Люблю маму за одруження в 70 році.

Що робити? слова матері перед весіллямЗ огляду на те, що весілля буде проходити на власній, і навіть восьмому декаді? Слова підтримки, красиві побажання для великої та довгої любові або, навпаки, критики батьків та спроб зупинити непотрібне свято?

Люблю маму за одруження в 70 році. р.

Пілінги Виділяють всі життєві ситуації. Кожен намагається зробити своє існування більш цікавим і комфортним. Важко викладати літню людину, як поводитися, особливо в питаннях смертності. Але наш читач не погоджується з цим курсом подій. І з хорошої причини.

Мами слова перед весіллям я люблю маму дуже багато. Не пропустіть мене неправильно, я не пишу це, щоб виправдати себе, але запитати про поради. Ситуація: моя мама 74 років. Вона доросла, зроблена жінка. Так зробив я, хоча. Але мій мама також здається дуже нудним.

У всьому житті вона мала 3 чоловіки, і вона любила кожного своїми силами. У своїй молоді ефектна, красива жінка, вона відчувала увагу чоловіків до неї. І тепер він не залишає її без уваги. Тільки я особисто спостерігала за пару разів, як сором'язливі, червоні діди підійшов до нас і запропонував купити чай.

152811

Так, мама все одно знає, як доглядати за собою. На святах і днях вона може бути надана одягом, який вона обирає в Інтернеті (!), або косметика. Що я отримав. В той же час я запевнив, що мама завжди лікувала своїх дітей з розумінням і підняла нас всім гідним людям.

Я попросив її пересуватися з чоловіком. Діти виросли і переїхали в інші міста. Ми не протипоказані таким чином, щоб не було проблем. Але вона тримала рефюзацію. Ви побачите, що для неї буде важко регулювати режим, вона не має друзів в нашому районі, вона займає тривалий час, щоб піти в центр, і вона "не одна з тих жінок в шарфах, які їздить в громадському транспорті вранці. й

663053.

Пансіонат пелет, допущений, не дуже високий. Це не ваша дружина. Але, так як ми всі звикли допомогти їй, і вона не використовується, щоб витрачати гроші, мама відчуває себе добре. Прогулянки, йде в театри, сидить з друзями в кафе.

Ну і це. Вона колись зустрілася з чоловіком одного, «інтерестінг», за її словами. 8 років її молодший, вдоволення. Ви знаєте, швидкий хлопець. З поганом, шапкою і цілим ударом бойових фраз, таких як «Хі, дівчата, як ти так пізно мамі нехай підуть на прогулянку». Будь-ласка, ви отримаєте її.

Вони почали зустрітися з ним в різних місцях, прогулянка, поділитися історіями з біографії. Тексти пісень, а це означає: І якщо це було, я б не розумію. Я не скажу слово. Але ні. Це було шість місяців і мій мама не знаю, що вони вирішили отримати шлюб. Вони люблять, потім.

Пельс А, так що ви розумієте, що людина наш 20 років тому відроджує свою дочку, яка проживала весь цей час. Сім'я, діти. Дякую, це велика квартира. Але, виходить, що жінка в пенсії не має свого дому. Як ви думаєте, що є навіть найменша ймовірність того, що він хоче маррі через відсутній житловий простір? І я думаю так.

Я можу уявити ситуацію, якщо щось страшне. Чи варто побачити смужка обличчя «крофа» в квартирі матері, яка запрошує мене і чоловіка, щоб відвідати? Не страшно думати.

Питання, чи можна це вирішити закон? Зайдіть до нотаріуса або юриста зараз і виписайте документ, який маєтку матері в будь-якому випадку залишається для своїх дітей? Що б бути краще, ніж замішувати чоловіка. Не потрібно судити мене, просто стояти в моєму місці другий. Я думаю, що це неправильно. Але я не можу впливати на мами. Дуже дякую.