Чоловік зморшився, його дружина почала подразнити його, чай був не перший рік разом.

Сім'я є власністю двох осіб. Не більше чоловіка, ні жінка не може тягнути ремінь самостійно. Або ж, для того, як вони можуть це зробити, але потім зникає ентузіазму, і є розкол. Для чоловіка. Тести Це перша «звірка» довіри. Жінки, в цілому, діють набагато тонше і більше хитрості.

р.

Один з наших читачів вирішив поділитися своєю історією. До речі, ми знайдемо його дуже цікавим і розкриваючим. Неприємне ставлення подружжя до одного недостатньо, коли він закінчує чимось хорошим. Ось чому історія Вікторія так цікава.

Недавній, мій чоловік і я мав дуже великий скандал. Починався з маленькими речами і привели до зцілення і звинувачення. В кінці чоловік навіть заглушував двері, так як було просто небезпечно продовжувати розмову в високих тонах. Ви хочете знати, що я зробив цей час?

Я не зацікавив себе. Вогонь вийшов, ми почали відходити один від одного, тому чому почати все? Ось мій чоловік. Прогулянка по квартирі з червоними болгаючими очима і згортається нижню губу. Як і дитина, яка була дуже застарілою.

Я був відносно спокійним, тому що я знаю, що збирався. Ми далекі. Жорсткий. Але це не мій вини. Я спробував не реагувати на постійні провокації цього вечора. На жаль, людина, яка не доглядала. І що тільки зробив Alexy сердитися. Це те, що все відбулося набагато раніше. Про рік назад. Коли мій чоловік почав обдурити на мене.

Я дізнався про це випадково, хоча я зізнаюся, я таємно перевірив мій телефон чоловіка. У своїй нездатності він не захистив його в будь-який спосіб і прочитав повідомлення, що надходить на екран був досить простим. Коли я помітив, що його колега “Еуген” надсилає деякі дуже панібратичні SMS. Як виявилося, реальне ім’я працівника Євгена.

Після цього у мене було 2 дні підвищеного артеріального тиску, який мій чоловік взяв як нормальний недуг. Але я не сказав йому нічого. Намагатися ближче, краще. Щоб зробити деякі висновки для себе і зупинити спілкування з поза жінкою. Але мої зусилля прийшли до нічого.

18583

Тоді я спробував спровокувати відповідь за допомогою його методів. Я зустрів чоловіка. Ніщо серйозне, просто мухне. Вона залишила телефон у видатному місці, коли чоловік був в одному номері. Ніщо. Він не зацікавився. Це його. Закінчення над.

Ця робота над Алексієм, як червона крига на бульб. Він замочений. Він почав кричати гучно. Згадувати деякі минулі гравіти. Говорячи про мій холод і бездіяльність. Як ви бачите, він не сказав про свою дружину. І пішов він. Не назавжди, але він пішов. І я знаю де.

Через два години з'явився раптовий виклик. Невідомий голос сказав мені, що мій чоловік був в аварії. Жорсткий. Функції двигуна можуть бути порушені. Ведуться прогулянка і догляд за іншим життям. Я залякався. Я сидів на стільці десять хвилин без думки в голові. Шок.

Але потім швидко зібралися і пішли на адресу. Я не знаю, що мене керують. Чи можливо борг. Або пам'ять тих яскравих моментів, які Alexei і я переживав разом. Ось, я тут. У той же лікар, судячи за голосом, продемонстрував мене, в якому в кімнаті мій чоловік був. Через хвилину в білому пальто я прогулявся в приміщення. І побачила величезні очі свого чоловіка.

Він був дрібним. Неприємно п'яний і дивний, але відмінно дрібно. Він був очевидним, що він не сподівався бачити мене. Моя людина захотіла захопити мене, але він не міг. Я просто не розумію, що збирався.

304838.

Потім один з лікарів взяв мене в сторону і пояснив все ретельно. Це був мій чоловік. Колишній босом. Алексей назвав його близько 40 хвилин після скандалу. П'яні бризки. Я не знаю, що це можливо, щоб отримати таку державу в такий короткий час. І ще. Чоловік загрожував однокласнику вирішити свою проблему.

Через деякий час він погодився і назвав два жінки з тим же повідомленням: Олексій був у випадковому випадку, буде вимкнено. Це тест.

Яку жінку називають першою. Вона не підбирала телефон, а потім, крі, вона слухала. Вона попросила мене зателефонувати її в п'ять хвилин. Після цього часу вона протягувала себе разом і змогла чітко пояснити, що Олексій був лише другом. Дружина має бути там і приймати деякі рішення. Вона не має часу або нервів для цього. Бажаю Вам все краще.

Я не чекав відповіді. Так він продовжував пити і принести себе до повного овоча. Я прийшов і знайшов лікаря. А потім ви знаєте.

Я думав про це. Чи потрібно це? Щоб перевірити дружину і кохану. У мене є деякі скарги про мене. Акт як справжня тварина. Що таке людина, що робить кашу самому і не може захопити його? Може бути, у мене є емоції. Але я не можу пояснити собі, чи все, що відбувається зараз нормально. Розмова не може допомогти.

Друзі говорять різні речі. Деякі люди намагаються прощати. Хтось сказав мені, щоб упакувати, або краще дати йому пакет. Але прийняття такого важкого і важливого кроку не вистачає нервів. Що робити?