Хворий рік жив, але не знаю, як дрібно порізати капусту без втрати.

Як порізати капусту, коли немає особливого порубу? Наприклад, не можна різати плавно і тонко ножем. І з блендера надходить каша, яка тільки в пиріжках і може бути використана. Якщо ви хочете sauerkraut, і погоньте його - ні, наш простий життєвий хак допоможе.

Спосіб, з яким ми познайомимо читачів сьогодні, дозволяє легко вирізати капусту, швидко і акуратно. І найголовніше, ні ніж!

До речі, для бродіння краще взяти капусту середні або пізні сорти. Пиріг на різці повинен бути легким, темним протягом тривалого часу викласти на склад. Досвідчені господині керуються листям капусти: «Забарвлення кольору листя капусти, чим більше цукру вони містять. Лист повинен бути соковитим, не сухим і тонким. І звичайно, яка капуста більша, вона повинна бути жителем. й

Змийте капусту і видаліть верхню зелену і пошкоджену листя з голови. Наріжте півень два.

Наріжте половинки на два більше штук уздовж шпильки.

Вирізати його.

Тепер руки самі з простою рослинною шкіркою. Затримали листя капусти з лівою рукою, щоб вони не зламалися. І справа приводять овочевий пілінг навколо ребра.

Звичайно, це буде складно пришити три відро як це. А ось салат або одну баночку з квашеної капусти досить зручно. Швидко, просто і без зайвих проблем.

Якщо було можливо швидко вирізати капусту, то хочу залишити її так само швидко. У нас є рецепт солоної капусти, яка тільки займає чотири дні. Що робити цілий місяць або два, коли ви можете провести лише кілька днів їжі? Тим не менш, що в даний час в містах мало людей sauerkraut бочки. Але три літри можуть бути просто правими.