Моя бабуся успадкувала квартиру, але мій мама каже, що я повинен заробляти його першим.

"Мої мами думають, що я повинен заробляти право на спадок від мого бабуся. Ми не часто обговорюємо цю тему, але недавно вона сказала мені і попросила мене знову, що ми зробимо з спадкуванням. Дівчина довго проживала незалежним життям від батьків. Так сталося, що в випускі свого улюбленого бабуся зробив на користь її онука. Але мама Наталії вірить, що ви не просто можете розраховувати на спадкування, ви повинні працювати важко заслуговувати його.

Моя бабуся успадкувала квартиру, але мій мама каже, що я повинен заробляти його першим.

Всім дітям я розповім, що я повинен заслужити любов своїх батьків, смачну цукерку або подарунок на день народження. Я знаю, що я навчаюся для дорослого, де нічого не може приїхати. По дорозі любов батьків ніколи не заслужила. Постійні ринкові відносини в сім'ї. Зараз тут спадщина.

Я виріс і зупинився в залежності від батьків. Щоб бути чесним, мій дихання був легше без свого нетипового непрозорого і керівництва. Я був одружений протягом 4 років і жити в квартирі мого чоловіка. Мої батьки і я не бачив один одного майже рік і мами мене називають.

Моя бабуся на боці моєї матері любила мене дуже багато, вона завжди сказала, що вона скаже її квартиру до мене. Хто знає. І коли мій бабуся зробив волю, мій мати чіплявся мені з її новими правилами, кажучи, що я не буду отримувати квартиру просто тому, що я був б'якнув його. Я не розумію, чому вона навіть вирішила зупинити мене з успадкування.

Ми не торкнулися на цій темі протягом багатьох років, оскільки великогабарит Алі. Я пішов в університет і жив у гуртожитку. Хочу подякувати батькам. Я піднявся бути строгим. І коли я з радістю був прийнятий, мій батько тільки підняв брови і сказав, що це повинно бути так. й

На мій останній рік я отримав роботу і почав орендувати. Я вирішив, що я не мав нічого довести, і я мав право зробити все, що я хотів, як дорослий. З тих пір, як мій мама приховує до цього життєвого простору, я не звернувся до нього. Але чому я добровільно віддаю свою квартиру на користь батьків?

Весь час, який я жив окремо, батьки орендували квартиру і отримали пасивний дохід. Тепер це навіть важче для них, щоб дати мені ключі до квартири Бабця. Я не збираю гроші з батьків. Ми не сказали, що мій чоловік запитував мене, щоб отримати шлюб.

Моя мама наполягають на тому, що батьки повинні бути з двох сторін, і що я міг би пошкодити їх на весілля. Я сказав так. Тоді стало зрозуміло, що я був правим. Сукня нареченої занадто дорогий, свято дуже розкішний, і, кажуть, чому це так багато витрачених, так як можна скромно зареєструватися.

У мене трохи дочка зростає. І пішов до нашого будинку батьків минулого року. Я розумію, що зв'язок з моїми бабусями необхідно, тому я хотів створити стосунки з батьками. Але вони повернулися до старих речей. Я втомлюся завжди скаржаю, як я запитую на мій будинок. Вони, ймовірно, заощаджують його замість деяких трубних карток, щоб маніпулювати мене. Я більше не вірю чи хочу квартиру, я дратував розмову про спадщину.

батьки Наталії, ймовірно, зростали в короткі терміни. Тоді їхні батьки, які закріплювалися в них, і тоді люди оцінили все, що вони мали. Здається, що мама Наталії намагається зберегти на зв'язку з дочкою, використовуючи квартиру. Якщо вона не була за спадкування, можливо, Наталя повністю перестала бачити своїх батьків і не бажала їм онука. Відсутність уваги і своєрідного прояву догляду за дочкою виробляють протилежний ефект. Але можливо, що це симпатична, яка запобігає мами і даду від справи. Що ви думаєте про це?