10
Принцип вживання зернових культур
Багато людей вважають, що вживання здорової їжі щодня дорого. Але це не так. Найвища їжа на землі дешевше багатьох продуктів.
Проростки Живий-enzymeДоброго дня! Вони можуть зцілювати від багатьох захворювань і омолодити організм, позбутися зайвої ваги і поліпшити загальний стан організму.
Міцність і плодоносить Відомий з давніх часів. Пророщені зерна на постійній основі на тривалий період часу були потілені вибраними людьми - імператори, магії, давні саги, героями, іогами, центарами і навіть астрономаути!
Пророщені зерна пшениці, льону, ячменю, альфалу, гірчиці, гарбуза, соняшнику, амаранту; гірчиця, курча і пюре мають максимальну біоенергетику. Вони дають активність організму в більшій фазі. Як і той, що допомагає невеликому проростку перетвориться в міцну рослину. Ця їжа називається “живою їжею” або "Ексіар молоді"й
р.
До цього дня багато важливих знань, а їх переваги були підтверджені сучасними медичними дослідженнями. Це також стосується вживання зернових культур: наші предки інтуїтивно зрозуміло зрозумілі їх значення, і сьогодні ми знаємо, що це один з найбільш корисних видів їжі.
Редакція "Сайт" Я вирішив розповісти про корисні властивості цього древнього засобу. Це секретний рецепт довголіття!
Спроутний раціон насіння дешево. З одного кілограма сухого насіння одержують 2 кілограми «читаної» їжі (в результаті насичення їх водою). Купуючи апельсини або банани, викидаємо майже половину ваги у вигляді шкірок і ямок у сміття. Крім того, необхідно врахувати те, що 300 г насіння – це серйозне закуска, і 300 г, наприклад, банани, – «рідка доза».
Краще з'їсти насіння без термообробки, додаючи їм салат або просто їсти їх сирою. І можна додати пророщені зерна до хліба, і каша, і в перших стравах. Головне, що вони в раціоні кожен день, а потім здоров'я і настрій завжди будуть в курсі!
Сьогодні, за рахунок жахливих непристойних звичок їжі, середня тривалість життя середньої особи становить 70 років, тому ідея, що ви можете жити довго, не страждаючи фантастично. Але все залежить від вашого настрою і способу життя, психічних переконань, звички харчування.
І я вирішив скористатися цими порадами і почати засвоєння цього супер-здорового продукту в мій раціон. Якщо ви, як для мене, ця інформація важлива і цінна, поділитися своїми друзями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Проростки Живий-enzymeДоброго дня! Вони можуть зцілювати від багатьох захворювань і омолодити організм, позбутися зайвої ваги і поліпшити загальний стан організму.
Міцність і плодоносить Відомий з давніх часів. Пророщені зерна на постійній основі на тривалий період часу були потілені вибраними людьми - імператори, магії, давні саги, героями, іогами, центарами і навіть астрономаути!
Пророщені зерна пшениці, льону, ячменю, альфалу, гірчиці, гарбуза, соняшнику, амаранту; гірчиця, курча і пюре мають максимальну біоенергетику. Вони дають активність організму в більшій фазі. Як і той, що допомагає невеликому проростку перетвориться в міцну рослину. Ця їжа називається “живою їжею” або "Ексіар молоді"й
р.
До цього дня багато важливих знань, а їх переваги були підтверджені сучасними медичними дослідженнями. Це також стосується вживання зернових культур: наші предки інтуїтивно зрозуміло зрозумілі їх значення, і сьогодні ми знаємо, що це один з найбільш корисних видів їжі.
Редакція "Сайт" Я вирішив розповісти про корисні властивості цього древнього засобу. Це секретний рецепт довголіття!
- Вітамін бум
Насіння пророщеного насіння містять величезну кількість вітамінів, мікроелементів і всіх незамінних амінокислот. І все це багатство в природній формі зручно для нашого організму, на відміну від аптечних препаратів.
- Молоді Дівчата
Зернові паростки допомагають підтримувати і продовжити молоді через велику кількість антиоксидантів. Вони не тільки роблять людину молодшою, але і допомагають всім органам в функції тіла повністю. - Сталий імунітет
Біологічно активні речовини, що містяться в розсаді зернових культур, покращують імунітет. Відомо, що їсть пророщеного зерна допомагає уникнути утворення ракових клітин.
- нервова система
Таке харчування допомагає регулювати емоційний фон. Відчувні і тривожні стани полегшують, нормалізує настрій, підвищується стійкість до стресу. - Інтимне здоров'я
У чоловіків покращує потенцію, а у жінок нормалізується менструальний цикл і гормональний баланс. Хвороби, такі як мастопатія, йдуть далеко.
- Сильні судини
Використання живої їжі у вашому раціоні нормалізує тиск, знижує погодну залежність, знімає вегетативну судинну дистонію. - Відмінне бачення.
Навіть при сильному міопії речовини, що містяться в проростках, допомагають значно поліпшити зір і навіть відмовитися від скла!
- Краса.
Вічно молодий Ліз Тейлор і чарівний Джейн Фонда дав важливе місце в їх раціоні до ніжної зелені молодих паростків. Їх приклад слідують топ-моделями, тому що в їх роботі хороший комплексіон, білосніжні зуби, еластична шкіра, блискуче добре вкрите волосся не розкіш, але необхідні професійні якості. - Втрата ваги
Спробуйте за допомогою пророщених зерна для сніданку. Вони насичують організм всіма необхідними речовинами, дають стрибок енергії, і протягом дня ви відчуєте менше їжі.
р. - Міцність і міцність
Коли людина повністю подається, він відчуває себе великим. Будь-який, хто регулярно споживає насіння, зауважте, що швидкість сили. Не дивно, що це одна з найспортивних продуктів!
Спроутний раціон насіння дешево. З одного кілограма сухого насіння одержують 2 кілограми «читаної» їжі (в результаті насичення їх водою). Купуючи апельсини або банани, викидаємо майже половину ваги у вигляді шкірок і ямок у сміття. Крім того, необхідно врахувати те, що 300 г насіння – це серйозне закуска, і 300 г, наприклад, банани, – «рідка доза».
Краще з'їсти насіння без термообробки, додаючи їм салат або просто їсти їх сирою. І можна додати пророщені зерна до хліба, і каша, і в перших стравах. Головне, що вони в раціоні кожен день, а потім здоров'я і настрій завжди будуть в курсі!
Сьогодні, за рахунок жахливих непристойних звичок їжі, середня тривалість життя середньої особи становить 70 років, тому ідея, що ви можете жити довго, не страждаючи фантастично. Але все залежить від вашого настрою і способу життя, психічних переконань, звички харчування.
І я вирішив скористатися цими порадами і почати засвоєння цього супер-здорового продукту в мій раціон. Якщо ви, як для мене, ця інформація важлива і цінна, поділитися своїми друзями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Які квіти вирощуються в країні досвідченими садівниками
Абсолютно чудовий результат! Після того, як вона використовувала цей інструмент протягом місяця без викопок.