У телефоні дружини знайшли незаймана кількість, вона запевнила, що вона належить старому другу

Що відбувається, коли чоловік починає лікувати дружину без довіри? Бетраал, децепція або приховані риси, які негативно впливають на життя сім'ї? І як правильно виставити? Дуже просто. Просто подивіться в неправильному напрямку.

Одруження Віталія та Марія Віталія обробляли дружину, Марія, з ніжністю. У цей час вони мали два чудових дітей. До цього вже одружилися дружини. Вони думали, що вони були дуже досвідченими у відносинах. Віталія і Марія люблять думати, що без досвіду попередніх з'єднань вони не мають такої гармонійної спілки.

Але думка Віталія різко змінила. Нещодавно він випадково побачив повідомлення на телефоні дружини. Приїжджав, коли Марія не була в кімнаті, а Віталія була поруч. Повідомляємо про повідомлення в соціальній мережі.

Я сподіваюся, що ви думаєте про мене так само.

Не вірить очі. Він не особисто перевірив телефон Марія. Не було в своїх правилах. Він вирішив почекати своєї дружини і принести її до відвертої розмови.

Коли Марія вступила в приміщення, неприємна розмова чекала її. Віталія вимагала пояснити, хто і чому писав її такі повідомлення. Марія почала заперечувати її. Вона розблокувала свій телефон і читати текст.

до Це просто старий друг шахти, вона сказала. Я не знаю, чому він пише. Я думаю, що це спосіб. Не звертайтесь до цього!

до Чи можна побачити листування?

- Чому?

- Я просто хочу переконатися. Якщо у вас немає нічого приховати, ви нічого не повинні страхувати. Я дуже хочу вірити, але я думаю, що ви будете робити те саме, якщо ви були мені.

В першу чергу Марія резистувалась, але все ж давала телефон до Віталія. Що він чекав його ще сильніше. Багато, багато повідомлень від певного Миколая. І з Марія, теж. Повідомлень чергуються з дзвінками (з них також багато), і текст був повним неоднозначним фліртуванням. Віталія ковтати пальця по екрану, подивившись на невеликі листи до того моменту, як лист досяг останнього вироку:

«Я сподіваюся, що ви думаєте про мене стільки, скільки я про тебе. й

Як Марія пізніше заявила, що все обмежувалося листуванням і дзвінками. Не побачила Миколая і не хочу бачити його. Для неї це фліртація нічого більше, ніж весело. Віталія повинна вірити її. У них є сім'я. І вона не хоче, щоб зруйнувати все.

Чи є це дійсно так? Марія вже продемонструвала себе, здатне лежати. Віталія взяла на себе свіжий погляд на дружину та їх родинне життя. Цього ж вечора Марія боїться, що Віталія вимагає розлучення. Вона попросила мене не брати цей різкий крок. Віталій не відповів нічого. Він все ще не міг зрозуміти, що робити краще. Але навіть якщо мова йде про розлучення, Марія не повинна турбуватися про надання - Віталій не представить гроші і майно.

Наступного тижня Віталія виглядала без впевненості в дружині, які з сумним виглядом займалися рутинкою навколо будинку. Він не захоче сім'ї розбити. Він стане ударом для своїх дітей. Але що якщо Марія просто підірвала атмосферу взаємної довіри та поваги? Без цих речей, не існує щасливого сімейного життя.

Чи можна ви довірити когось, хто пішов один раз? Чи є це право на Віталія прощення Марії? А чи є їх родинне життя, допущене до розлучення?