Пиріг "Лемоннік", який допоможе пристосувати застарілу матір'ю, начинку медузи розтоплять навіть найхолодніші серця

Вирощений торт в духовці означає, що за годину батьки чоловіка прийдуть до відвідування. Я точно знаю, що це таке. романш допоможе пристосувати застарілу маму, начинку ясен розтопиться навіть найхолодніше серце.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться рецептом ідеального. торт-мейк Для любителів лимонної гіркості. Це як мармелад!

Пиріг "Лемоннік", який допоможе пристосувати застарілу матір'ю, начинку медузи розтоплять навіть найхолодніші серця

Випечений торт в духовці Інгредієнти для тіста
  • 280г борошна
  • 50г сметана
  • 60г цукру
  • 150г вершкове масло
  • 10г ванільний цукор
  • 2g розпушувач
  • щіпка

Наповнення інгредієнтів
  • 300 г лимонів з шкірою
  • 150г апельсини (без шкірки)
  • 30г крохмаль
  • 150г цукру

Підготовка
  1. Запитайте на борошно, а потім перемішайте його з щіпкою солі і розпушувачем. Додайте холодне масло натерти на тертці, натріть борошно маслом в невелику крихту. Масло можна замінити маргарином. Пиріг "Лемоннік", який допоможе пристосувати застарілу матір'ю, начинку медузи розтоплять навіть найхолодніші серця

2. У окремому контейнері змішайте сметану з цукром і ванільним цукром. Додайте рідку суміш до борошна і перемішайте тісто. Пиріг "Лемоннік", який допоможе пристосувати застарілу матір'ю, начинку медузи розтоплять навіть найхолодніші серця

3. Тісто ділять на дві нерівномірні частини. Більшість його рівномірно розподіляється у вигляді випічки, покритих пергаментним папером. Форма з тесту з боків висотою близько 1,5 см. Поставте 60 хвилинну тестову форму в холодильнику. Невелика порція тесту загортається в харчовій плівці і направляють на морозильну камеру також протягом 60 хвилин.

4. Візьміть пілінг від лимонів. Наріжте лимони на шматочки, видаліть кісточки. Очистити апельсини від шкірки і також нарізати на шматочки. При бажанні апельсин можна замінити натертим яблуком. Подрібніть шматочки блендера лимонів, апельсинів та зефіру. Пиріг "Лемоннік", який допоможе пристосувати застарілу матір'ю, начинку медузи розтоплять навіть найхолодніші серця

5. Залийте цитрусову суміш в каструлю. Додати будь-який крохмаль і цукор. Покладіть каструлю на вогонь і варіть, помішуючи, поки начинка повністю загущена. Пиріг "Лемоннік", який допоможе пристосувати застарілу матір'ю, начинку медузи розтоплять навіть найхолодніші серця

6. Прохолодити начинку і потім залити її на тісто. Зверху начинки викласти тертим тісто з морозильника. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45-50 хвилин до готовності. Пиріг "Лемоннік", який допоможе пристосувати застарілу матір'ю, начинку медузи розтоплять навіть найхолодніші серця

7. Готовий терт. лимонний пиріг посипати цукровою пудрою. Бодибилдерши! Пиріг "Лемоннік", який допоможе пристосувати застарілу матір'ю, начинку медузи розтоплять навіть найхолодніші серця

І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал "Плазанний апетит!" На каналі чарівної господині Ірина Подолян ви можете знайти багато точних і перевірених рецептів, які з'являються з першого разу і hurrah!

про:blank

Я також пропоную ознайомитися з інструкцією для приготування дуже торта Ankovo, який Tolstoy любив так багато. Ім'я днів без пирога Анкове, як і Різдво без дерева, Великодня без прокатки яєць.

Витончений торт в духовці називає будинок на стіл цитрусй До речі, це «Лемоннік», що я лікував мій друг-футюрний мати-в-право на першій зустрічі з батьками мого чоловіка. Я був її улюбленою дочкою-все!

Розтоплення м'ясного тіста цього тіста відмінно доповнює кисло-солодкий смак мармеладної консистенції цитрусової начинки. Цей торт можна зберігати близько 4 днів в закритому контейнері.