Дочка Аліна в-праві перетягнула бунчик з дерева, я побачила це важко для неї, але я вирішив не допомогти.

Думка Людина може отримати разом з будь-яким. Особливо якщо є небажаний фон. Тоді біас практично впевнений. Це сором'язлива, тому що такий підхід часто не регульований і незнайомці розвиваються абсолютно неоднозначні зв'язки. Це ще гірше, якщо вони родичі.

У цьому випадку характер людини стає вирішальним чинником. Його пластичність і здатність визнати своїх помилок. Якщо ви бачите, що ви неправильно. Але прийміть свою помилку і розвийте, навіть якщо вже пошкоджені відносини, потрібно це зробити.

Мій чоловік і я нещодавно одружився. Дуже ранній шлюб за сьогоднішніми стандартами: о 20. Незважаючи на те, що я народився в селі і переїхали до неї знову з міста 5 років тому, я не люблю стереотипи. Бог дав мені зайчик і газон. Одружитися після школи і так далі. Ви повинні заробити гроші, коли ви молодий. І прийде відпочинок.

Так, молодий одружений, оселився в оренду квартиру і почав своє нове життя. Незважаючи на те, що я ніколи не чув ніяких скарг від мого сина про повсякденне життя, я зрозумів: тепер він так сумний. У зв'язку з ситуацією по всьому світу, багато підприємств і сімей постраждали від цього пандемії.

р.

Не вистачає грошей, і знайти хорошу роботу ще важче, ніж раніше. Мій чоловік і я жити в теплі, великий будинок. Так ми вирішили: дочка ще занадто юна, коли вона починає навчання в інституті, вона буде рухатися до міста. Це ясно. Але це важко для мого сина зараз. Вам потрібно більше грошей, більше здоров'я. Ми повинні підтримувати сім'ю.

Так ми вирішили, що він і його дружина прийдуть до нас. Тут є все більш сучасне обладнання, газ, гаряча вода. Ведуна повинна здійснюватися тільки в ванну. Але це добре. Чоловік викликає закупорку для лазні "фізична культура", навіть втратив невелику вагу. Все, що залишається: невелика допомога з грошима для їжі, і з приготуванням, щоб допомогти. Непросто для мене годувати так багато людей.

І прийде дочка-в-право. Але що момент був досить незрозумілим для мене. У сенсі, що я просто не можу говорити з дівчиною про будь-які побутові теми. Вона така людина, ви знаєте, не з цього світу. Дуже тонка, бліда шкіра, блондинка волосся. Яка таємнича посмішка і дивна сліпота в очах. Ні, вона нормальна, не думають про це. Але є люди. Вона повинна бути поетом або художником. Я завжди уявляв їх таким чином.

А Марина – сиріт. Я знаю, що з самого початку мій син поділився. І про це не було. Більше як некомфортний обхват. Ні один навчив її будиночку. Приготування, очищення. Ні цього було близько до неї. Я, ви знаєте, домогосподарка. Це не те, що я люблю чистка з ганчіркою щодня, але мій чоловік і діти не можуть бути голодними. Моє особисте правило і розуміння життя.

І я почав викладати Марина як бути домогосподарка. Він був, відверто, поганий. Суп розірвав плиту, хоча це на кухні. Пілінг картопля легше відкинути. Шкіра товста в пальці, якусь горох заливають в сковороду, хоча були нормальні бульбки. Не знаю, а пилосос просто не залишається. Він, ймовірно, зважує половину її.

Але вона спробувала. Про це Однак, коли ваша дитина 12 років намагається дізнатися, як приготувати і він не досягне успіху, він виглядає дивовижним. І коли дружина тільки сина не знає, що рис слід мити перед варінням, є питання, посипання і досить відчутне змазування. І він слідує вам навколо, дивний.

Одного дня, я промив всі мої побутові речі, займав свою пральню зовні до сухого, і пішов, щоб випити сам чай. Я люблю заварити все від звичайних трав. Купуйте чай, не схожий на дуже багато: не натуральний, з барвником, дорогою і своєрідним солодким запахом. Я бачу Марину, що носила дерево в руках. І колоди не чіпуються, сучать, і вони зважають нормально.

Я дивився, де вона збиралася. Чоловіча цегляна дрова. І я ніколи не дозволяв собі вимагати таких подвигів від мого дочки. До того, як вона встигла заховати за межі, вона впала. Я був боляче, очевидно, якось не виправдав на камені в траві. Ну, вогненний спосіб, це інший. Я шукаю, дивлюся, див., якщо хтось бачив його. Ну, курка повинна навчитися літати самостійно без моєї допомоги. Це океї.

Через півгодини прибув сина. Я думав, що його сестра-в-одному, хто кинув його з роботи. Але ні, він назвав її перед і запитав її, щоб принести деякі дрова, він потрібно, щоб завантажити їх в машину дуже швидко. Я отримав в ньому і зліва. Я соромлюся. Весь наступний вечір і половина наступного дня Марина не залишила приміщення.

Дочка-в-одному подобалася її, вони провели багато часу разом. Вони розповіли один одному всі види неспроможності. Він був від свого, що я дізнався, що Марина була серйозно поранена. Моя нога була набрякла після падіння, навіть якщо не було перелому. Коли я почав турбуватися. Я пішов до кімнати моєї дочки з бандажами і водою. Дійсно, розташувати. Я перевернув його, приніс деякі продукти харчування. Марина дивилася на мене з дивним виглядом і я зрозумів, що це був погляд вдячності. Бог, ми так різні.

Я не скаржаюся на мій дочку. Я дочка тепер. Я почав помітити, що Марина насправді робить щось на все. Але не можна побачити її в будинку. Дочка просить допомогти з уроками - вона тут. Моя син запитує щось. Це допоможе тут. Не думаю, що ми не робимо її покоївкою. Ноп.

км

Але я можу побачити її намагаючись. Не відмовляється від допомоги. І так, приготування краще. Вона не повинна бути вареною. Мій син, безумовно, не буде голодним. Ось ми йдемо. Моя думка про те, що зараз змінила. Я зрозумів, що наша донька-в-права дуже хороша людина. Але з власною відмінністю. Я сподіваюсь, що вони добре. Моє батько і я завжди буду допомогти. Ми повинні жити разом.