромат напою повністю розкрився, використовуйте його для подачі. нагрівачй Наприклад, можна пити окропу зсередини.
Габаритний зображення
Також рекомендуємо прочитати статтю про те, як правильно зберігати каву, щоб вона не втратила свій смак і ароматичні якості.
Який спосіб зробити каву? Скажіть мені в коментарях!
Моя донька-в-права запропонувала мені сина, що я повинен переходити в свою квартиру на околиці, щоб вони могли поселитися в шахті, але я не люблю це.
Навіть в СРСР модистами носових шарфів, ідея для тих, хто носить капелюхи протипоказана