Відтепер я збираю шкарпетки без пари, знайшов їх блискуче використання в господарстві.

Іноді ви починаєте в'язувати шафу, і ви розумієте, що у вас є пучок різних шкарпеток у вашому ящику без пари. Ви коли-небудь робили це? Мої шкарпетки вкрадені собакою, і є гора гуненої свино-пружених шкарпеток. Вони самотні, і це сором'язлива, щоб відкинути їх. Але я знайшов спосіб подарувати їм нове життя. шити сидіння на стільці своїми рукамий

Шпалери на стільці своїми руками Коли мова йде про стільці, то в будинку з тваринами і дітьми, дерев'яні міцні стільці без оббивки прослужать довше. Але не можна сидіти на них довго. Головна магазини продають окремо м'які сидіння для дерев'яних і садових стільців. Вони різних форм і кольорів, з жилетами, жилетами і яскравими візерунками.

Але чому витрачати гроші на ці речі, коли ви можете зробити предмети домашнього декору самостійно? І це не буде місця для магазинів. Техніка нашивки, в якій проводиться сидіння для крісла, виготовленого з шкарпеток, ран в ручних відтінках від життя, теплі спогади, які так дорогі нам.

На телеканалі Moth Art, майстер-клас продемонстрував детальний майстер-клас про те, як пришити яскраве унікальне місце на стільці. Вимкнено це досить простий, але це медитативний, тому якщо вам подобається шиття, це майстер клас для вас.

Вам потрібно.
  • шемале
  • нитки
  • свінгери
  • Кошик
  • штикли
  • 1м бавовняна тканина
  • 0,5 м декоративна стрічка
  • 0,5 м щільних тканин
  • олівець

1. Підготуйте шаблон: виріжте квадрат від 8 до 8 см з картону або щільного паперу. Використовуючи цей візерунок, вимірюйте і виріжте 36 квадратів з бавовняної тканини.
  2. На квадратах бавовни відступають по краях 0,7 мм і виводимо лінії з усіх боків квадрата. До цього до всіх квадратів тканини.

3. Тепер відрізаємо гумку і носимо від кожного носка. Покрокове від п'ятниці коротку відстань і виріжте дві частини носка, потім виріжте їх з одного боку, ви отримаєте два прямокутники з одного носка.
  4. Кожен шматок носка підключений до одного квадрата бавовняної тканини. Пришийте кожну площу з усіх сторін.

5. Тепер з'єднайте 6 квадратів один з одним в 1 смузі. Виявляється 6 смужок, які потрібно пришити в 1 квадрат.
  6. Тепер робимо невеликий отвір ножиць в бавовняній частині кожної площі і заповнюємо квадрат синтепоном. Закрийте всі отвори.

7. Щоб приховати непрозору бавовняну частину, з'єднайте сидіння обличчям до обличчя щільною тканиною, потім виверніть її і зшиваємо отвір. При бажанні можна зробити рюші з декоративної стрічки.

Детальне відео про те, як зробити сидіння своїми руками, залишити тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

про:blank

Ідею сольних шкарпеток так надихає, що я не кинувся речей, які я не зносила. У світі свідомий рух споживання набирає популярність. Правила руху: перш ніж викинути щось, подумайте про те, як його можна використовувати, якщо вона не може бути використана, то вона повинна бути перероблена.

Насправді багато майстринь зобов'язуються в'язати килими з непотрібного текстилю, деякі пришивають автентичні сумки і косметику, перетворюючи тканину в пряжу. А коли ви створюєте щось схоже на це своїми руками, вона має велике значення для вас і для ваших дітей. Чи не це?