20
Відтепер я збираю шкарпетки без пари, знайшов їх блискуче використання в господарстві.
Іноді ви починаєте в'язувати шафу, і ви розумієте, що у вас є пучок різних шкарпеток у вашому ящику без пари. Ви коли-небудь робили це? Мої шкарпетки вкрадені собакою, і є гора гуненої свино-пружених шкарпеток. Вони самотні, і це сором'язлива, щоб відкинути їх. Але я знайшов спосіб подарувати їм нове життя. шити сидіння на стільці своїми рукамий
Шпалери на стільці своїми руками Коли мова йде про стільці, то в будинку з тваринами і дітьми, дерев'яні міцні стільці без оббивки прослужать довше. Але не можна сидіти на них довго. Головна магазини продають окремо м'які сидіння для дерев'яних і садових стільців. Вони різних форм і кольорів, з жилетами, жилетами і яскравими візерунками.
Але чому витрачати гроші на ці речі, коли ви можете зробити предмети домашнього декору самостійно? І це не буде місця для магазинів. Техніка нашивки, в якій проводиться сидіння для крісла, виготовленого з шкарпеток, ран в ручних відтінках від життя, теплі спогади, які так дорогі нам.
На телеканалі Moth Art, майстер-клас продемонстрував детальний майстер-клас про те, як пришити яскраве унікальне місце на стільці. Вимкнено це досить простий, але це медитативний, тому якщо вам подобається шиття, це майстер клас для вас.
Вам потрібно.
Детальне відео про те, як зробити сидіння своїми руками, залишити тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
про:blank
Ідею сольних шкарпеток так надихає, що я не кинувся речей, які я не зносила. У світі свідомий рух споживання набирає популярність. Правила руху: перш ніж викинути щось, подумайте про те, як його можна використовувати, якщо вона не може бути використана, то вона повинна бути перероблена.
Насправді багато майстринь зобов'язуються в'язати килими з непотрібного текстилю, деякі пришивають автентичні сумки і косметику, перетворюючи тканину в пряжу. А коли ви створюєте щось схоже на це своїми руками, вона має велике значення для вас і для ваших дітей. Чи не це?
Шпалери на стільці своїми руками Коли мова йде про стільці, то в будинку з тваринами і дітьми, дерев'яні міцні стільці без оббивки прослужать довше. Але не можна сидіти на них довго. Головна магазини продають окремо м'які сидіння для дерев'яних і садових стільців. Вони різних форм і кольорів, з жилетами, жилетами і яскравими візерунками.
Але чому витрачати гроші на ці речі, коли ви можете зробити предмети домашнього декору самостійно? І це не буде місця для магазинів. Техніка нашивки, в якій проводиться сидіння для крісла, виготовленого з шкарпеток, ран в ручних відтінках від життя, теплі спогади, які так дорогі нам.
На телеканалі Moth Art, майстер-клас продемонстрував детальний майстер-клас про те, як пришити яскраве унікальне місце на стільці. Вимкнено це досить простий, але це медитативний, тому якщо вам подобається шиття, це майстер клас для вас.
Вам потрібно.
- шемале
- нитки
- свінгери
- Кошик
- штикли
- 1м бавовняна тканина
- 0,5 м декоративна стрічка
- 0,5 м щільних тканин
- олівець
- Підготуйте шаблон: виріжте квадрат від 8 до 8 см з картону або щільного паперу. Використовуючи цей візерунок, вимірюйте і виріжте 36 квадратів з бавовняної тканини.
- На квадратах бавовни відступають по краях 0,7 мм і виводимо лінії з усіх боків квадрата. До цього до всіх квадратів тканини.
- Тепер відрізаємо гумку і носимо від кожного носка. Покрокове від п'ятниці коротку відстань і виріжте дві частини носка, потім виріжте їх з одного боку, ви отримаєте два прямокутники з одного носка.
- Кожен шматок носка підключений до одного квадрата бавовняної тканини. Пришийте кожну площу з усіх сторін.
- Тепер з'єднайте 6 квадратів один з одним в 1 смузі. Виявляється 6 смужок, які потрібно пришити в 1 квадрат.
- Тепер робимо невеликий отвір ножиць в бавовняній частині кожної площі і заповнюємо квадрат синтепоном. Закрийте всі отвори.
- Щоб приховати непрозору бавовняну частину, з'єднайте сидіння обличчям до обличчя щільною тканиною, потім виверніть її і зшиваємо отвір. При бажанні можна зробити рюші з декоративної стрічки.
Детальне відео про те, як зробити сидіння своїми руками, залишити тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
про:blank
Ідею сольних шкарпеток так надихає, що я не кинувся речей, які я не зносила. У світі свідомий рух споживання набирає популярність. Правила руху: перш ніж викинути щось, подумайте про те, як його можна використовувати, якщо вона не може бути використана, то вона повинна бути перероблена.
Насправді багато майстринь зобов'язуються в'язати килими з непотрібного текстилю, деякі пришивають автентичні сумки і косметику, перетворюючи тканину в пряжу. А коли ви створюєте щось схоже на це своїми руками, вона має велике значення для вас і для ваших дітей. Чи не це?
Хворий рік жив, але не знаю, як дрібно порізати капусту без втрати.
Китайські люди приймають наш шоколад з супермаркетів з кошиками, але вони чай без цукерок в домашніх умовах