Якщо ви пишете свою дружину, щоб відкрити очі на невідповідність вашого чоловіка?

Як помстати на недбалому екс-партнері за роки прийому? І варто помсти боляче іншої половини колишнього коханка? Сьогодні ми поділимо історію життя нашого абонента про те, що покарання, на її думку, заслуговує траєктора. А потім ми сподіваємося на обговорення з вами в коментарях, чи варто помстати на екологію.

Вони кажуть, що найкращий спосіб отримати помста на недбалому екі, щоб стати щасливим без нього. Для мене це все snotty stuff для вісімh-graders. Я вірю, що брехня і маніпуляція не повинні бути допущені. Так, коли я мав вчитися в першу чергу, що це було б так, щоб провести найкращі роки мого життя на лежачих порожнях розмови, я не сумнівався в тому, що я буду платити його в повному обсязі.

Якщо ви пишете свою дружину, щоб відкрити очі на невідповідність вашого чоловіка? р.

У нас була різка. Ми не помітили, як невинна мука перетворилася в реальні стосунки. Здавалося, що така пристрасть існує тільки в кіно.

Якщо ви пишете свою дружину, щоб відкрити очі на невідповідність вашого чоловіка?

Але через рік все почалося згасити. Як часто справа, з такою ж швидкістю, на якій все почалося. Він знайшов ще один дуже швидко. Я не розумію, що все вийшло неправильно.

Хоча я ще мав почуття для цього чоловіка, я вирішив дати йому йти.

Через шість місяців я нарешті відновив з розбиття. Він вирішив повернутися до мене. Звісно, на мій погляд, я знав, що ви не входите в одну річку двічі, і це було малоймовірно, що все вийде з неї. Але пережили почуття. Він пообіцяв, що він перерву з його поточною подругою, і ми бути тонким, якщо я просто дав йому ще один шанс.

Про нас Я вірю всіх своїх помилкових обіцянок? Звісно, що я зробив! А потім виявилося, що з цією дівчиною він юридично одружений і не збирається розлучення.

Ця новина дійсно шокувала мене. Чому повернутися до мене після того, як хтось інший? Я просто не знайшов цю ситуацію в моїй голові!

Я зрозумів, що я був у відносинах з обманом і маніпулятором, який був просто комфортним у використанні жінок. Що, до речі, я не забув, щоб розповісти дружину. Я думаю, що вона має право дізнатися, хто одружився.

Ви думаєте, що наш герой зробив право? Якщо ви не бажаєте помсти на свій погляд? Не соромтеся поділитися думками про це в коментарях!