Юлія Висоцька переконана, що жінка повинна працювати над собою, ніколи не зупиняється.

Саморозвиток і самовдосконалення - що жінка повинна робити в будь-якому віці. «Робота на себе – це робота, яка ніколи не повинна зупинитися!» – розповідає Юлія Висоцька, і я не згодні з нею.

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, що випічка Варто вибрати для щоденної роботи самостійно. Порада від улюбленої акторки та телеведуча Юлія Висоцька!

Юлія Висоцька переконана, що жінка повинна працювати над собою, ніколи не зупиняється. Р

Я можу сказати про себе: Я не буду витрачати час на цей час, я не буду варити нескінченно, я буду спати нескінченно, і я також знаю, як не їсти багато. Я знаю, що я буду робити замість. Скільки коштує побачити, переглянути, читати і обговорити – кіно, книги, серіали в кінці (де ще!).

Так нехай рух (принаймні, навколо будинку!) і нехай наші душі вправи. Вона повинна працювати! – написав у своєму обліковому записі Instagram Юлія Висоцька напередодні блокування, яка почалася 27 жовтня.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Публікація Юлія Висоцька (@juliavysotskayaofficial)

Юлія Висоцька аудіокнигай Вони зручно слухати на довгу дорогу, вони не займають місця, а голос читача вміло занурюється в потрібну атмосферу. Аудіокниги в порівнянні з фільмами сприяють розвитку фантазії.

Формат аудіо-серії фактично пережили як телебачення, так і в Інтернеті, і це ще актуально сьогодні. «Студії розповідають в голосі – доматор. І це дуже кров'яна і глибоко! – каже Висоцька.

Пам'ятайте, коли ми були діти, ми всі слухали вінілові записи з казками та радіопрогравачами з улюбленими митцями? «Невідома жінка на Місяці», «Срібло взуття» і з яких причин не схожа на «Cat House».

Публікація Марина Книжковий блог (@chitashka)

Голос має великий вплив на підсвідомість людини. Кожен з нас любить певний час голосу, і це може мати щось робити з дитинства. Деякі голоси здаються дорогими і близькими до нас, інші дратівливі. У нашому серці висловили казки. У аудіокнизі важливо знайти своє оповідання.

Актриса і телеведучий кулінарний Телешоу "Оцінка вдома!" У своєму блозі вона сказала, що вона нещодавно прослухала аудіосеріалу Дмитра Глухова з назвою «Пошта».

Письменник Глуховский Висоцька пол-беат після його роботи «Текст». Я не бачив письменника, щоб всі його персонажі були обережні та шановані. Він любить навіть погані персонажі. Тексти пісень, а це означає: І вони всі дуже душевні і реальні! – ділиться думками Юлія Олександрівна.

Публікація від Book Club of Southeast Moscow (@bookclub_mamazon)

Юлія Висоцька згадувала записи старих акторів. Що таке вірші «Еуген Онєгін» у читання Юрасика. 1967, між двома! Або «Моног жінки» Аліса Франдліха. Або як Гурченко читає вірші К. Симонова.

Публікація Аліса Франкліха Ірина Купченко (@alicefreindlich_irinakupchenko)

У своїй молоді Юлія Висоцька відвідала музичний зал Леніна в Мінську для прослуховування цих чудових творів, але тепер у нас є багато речей, які вільно доступні. Тому не слухайте деякі старі штуки? Вони мають багато важливих слів, тому багато глибини!

Також у своєму блозі Юлія Висоцька згадувала про старі телевізійні вистави та голоси, що діють наші мультфільми. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Леонов створив щось неймовірне з голосом!

Публікація Марина Краснодар (@marina_7_12)

Якщо ми говоримо про телевізійні вистави, то особисто пам'ятав дивовижну гру «Міліонер» Бернар Шав у головному пологовому будинку з Юлії Борисової. Або «Варшава Мелодія». Це чудовий!

Для розуміння цікавих думок і порада Юлії ВисоцькоїДивіться відео з офіційного каналу. Я люблю не тільки варити за рецептами Юлії Олександрівни, але і послухати її думки про життя і мистецтво!

про:blank

Я також пропоную дізнатися, що є секретом позитивного вигляду життя Юлії Висоцької. Ці поради допомагають їй радіти щастя, добре виглядати і насолоджуватися кожним днем!

Фрагій Юлія Висоцька вважає, що жінка повинна працювати на себе без перерв. Саморозвиток і самовдосконалення не було скасовано! Навіть в середині пандемії можна знайти час. Крім того, робота над собою завжди дає результат і допомагає впоратися з будь-якими труднощіми і досвідом.

Повідомте нам у коментарях, якщо вам подобається. слухати І аудіо виступи? Я хотів би прочитати про це!