Фантастична Гаваї!

У Гаваї, хвилі є національним скарбом, адже тисячі любителів серфінгу та інших водних видів спорту прибули сюди вперше!

Історія буде нижче, після фото.

Типова полінезія статуя

18060 р.

По дорозі

1935-1856 рр.

На горах ви залишаєте буквально трохи - і сонце!

Нативний.

Дуже красиві види.

р.

японські та китайські жінки розміщують товари в магазинах

Вони навчають серфінгу всюди.

Пляж Вакікі

Парад Перемоги

Американські ветерани

Вони дуже пишаться ветеранами.

Є багато цікавих речей в магазинах, наприклад, горіхи макадама, вони ростуть на Гаваї, я дуже рекомендую!

Малий сувенірний ринок. Ось одне дерево!

(Б)

Банан дерево

Оренда мотоциклів

Сюрфінг тут є релігія або багато іншого!

Можливо, ви будете щасливі і знайти щось золото.

р.

Вимкнено людей краще, ніж здорові люди!

р.

Американці не вистачало катерів, тепер на таких «тракторах» плавають

Ми бачили максимум - вісім метрів, але кажуть, що є більше!

Місцеві жителі, звичайно, знають, як їздити на хвилі, але туристи бояться таких місць, переважно відпочивати в Waikiki.

Вони кладуть їх в ці дуги, і це коштує близько $100.

І ось вони, акули Galapagos, приблизно 2,5-3 метрів.

Дуже часто в Гаваї

Подорожі до Оху не втомилися, тому що погляди приголомшливі! Крім того, острів не дуже великий, від одного кінця до іншого (в довжину) можна дістатися в годину і навпіл!

Також є піщані пляжі, є місця для хроніка, є місця з великими хвилями і є повністю пустельні пляжі (як на фото нижче), тому кожен знайде щось для смаку!

Красива долина на західній частині острова

Національний парк-заповідник є кораловим рифом, дуже великим різноманіттям риби, проте корали не так добре!

Птахи, як люди дуже доброзичливі.

Ми фотографували підводне мило :

Це дрібно.

Бозили стежка

, Україна

Деякі острів.

Увійти

При покупці авіаквитків до Гаваї за так зване Гавайська привітання оплачується за 15 доларів. І я очікував, що в аеропорту ми будемо радіти Гавайська красуня в національному одязі, танцювати нас і покласти вінки квітів на нас, як в кіно. А потім ми були приємно згасити - ми познайомимося з жирним тітом і просто ставимо на нас ці вінки, і не танцювали : За 35 доларів ми прийняли таксі до нашого готелю Waikiki.

Гаваї - це казка!

Honolulu є досить цивілізованим американський місто! У готелі є багато готелів, магазинів, ресторанів, торгових центрів і багато іншого. У нас є багато пропозицій для екскурсій, які якщо ви витрачаєте на місяць тут, то кожен день можна поїхати на нову екскурсію і все ще не побачити, просто неймовірна кількість пропозицій, починаючи від дайвінгу з акулими, дельфінами, черепахами і закінчуючи вертолітними турами вулканів, за принципом, за адекватними цінами.

Краще забронювати автомобіль заздалегідь через Інтернет, інакше ми думали, що ми вирішили вирішити питання на місці, але виявилося, що в будь-якому з орендарів немає автомобіля - туристи розібралися! Ціни смішні, середнє чебря становить $40 на добу. Тут прийнято зустріти «алоха» і замість «сенку» сказати «магало». Є сувенірний ринок - Центр міста і два основних проспекти - Кухіо і ... (променад), де головна партія.

Є багато бананових дерев, які радували, це шедевр в природному світі, дерево як парасолька, гілки переплетені так дивно, що неможливо зрозуміти – це одне дерево або кілька.

Гаваї друга Японія! Ось кожна друга людина, яку ви познайомитеся, є японською, або на найгірших китайців, купівля яких дивовижна! Здається, що їх єдиний і найважливіший розваг в житті є покупками!

На жаль, ми були тільки на одному острові, Oahu, але ми вивчили його ретельно. На машині виїхали всі разом і по всьому і більше, ніж один раз, користь маленького острова з одного кінця до іншого - близько години і півприводу. В Коуала, де знімають багато фільмів, наприклад, «Годзиль», «Lost», «Jurassic Park» та багато інших. Цікаво, що один раз поїхати. Також придбали екскурсію «дайвінг з акулими» ($90) – Ви випустили в клітку в океан і можете подивитися акули з дуже близької відстані, які намагаються прикусити вам щось! Головне, що не потрібно відкласти процес і не розтягувати руки з камерою з клітки, інакше можна залишити без руки або навіть гірше без фото! : Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

На Haliwei Beach і багато інших пляжів можна подивитися черепахи. Після довгої подорожі по океану вони плавають до берега, щоб викласти яйця або просто розслабитися. Хочу сказати, що черепахи величезні. Ви не можете доторкнутися до закону США - великогабаритних штрафів. Однак підводний, я захоплюю одну черепаху і ковтати з ним, поки я могла дихати. Виявилося, що черепахи досить міцні і перетягують людину з ними глибоко в океан не складуть труднощів.

На східному узбережжі були величезні вісім-метрові хвилі. Ми спробували плавання, звичайно, але він був більш схожим на теплицю в пінополі. Псерфатори відчували як рибу в воді. У мене була така справа... Мій друг, шукаючи на серфінгу, також хотів їздити хвилями. Я купила себе спеціальною невеликою дошкою. І ми пішли на східний берег, де, нехай, були найбільші хвилі цього дня. Уявіть – є хвиля, як стіна, висота 2-поверхового будинку, ударна сила якого така, що збивається, навіть якщо ви підете коліно в воді!

Після перегляду серфувальників на деякий час мій друг вирішив «пошукати свою хвилю» : Я, звичайно, відчув його, але він пішов. Якось потрапив до серфінгу, потім на деякий час там, боявся піднятися на гребінець хвилі. Тоді він почав тягнути глибоко в море, і він не жартливо боїться. І після того, як витрачати решту своєї енергії, він вийшов на хвилю, і його хвиля з усім силою, загартоване в піском вниз і перетягував пару десятків метрів по піску.

Коли він вийшов з цієї води болгарка, він мав фунт піску в роті! А потім довгий час він вибирав зерна піску з рота. Мораль - це те, що якщо ви не знаєте, як впоратися з хвилею, хвиля лікує вас так, щоб ви могли ходити з болем спини на довгий час, або ви будете закінчуватися в колясці. Я пам'ятаю в Венесуелі те ж історія стала мені, потім ще півроку мій хребт болить.

Важлива порада: якщо ви знайдете себе в такій ситуації, головне пам'ятати: хвиля не повинна розгортати вертикально, але горизонтально!

Я дуже сподобався західний, хоча б занурився туристичною стороною острова. Поруч з білими піщаними пляжами простягається долина Макаха і кам'яні утворення, дуже красиво! У дуже дикому місці ми хотіли сноркел, але один місцевий рибалець сказав, що ні в якому разі, тому що він байдарив там і бачив багато великих акулів. Ви можете сказати, що ви врятували наше життя :

За останні 4 години до польоту друг почав мати сильний шлунок, і ми звернулися прямо з шляху до аеропорту в найближчу клініку (не встигнути викликати нашу страхову компанію). Вивчили і взяли деякі тести, тривав півгодини і ви знаєте, що було вексель? $1,169! Половина години! Я можу уявити, що вони повинні працювати! Не виявляючи причину або непристосувати будь-які ліки, вони просто дозволяють нам піти. Я повинен сплатити 200 доларів з картки, а інший рахунок буде відправлено нам.

Макадамі горіхи ростуть на Гаваї. Дуже смачно! Вони кажуть, що вони найбільш корисні в світі.